Čeda živi u vili na Dedinju?

slike chedicine "stracare" i "autica" z:D

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Kao u Holivudu... Vila ima čak i specijalni panoramski lift

I dok Srbi vecina njih zive Bejrut u Srbiji, chedica zivi Holivud u Srbiji z:D

dok glupavi srbi , chedini glasaci stezu kais i zive nikad gore - chedici nikad bolje z:D

dedinje ovo-ono, q7, avioni, shleperi, kamioni - ima se - mozhe se - ribice(ldpovski glasaci) loze se z:D

Ako to Press tvrdi to je sigurno ko paučina.

Cedina_zebar ipak vozi ona dzip koji je ako skup.. I svuda ga prati obezbedene, videla sam ih licno. Ne znam stvarno odakle mu pare za sve to :D
A tamo sve same poštenjačine :mrgreen:

Iskreno, nisam bas sigurna. Znam licno sad vec dosta ovih niskih igraca iz ldpa, i ne deluu mi bas previse evropski :D. Ali ovi na vrhu su uglavnom skroz ok. Za Cedu ne znam, sacekajmo pa vidimo. I mene kopka sto vozi ta dzip

Covek bre bio potpredsednik vlade,a sada poslanik,kako otkud mu lova.....i Toma "grobar" ima dva stana maltene u centru BG,velicine kao dva omanja fudbalska igralista i kucicu od 600 kvadrata sa bazenom u Bjacetini kod KG..sve covek zaradio i ustedeo od poslanicke plate,a bio i Cobijev potpredsednik....nesto poput Cedice.....:cool::cool::cool:...umalo zaboravih ,i Marko istovarao gajbice i ostale tecne "narkotike" po BG i tako zaradio svoj prvi milion DM,mozda je i Ceda istovarao nesto slicno....;);););)

Back