црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Aloja voli budala koja je smislila takvo ime za list žute štampe.Jel ga voliš? Milslim Aloja, ne Čedu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aloja voli budala koja je smislila takvo ime za list žute štampe.Jel ga voliš? Milslim Aloja, ne Čedu.![]()
Ja se molim za zdravlje SNS olosa?![]()

![]()
Lider LDP Čedomir Jovanović hospitalizovan je u bolnici na Bežanijskoj kosi, potvrđeni je "Blicu".
Kako navodi naš izvor, njemu je konstatovana upala pluća.
Da li je ona nastala kao posledica infekcije korona virusom, još nije poznato, kao ni da li je Jovanović pozitivan na Covid-19.
https://www.blic.rs/vesti/politika/ceda-jovanovic-u-bolnici-ima-upalu-pluca/lgbnyt4
Ih, šta uradi izborni štab SNS-a.
Čeda smatra da je bolje da srbijanska Deca žive u miru, nego da popurde odmrznu konflikt.Чеда и Шешељ ти деле апсолутно исти став по питању тога шта је најбоље за српски народ. А тај став је да их заболе за бољитак српског народа. Уствари, Шешељ је вероватно гори од Чеде, Шешеља реално интересује да српском народу буде горе.
Да то дочарамо метафором, Чеда и Шешељ су ганци музичари на шабачком вашару. Њих не занима много да ли је ове године родило добро или није, и да ли си продао једну или 100 крава. Њихов циљ је да шабачки вашар траје што дуже и да измузу крезубе за све што могу. Оно што они свакако не желе је да уместо вашара дође "гитаријада" или балет "Лабудово језеро".
Katastrofa smo, I ja pogledam temu samo da vidim da li je umro! Nesto nema sazaljenja za Cedu?Čea ima korona virus grantovano i neće još dugo. Ne želim Čedi smrt. ali šta je tu je.
Katastrofa smo, I ja pogledam temu samo da vidim da li je umro! Nesto nema sazaljenja za Cedu?