Čeda Jovanović u bolnici, ima upalu pluća

7 страница о Чеди?!?! :eek:

Људи,нема Нама спаса.
Попримили сте менталитет робова и зависника од личности које нама"наша борба дала,да чувамо Тита за Маршала".

Сутра кад Чеда гекне(дал од Вируса ил од старости,знатно нешто касније),биће цео државни Врх присутан,
има му рокају почасни плотуни са бг-. тврђаве,има се бацамо у несвест,биће сарањен у Алеји Великана...

ее,мало ее,кратако ее

све оно што заслужује један Доктор из Ниша по имену Миодраг Лазић(Покој му Души),
преузеће неко циганче које је за време и уочи убиства свој најбољег пријатеља боравио у Италији,
који се дрогирао и Шилеровој и био у посетама Дулету шиптару,који негира једног Легију а овај га милион пута вадио уз гована,
који 20+ година пропагира независно шиптарско Косово и опуштено живи од те пропаганде јаче него Невладине НВО...

Оно...

Да ли сподоба по имену Чедомир Јовановић уопште заслужује да обитава на планети Земљи?

Чедомир Јовановић бије битку са скоро свим компликацијама вируса: Супруга лидера ЛДП о његовом стању

19:51 03.07.2020.

Чедомир Јовановић бије битку са мање-више свим компликацијама које вирус корона носи, објавила је супруга лидера ЛДП на Фејсбуку.
Јелена Јовановић, супруга Чедомира Јовановића, објавила је на његовом Фејсбук профилу какво је здравствено стање лидера ЛДП пошто је примљен у болницу због вируса корона.
Навела је да Јовановић „бије битку са упалом плућа, високом температуром и крвним притиском“.
„Све се десило у понедељак, током поподнева, од 16 до 18 часова. Без претходних симптома, Чедомир је осетио температуру, која је са почетних 37,6 у сат-два отишла преко 39“, навела је Јелена Јовановић и додала да је Чедомир Јовановић „сам отишао код лекара по плану који је раније направио јер њега ништа не заобилази".

Према њеним речима, од те вечери Јовановић са тимовима „предивних и бескрајно пожртвованих доктора и другог медицинског особља са Бежанијске косе и Инфективне клинике бије своју битку са упалом плућа, високом температуром и крвним притиском и, мање-више, свим компликацијама које изазива вирус“.
„Са Бежанијске косе је пребачен на Инфективну клинику у тренутку пада оксидације (од тада је на кисеонику који његовим плућима помаже да се опораве) због сумње на вирусни менингитис, која је у међувремену отклоњена“, написала је супруга лидера ЛДП.
У даљем тексту наводи да су Јовановићу пренете поруке подршке из земље, региона, других континената.
„Он сада не може да вам одговори за сву пажњу и бригу онако како жели и како ви заслужујете. Ипак, преко особља Инфективне клинике, поподне ми је послао две реченице: „Чувајте се сви. Одустаћу, никад!“ Чедина Јела“, закључила је она.
**************************************************************************************************************************************************************************
Поздрављају ли га "афрички људождери"? :sad2:

са тимовима „предивних и бескрајно пожртвованих доктора и другог медицинског особља

O ovom ljudskom otpadu brine, ne tim, nego timovi doktora i drugog medicinskog osoblja.

Kada posten covek zavrsi u bolnici ima srece ako se probije do JEDNOG lekara.

Eto u kakvom mi sistemu zivimo. Uzas...:kafa:

To ne znači da ćemo mi biti saveznici sa našim ubicama. I poređenje ti je glupo. Sva sreća da ste vi NATO izdajnici u manjini. Na vlast u Srbiji možete da dođete samo na nekim novim NATO bombama.
I to moze da se desi. Ocas posla se to trigeruje s obzirom da smo okruzeni neprijateljima. Zato pamet u glavu i clanstvo u NATO. Pa jednog dana kada se raspadne NATO lako cemo.

Ja vas zaista ne razumem. Smrt Cede Jovanovica bi vas vas radovala, a on je 1 veliko Niko i Nista.,
totalno nevazan lik koji nikome nije nesto narocito ruzno uradio. Ili je to neka osveta, satisfakcija
sto vam je apsio Slobu.

Mene ne bi radovala, ali me sigurno ne bi ni zalostila.

Lako je tebi da pametujes iz Nemacke. Da zivis ovde drugaciju bi pesmu pevala.

Ceda jeste trenutno nebitan ali ne bi bilo cudo da ga Vucic turi u Vladu, ako prezivi Koronu naravno.

Vidi, taj besprizorni lik je 2000te bio gologuz i u pocepanim patikama, da bi ga vec krajem 2003. godine vozili u dzipu od 80 000 evra, okruzenog sa 10ak telehranitelja razume se. Dan danas ga cuvaju pripadnici policije o nasem trosku. Ne tvom, nasem to jest ljudi koji zive u Srbiji.

Nadalje, sta bi se desilo sa politicarem koji u Nemackoj osvoji 0,3 procenata na izborima? Taj ne bi vise postojao na politickoj sceni, a ovde se on poredi sa, ni manje ni vise, Isusom Hristom. Lik koji bi ukinuo SPC. Mafijas koji se brckao sa Ducom, Kumom i ko zna sa kim sve jos. Spodoba koja bi priznala Kosmet dok trepnes. Hulja koja nam lepi etiketu genocidnog naroda.

Ljudi popu njega nas unistavaju, ponizavaju i bukvalno nam piju krv 30 godina.

Ako ti je toliko drag vodi ga u Nemacku...:kafa:

Mene ne bi radovala, ali me sigurno ne bi ni zalostila.

Lako je tebi da pametujes iz Nemacke. Da zivis ovde drugaciju bi pesmu pevala.

Ceda jeste trenutno nebitan ali ne bi bilo cudo da ga Vucic turi u Vladu, ako prezivi Koronu naravno.

Vidi, taj besprizorni lik je 2000te bio gologuz i u pocepanim patikama, da bi ga vec krajem 2003. godine vozili u dzipu od 80 000 evra, okruzenog sa 10ak telehranitelja razume se. Dan danas ga cuvaju pripadnici policije o nasem trosku. Ne tvom, nasem to jest ljudi koji zive u Srbiji.

Nadalje, sta bi se desilo sa politicarem koji u Nemackoj osvoji 0,3 procenata na izborima? Taj ne bi vise postojao na politickoj sceni, a ovde se on poredi sa, ni manje ni vise, Isusom Hristom. Lik koji bi ukinuo SPC. Mafijas koji se brckao sa Ducom, Kumom i ko zna sa kim sve jos. Spodoba koja bi priznala Kosmet dok trepnes. Hulja koja nam lepi etiketu genocidnog naroda.

Ljudi popu njega nas unistavaju, ponizavaju i bukvalno nam piju krv 30 godina.

Ako ti je toliko drag vodi ga u Nemacku...:kafa:

Meni je samo u ovom kontekstu zanimljivo da njemu, nevaznom liku, zelite smrt al se molite Bogu za zdravlje
SNS olosa ( Maja Gojkovic, Voulin i kompanija)

Back