Чедомир Антић: Звучни топ подсећа на „тровање“ албанске деце на Косову и Метохији

Pajseri su avovci, koji ne shvataju da nije dovoljno samo reći da nije zvučni top. Treba da se kaže šta jeste.

Bežite, ne znate od čega bežite, ne znate šta ste čuli
a neko treba da vam kaže od čega bežite.
Jedni su čuli kamione, drugi avione, treći povetarac...
...more javite se psihijatrima.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...a-trovanje-albanske-dece-na-kosovu-i-metohiji
- Ја морам да подсетим да смо ми имали масовно тровање целог једног народа,
100.000 деце албанске је учествовало у томе и дан данас Албанци тврде да је то било тровање.
Исто без жртава – рекао је Антић.
ЧЕДОМИР АНТИЋ УПОРЕДИО СРБЕ СА ШИФТАРСКИМ ТЕРОРИСТИМА?!

то му не смета?!
Porcija koja dolazi iz iste kuhinje; lici isto, mirise isto a i ukus je isti.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...a-trovanje-albanske-dece-na-kosovu-i-metohiji

- Ја морам да подсетим да смо ми имали масовно тровање целог једног народа,
100.000 деце албанске је учествовало у томе и дан данас Албанци тврде да је то било тровање.
Исто без жртава – рекао је Антић.

ЧЕДОМИР АНТИЋ УПОРЕДИО СРБЕ СА ШИФТАРСКИМ ТЕРОРИСТИМА?!

то му не смета?!
:pop:

455E5341-3DD6-4D33-893F-A21C33655F72.jpeg

Bilo kako bilo,ako je ceda Antic ucenjen ili je lojalista SNS, mene cisto zanima kako ce Vucic izaci na kraj sa Djokovicem sa kojim je zapoceo ratnu stazu. Bice zanimljivo gledati ubuduce duel Vucic Djokovic , vidim da ga vec pljuje po medijima
Njega su još pre deset-petnaest godina napali anarhisti na radnom mestu. On zna ko su plenumaši.

Bio sam i ja sa detetom
Čuo huk i iza sebe video da se ljudi razmiču ko da je Mojsije udario štapom
Ali sam pomislio da je auto uleteo među narod pa sam dete izvukao na trotoar da se izbegne "vozilo"
Posle sam pomislio da nisu batinaši uleteli?
Uglavnom svih nas 200 ili 400 hiljada smo svedoci
Ima svedoka i o ukazanju Gospe…

Ti su pisao i o “potrebi” da se Vojvodina otcepi da bi se u “Srbiji bolje živelo”, sećaš se?
dok smo bili posle rata ocepljeni od drugog dela drine bilo je bolje..svako je svedok..manje se kralo, nije bilo ovakvih studentskih protesta, institucije su funkcionisale... cim su dosli radikali, eto nam ga opet bratimljenja, pljacke, bestijalne sirovosti, ćacija, gazenja dece po ulicama, izbijanje jaja penzionerima, ubijanje u policijskim stanicama, na hiljade kriminalaca sa kojima se policija cereka... zvucni top u mirnu masu koja odaje pocast stradalima... toga nije bilo pre bratimljenja.

Ne znam ja da li je on to pisao, samo sam odgovorio istom merom, na njegove bljuvotine.. Pripisuje mi stvari koje nikad nisam pisao, pa cu tako i ja, dok se ne izvini.. On je jedan bezvredni tip, a ako i zivi negde napolju, verovatno je na wellfare-u ili je penzionisan, jer kako objasniti cinjenicu da pise po stotinak postova na dan.. Imresioniran je Vucicem i njegovim prostaklukom, a verovatno je slabic i kukavica kao i sam Vucic..

:mazi:

a konacno i da nije bilo zvucnog topa da je odglumljeno kako kazu :lol: pa neka je i zato su naseli ko deca na nosu ili ko ovce na sisanje :lol:

laz ima dve strane bas kao motka...a rec i misao su nekad jace od bilo koje motke...pa cak i one iz šipada :hahaha:
Bar smo kao narod postali svesni da naša rođena država kupuje zabranjena sredstva namenjena našoj deci

Naivni moj Tadija, nije to on pisao u nameri da se drži toga, nego da se legitimiše da bi mogao da kaže: Nisam za ava, ali moram s njim jer nam preti Mila Pajić. :lol:

Uostalom, nisu avovci zadrti ljudi da ih obavezuje ono što su nekada govorili. :D
Idi malo na onu temu o vojnim savezima, neki od vaših partnera u evropskom dijalogu imaju u izgleda napade konvulzija. Idi da malo deluješ pomirbeno, pobiće se.

Back