Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Роми су отпорни на овакве болести, само се плашим да ће му мозак атрофирати услед недостатка кисеоника. Мухахахахаха
Mene vise brine sto nema mandat nikakav sada. Izuzetno ce nedostajati. Doduse s obzirom da vecina partija nije presla cenzus zbog izborne kradje, veroatno da ce svi lideri imati termine i kao vanparlamentarni.
Zavisi kako na to gledas. Sta je to srpski narod i koja je pravilna agenda za srpski narod?Čeda Jovanović jeste izdajnik i neprijatelj srpskog naroda to stoji, ali mu ne želim smrt.
Ја му не желим ни живот...Čeda Jovanović jeste izdajnik i neprijatelj srpskog naroda to stoji, ali mu ne želim smrt.
Zavisi kako na to gledas. Sta je to srpski narod i koja je pravilna agenda za srpski narod?
To sto neko osmisljava Srbiju kao pravoslavnu pro-rusku zilotsku teritoriju je za nekog velika izdaja. Za mene je interes naroda pristup NATO, EU, zapadnom svetu i kulturi.
Srbija je izmedju i moze da bira gde ce.
Tako i Ceda misli da je to dobro za narod, kao i ja sto mislim. Zato su za mene srpski seseljisti izdajnici jer vuku narod u srednji vek.
Zar ne čitaš da su ga kačili na respirator jer se sumnjalo na meningitis.95 posto je rec o cedinoj propagandi.
da posle kuka kako je jedva preziveo
ali da se ne ljuti na vucica , sto se zarazio na proslavi.
pa da mu vucic da neku foteljicu , da se lakse oporavi od korone
u fotelji se imunitet brze popravlja
Чеда и Шешељ ти деле апсолутно исти став по питању тога шта је најбоље за српски народ. А тај став је да их заболе за бољитак српског народа. Уствари, Шешељ је вероватно гори од Чеде, Шешеља реално интересује да српском народу буде горе.Tako i Ceda misli da je to dobro za narod, kao i ja sto mislim. Zato su za mene srpski seseljisti izdajnici jer vuku narod u srednji vek.
mislis da je KOKSakiZar ne čitaš da su ga kačili na respirator jer se sumnjalo na meningitis.
Ti si isto izdajnkik kao i čeda zato što si za NATO koji nas je ubijao. Za mene su isto ovi izdajnici što Rusijom zovu majka.
Samo oni koji su za jaku i nezavisnu Veliku Srbiju i protiv rasnog mešanja su patriote.
Чеда и Шешељ ти деле апсолутно исти став по питању тога шта је најбоље за српски народ. А тај став је да их заболе за бољитак српског народа. Уствари, Шешељ је вероватно гори од Чеде, Шешеља реално интересује да српском народу буде горе.
Да то дочарамо метафором, Чеда и Шешељ су ганци музичари на шабачком вашару. Њих не занима много да ли је ове године родило добро или није, и да ли си продао једну или 100 крава. Њихов циљ је да шабачки вашар траје што дуже и да измузу крезубе за све што могу. Оно што они свакако не желе је да уместо вашара дође "гитаријада" или балет "Лабудово језеро".
Da, ali tvoj gospodar je okrenuo curak i vise se ne zalaze za Veliku Srbiju.
Zalaze se za naseljavanje islamskih hordi u Sto Manjoj Srbiji.
A ti ga ipak podrzavas i jos prozivas druge.
To je veoma, veoma tuzno.
Ubijali su mnogi mnoge. Ubijali su i Nemci Francuze pa su sada saveznici.Ti si isto izdajnkik kao i Čeda zato što si za NATO koji nas je ubijao. Za mene su isto ovi izdajnici što Rusijom zovu majka.
Samo oni koji su za jaku i nezavisnu Veliku Srbiju i protiv rasnog mešanja su patriote.
Oh koliki ego! Pa ti si covek zreo za par samara
Sta ti je? Pa sutra da ostanes bez dinara, da cackas kontejner, nestao bi ti taj ponos i postao bi bot. Covek si. Covek je gowno.
Ubijali su mnogi mnoge. Ubijali su i Nemci Francuze pa su sada saveznici.
Jel ga voliš? Milslim Aloja, ne Čedu.ALO SAZNAJE Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Čede Jovanovića
AUTOR: Alo/ J. Đ. DATUM I VREME: 03.07.2020. 14:32 - 03.07.2020. 14:40
Još uvek nije dobio rezultate testa na korona virus
Čedomir Jovanović, Foto: Tanjug![]()
Lider LDP Čedomir Jovanović, zbog jake upale pluća već nekoliko dana nalazi se na lečenju na Infektivnoj klinici u Beogradu, a tamo nije prebačen hitno, iz bolnice u kojoj je prethodno bio, zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.
Naprotiv, on se od juče oseća mnogo bolje i potpuno je stabilno, međutim još uvek nije dobio rezultate testa na korona virus, te se ne zna da li upala pluća ima veze sa tim...
Ovo za "Alo!" tvrdi Jovanovićev blizak prijatelj, koji je sa njim stalno u kontaktu. On naglašava da je notorna laž da je Čeda "prikovan za krevet", te da, kako je ranije objavljeno, ne može da ustane i samostalno ode do toaleta.
- To su gluposti, naravno da ide do toaleta sam i bez problema. Oseća se sasvim dobro i normalno funkcioniše koliko je to moguće za nekog ko ima upalu oba plućna krila. Znatno mu je bolje nego prethodnih dana i danas je pouzdano znam sasvim dobro, ali još uvek mu nisu stigli rezultati testa na korona virus. U svakom slučaju, Čeda je izuzetno jak, u dobroj formi kao što je poznato svima i ovo će, verujemo svi, vrlo brzo da pregura pa bio pozitivan ili ne. Dobro je raspoložen i konstantno je u kontaktu sa suprugom, decom i drugim bliskim ljudima... - ispričao je za "Alo!" Jovanovićev prijatelj.