RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.562
u pljački banke i vozač je član bandeдато му је да пљачка.
нема он ту моћ.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u pljački banke i vozač je član bandeдато му је да пљачка.
нема он ту моћ.

I ja mislim tj. dumam tako.u pljački banke i vozač je član bande![]()
Али Чеда више није жути, кренуо је код црно-румених. Остаје нам да видимо да ли ће да отпутује...Не каже се џабе румени путују-ЧИТАЈ УМИРУ, жути жутују...
to sa imunitetom nema nikakve veze... naprotiv, primećeno je da i ti sportski tipovi imaju težu kliničku sliku...Čeda je fit, teretana ovo ono
Ne brinem se za njega kolko za kilavog Vulina I Vučića što je ko pihtija neka sa lošim srcem
Dobro bre, sprdam seto sa imunitetom nema nikakve veze... naprotiv, primećeno je da i ti sportski tipovi imaju težu kliničku sliku...
Ja mu isto zelim ,brz oporavak,i da ne gura nos,tamo gde mu nije mesto.!Lideru LDP? želim brz i uspešan oporavak.
...ja želim da ode u sarajevo kod senada da ga lječi seka;nije srbijancima za vjerovati...što ako ga sendvičar gledi....Ne želim našim domaćim izdajnicima i neprijateljima brz oporavak,pa eto nek sam djubre.Želim čedi i ostalima iz sns-a sporu dugu s...
Ne želim našim domaćim izdajnicima i neprijateljima brz oporavak,pa eto nek sam djubre.Želim čedi i ostalima iz sns-a sporu dugu i izrazito bolnu s...
Ne može on protiv toga, sam ga nos vuče. Izborio se kod Čeda za autonomju.Ja mu isto zelim ,brz oporavak,i da ne gura nos,tamo gde mu nije mesto.!

Боже узми га!
ljubav je slepa za ljubav se gine ili zarazi.Treba li kaciti fotografije sa onim ceznjivim pogledima u izbornoj noci? Sta je jedna upala pluca naspram pet minuta u tvom drustvu, Mr. President![]()
Lider LDP Čedomir Jovanović hospitalizovan je u bolnici na Bežanijskoj kosi, potvrđeni je "Blicu".
Kako navodi naš izvor, njemu je konstatovana upala pluća.
Da li je ona nastala kao posledica infekcije korona virusom, još nije poznato, kao ni da li je Jovanović pozitivan na Covid-19.
https://www.blic.rs/vesti/politika/ceda-jovanovic-u-bolnici-ima-upalu-pluca/lgbnyt4
Ih, šta uradi izborni štab SNS-a.
a što u snegu? bacili ga roditelji kad su videli šta je ispalo?nece Ceda tako lako, otporan je na viruse i bakterije. okaljen je on u snegu jos kao beba.
Dobro sad znamo i gde je Chadda ,al nikako da čujemo gde je ON već četvrti dan ?![]()