Čeda živi u vili na Dedinju?

Муњо небеска,
опет ниси добро прочитао (или ти то намерно :think:) ...

Једино га не прозива ДС
чији Министри не да краду и крадуцкају,
него душу немају,
на Бога не мисле ...

И стварно има и грђих примера,
рецимо Божа Дерикожа - Војвода од Меридијана ...
Него шта би са оном Ђиласовом маркетинг компанијом ???

Муњо небеска,
опет ниси добро прочитао (или ти то намерно :think:) ...

Једино га не прозива ДС
чији Министри не да краду и крадуцкају,
него душу немају,
на Бога не мисле ...

И стварно има и грђих примера,
рецимо Божа Дерикожа - Војвода од Меридијана ...
Него шта би са оном Ђиласовом маркетинг компанијом ???

Kad je reč o DS-u,pa to ih ne zanima jer su dobrim odnosima,a i kad si čuo da oni nekog napadaju za zloupotrebe i slične sumnje.
Jovanovića prozivaju stranke koje ni same ne smeju da objave finansijski izveštaj.
Kad si zapeo odakle SRS-u,DSS-u,SNS-u,SPS-u,G17novac,ko ih finansira,kao i njihovim funkcionerima imovina.
E pa da,to sam i zaboravio,posle Čanka,red je da se pojavi ponovo Čeda u javnosti i standardne optužbe na njegov račun.

Пренешено са другог Форума :

Milica (16.03.2009, 22:32)
Vodili ste vi mnoge kampanje pa onda zaboravite stavite u fascikle.
Treba da pozovete da se izjasne Boris Tadić kao najodgovorniji glavni urednik ovog režima.
Pa onda njegovi tužioci Radisavljević i Radovanović.
Pa Ministar Dačić,
pa Ministarka Snežana Malović koja preti drugima odnosno organizovanom kriminalu,
a nije joj bilo poznato da je malo mnogo ili previše uzeti 30 hilj. evra za rad u Izbornoj komisiji.
Vi ste vodili kampanju u vezi onog Radulovića iz C-marketa,
a njemu još ni traga ni glasa.
Ukrao je samo 25 miliona evra.
Sećate se kad je dr Bojić proneverio ili utajio porez od milion evra u njegovoj privatnoj klinici,
a sad je dekan njegovog privatnog Medicinskog fakulteta,.
Ej bre Dekan, a Vi ćutite - zaboravili.
Ne pokrećite ništa protiv Čede ako nećete istrajno sve dok se ovi ćutljivi zvaničnici ne izjasne.
Čeda u zatvor- ima mnogo para nema objašnjenje odakle.

U Skupštini nam je potvrđeno da je Jovanović u stalnom radnom odnosu u parlamentu s platom manjom od hiljadu evra.

- Jovanović je ovde prijavljen u radni odnos.
I njegova plata kao šefa poslaničke grupe je za 10 odsto veća od plata ostalih poslanika,
koji primaju oko 76.000 dinara.
Dakle, Jovanovićeva plata je oko 84.000, plus paušal, koji je oko 30.000
- kaže generalni sekretar Skupštine Veljko Odalović.

Poslednja izmena:
Čedomir Jovanović za „Blic“
Zbog porodice živim na Dedinju
Autor: P. Obradović | 17.03.2009. - 05:00

Čedomir Jovanović
Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović od decembra živi u jednom od četiri stana u luksuznoj vili na Dedinju.

Kako je Jovanović rekao za „Blic“, u tom stanu, koji plaća 2.500 evra mesečno, živi privremeno, a lokacija, prema njegovim rečima, ispunjava osnovni uslov - bezbednost njegove porodice.

Zašto ste odabrali baš Dedinje, i to njegov najelitniji deo?
- Nije tu bilo nikakvog prostora za izbor dela grada na osnovu ekskluzivnosti. Živeo sam pre toga u Banovcima, pa u Takovskoj... Više silom prilika, nego svojom željom. S tim što je ovo poslednje preseljenje izazvano i jednim lepim razlogom. Dobili smo Zoru, a s troje dece ne možete živeti u jednoj sobi. U izboru je presudila sigurnost porodice. Deo grada za koji smo se odlučili ispunjava taj osnovni uslov, pre svega zbog više ambasada koje se nalaze u blizini, ali i zbog puno državnih funkcionera, zbog čega se posebna pažnja posvećuje bezbednosti. To razume svaki normalan čovek i nebitno je što to zloupotrebljavaju mafijaški tabloidi ili propali političari. Za sebe biram koliko ću rizikovati zbog politike koju vodim, ali nemam pravo da ugrožavam bezbednost dece. Ako već žive sa svim onim što me prati, dužan sam da ih zaštitim.

Zašto kuću u kojoj živite obezbeđuje policija?
- Policija pruža obezbeđenje još od 2004. godine, kada su procenili, nakon ozbiljnih pretnji mojoj deci, da je ugrožena bezbednost porodice, a pojačano je prošle godine kada je u februarskim neredima u Beogradu napadnuta zgrada u kojoj sam živeo i kada je policija jedva uspela da spreči upad u naš stan.

Odakle vam novac za iznajmljivanje stana čiji zakup mesečno košta 2.500 evra?
- Cena zakupa je tržišna. Ona jeste visoka, veća od one koju bismo plaćali da ne moramo da stavljamo razloge bezbednosti u prvi plan. Moja i Jelenina primanja su ipak dovoljna i omogućavaju nam da to pokrijemo. A ne bih ni želeo da živim na račun mame i tate ili države. Ipak imam 38 godina.

Koliko dugo nameravate da ostanete u tom stanu?
- U stanu boravim privremeno do trenutka kada ćemo konačno trajno rešiti to pitanje. Ne možemo da ga otkupimo jer je u vlasništvu kompanije koja se isključivo bavi rentiranjem. Danas se stan otkupljuje pod povoljnim uslovima samo ako si ministar ili član upravnog odbora gubitaškog javnog preduzeća.

Kolika su vaša mesečna primanja?
- Od kada je LDP postao parlamentarna stranka, stalno sam zaposlen u Skupštini. Primanja su mi definisana zakonom. Pri tom ne koristim nikakvu dodatnu naknadu niti LDP izvlači državni novac kroz fiktivne sastanke poslaničkih grupa. Dodatne prihode, takođe u skladu sa zakonom, stičem poslovima kojima se bavim godinama u kompaniji koja je minimalno prisutna u Srbiji a mnogo više u regionu i na tržištu EU. Ne govorim to kao opravdanje, nego kao dokaz da je tamo presudan kvalitet, a ne političke veze.

Džipove pozajmljuju simpatizeri
Odakle vam novac za automobil „audi Q7“ koji vredi 60.000 evra, i da li je on vaše vlasništvo?
- Automobili koje koristim obezbeđeni su zahvaljujući simpatizerima stranke koji su spremni da ih daju na povremeno korišćenje. Oni, uključujući i „audi“ koji pominjete, nisu u mom vlasništvu i koristim ih samo kada to potrebe zahtevaju. Jedino vozilo koje posedujem je motor „honda CDR 1000 RR“, što je, kao i sva druga imovina, uredno prijavljeno u skladu sa zakonom.
čedin odgovor na pitanje poštovani forumaši nas tretritra kao decu iz vrtića

Back