Čeda i Čanak pukli u skupštini:)

Та мода је дошла код вас 1941. са СС Скендербег дивизијом.
И одакле вам идеја да дате име дивизији по српком племићу?!
А што се тиче пребацивања ђубрета, што се мене тиче- нека хвала; нисам јео ваш бурек ни као дете па нећу ни сад.
Гибаница је гибаница.

ma velja je lik... volim takve iskrene sirove face.... znash sta mosh da ocekujesh od njega...onaj plavo zuti ljigavi sljam mi je najgori...

mudar k'o sova u balvanu...
owl.jpg

huuuu-huuuu vadite me odavde

Баш тако. А најодвратније је што се скривају иза, иначе сасвим о. к. ствари.

А кад има отворено откријеш то њихово лицемерство, шта следи, као и обично, већ крајње сморно из њиховог "арсенала" мантри: - "ти си - фашиста".

od nekud mi je ovo poznato...

Nikolicev predlog je da izvinete zesca budalastina mislim "skupstina se doneti rezoluciju da u Srbiji nema fasizma " i to ce automatski znaciti da ga stvarno nema i sve ce biti lepo ,onda tako mozemo u skupstini da donesemo i rezoluciju da u srbiji nema ni narkomana ,ni pedofila ,ni lopova ,ni manijaka i svi lepo glasaju za tu rezoluciju i odjednom ce u celoj drzavi procvetati cvece jer ce vecinom glasova biti oslobodjena i ociscena od tih devijantih pojava.

Ал` ти је поређење !
Не можеш поредити наркомане,лопове...са фашистима !
Па нормално да свега тога има али је сасвим једно када се каже да у држави има фашизма,а друго
је рецимо - има лопова !
Није ваљда исто имати фашисте и признати да си фашистичка земља или рећи да у земљи
има лопова,наркомана,педера

S.Aligrudic ispred DSS je u ponedeljak prvi put izneo u javnost, naznacivsi da poseduje transkript i tonski snimak, izjavu N.Canka koji je bio u Skupstinskoj delegaciji na sastanku u okviru EU gde je isti za govornicom izjavio da je "Srbija klerofasisticka drzava" nasta mu je predsedavajuca oduzela rec....................
Sta reci,,,,,no da canak i Ceda stvarno imaju zadatak za koji znaju da u napred gube kako zadatak tako i ono malo " vrednog" ako imaju u sebi................

Back