Ceca

2vwd17c.jpg

Brate , kako smo slicni :shock: ... 8) :-o :o
 
I sada je citava seljacka klasa Srbije na sedmom nebu! :lol:

Eeeeeeee, Milorade, pustili Cecu, jes' cuo? Jes' nepismeni smo, ne vidimo dalje od svog dupeta, nemamo za 'leba, deca nam pomrese od gladi i bolestina, al' nek nam zivi Ceca, velika srpkinja!!!

Bice free dok joj ne provale povezanost sa siptarskom narko-mafijom, nekom teroristickom organizacijom ili tako necim... :lol: "Patriotkinja" strikes again, beware!!!

Koju li je kintu uvalila ovima iz MUP-a, sta cenite? :?

hahahahahahaaha.Bravo!!!!!!ja nisam ni znala da je bila u cuzi:(:?::!:
 
big people nikad ovo nisam cula zbog neta!al ok postuejm tovje misljenje al vratices se ti .kad tad

naravno da nisi, zbog toga sto te muzike u srbiji, a samim tim i u tvom okruzenju ima na pretek, tj. okruzena si time, a ocigledno si podlozna tudjim uticajima, pa zato to i slusas.
@tema: odakle je ceca pustena uopste, da li je ta misterija do sad resena??? XD
 
E koji vam je vishe *cenzura* da pljujete po nechemu shto ne slushate!
Ni je ne volim ni ne slusham Cecu ali nisam ceo dan na ovoj temi da bih pljuvao.
Je l' bi vama bilo kul da neko dodje na temu npr.Behemotha(u mom sluchaju :D) i da pljuje po vazhem omiljenom bendu i izvodjachu?
 
i sta ti je falilo dok si slusala cecu npr

ma nije mi nishta falilo, ali do 4. razreda su svi slushali cecu, grand, a onda u 5. su sve devojchice pochele da slushaju rbd, pa onda rihanna, avril, pcd, 50 cent...., i ja za pola tih pevacha nisam imala pojma dok nisam imala internet....
i onda sam skontala da je ta strana muzika bolja od *grand produkcije*..... ...i videla shta mi se svidja! ;)pozz
 
Ona je najpopularnija zvezda u Srbiji. Ona može da napuni Marakanu, može da napuni Ušce, može da proslavi svoj rodendan u specijalnom šowu na najgledanijoj televiziji. Oni koji je vole, baš je vole. Za njih, ona je ''Srpska Madona,, - najlepša, najseksepilnija, ''srpska majka‚‚, najveca patriotkinja medu pevacicama.
Ona je najomraženija zvezda u Srbiji. Oni koji je ne vole, ne vole ni njenu muziku, ni nju, ni njen život, ni sve što je radila i sa cime je bila povezana. Za njih, ona je simbol kica i šunda, simbol jedne propale epohe, izgubljenog vremena, simbol srpske konfuzije i sunovrata sistema vrednosti.
Ona je najkontroverznija i najintrigantnija licnost na našoj javnoj sceni. Za samo 34 godine imala je milionske tiraže. takozvanu svadbu veka, doživela je ubistvo supruga, hapšenje i cetiri meseca u celiji Centralnog zatvora. Njen život podseca na najbolje latino serije, jer sve je tu: ljubav, slava, luksuz, moc, visoka politika, strast, ubistva, otmice...
Ona je fenomen koji traje vec dve decenije. Ona je žena od koje bi mnogi voleli da cuju pravu istinu.

U vreme kada se ludilo zvano Ceca vec zahuktalo, nadolazece sveopšte ludilo, sa mnogo težim i jezivijim posledicama, polako je hvatalo zamajac. I dok se onaj deo nacije koji nije bio spreman za taj talas šljama, nekulture, ratova, bede i kriminala podsmevao Cecinim tekstovima, njenim izjavama po novinama, njenom oblacenju, imidžu i svemu što ju je cinilo popularnom, drugi deo Srbije u nju je gledao kao u boginju. Te devedesete bile su godine bede, kriminala i totalnog raspada sistema vrednosti u Srbiji. U takvoj Srbiji, ona se izdigla u zvezdu.

Ljubavna prica Cece i Arkana pocinje recenicom: ''Možete svi da se poubijate, ja cu se udati za njega jer ga obožavam‚‚ koju je Ceca izgovorila svojim roditeljima! Kategoricne i pomalo zastrašujuce izjave ljubavi prema Arkanu, Ceca je opevala i u svojim pesmama. Kada ga je upoznala, noge su joj se odsekle, ali se kasnije snasla u svetu ratnika. Godine 1995. udala se za komandanta! Na svadbi veka, ispred hotela ''Interkontinental‚‚ - desetine džipova, dijamantske ogrlice, kavijar, gušcije paštete...Tu svadbu je pratilo 36 novinskih redakcija, 22 domace i 14 stranih. TV Pink je direktno prenosila ovaj dogadaj. Video snimak pomenute svadbe je prodat u više od 100.000 primeraka.
Posle udaje za Arkana, ona postaje najglamuroznija i najtraženija pevacica na estradnoj sceni. Njen izgled drasticno se menja, ona dobija na glamuru i izgledu dive, na albumima su angažovani majstori zanata, a spotovi za njene pesme su radeni na najvišem produkcijskom nivou, postaju sofisticiraniji i estetizovaniji.

Ako je sa 14 godina i ''Cvetkom zanovetkom‚‚ maštala o velikoj karijeri i još vecoj popularnosti, uspeh je bio tu, bliže nego što je mislila. Svakim albumom i koncertom uspeh i popularnost su se uvecavali, pomerala je granice i iznenadivala sve koji su joj predvidali prolaznost. Ali, da li je sa tih 14 godina slutila i da li bi prihvatila scenario koji je život spremio za nju....?

Koncertom na Marakani (jun 2002. - oko 100.000 posetilaca), prvim javnim nastupom posle ubistva Žejlka Ražnatovica (15.01.2000.) koji je direktno prenosio TV Pink, Svetlana Ražnatovic sa nepunih 30 godina potvrdila je svoje mesto na tronu srpske estrade. Publika je bila ocarana svime - njenim nastupom, pesmama, atmosferom, vatrometom na kraju koncerta, a posebna tema bile su glamurozne kreacije Zvonka Markovica. Novinari su se utrkivali u hvalospevima, prestizali jedni druge u neumerenosti obožavanja najvece folk dive.
Samo sedam-osam meseci imala je vremena da uživa u spektakularnom povratku i slavi. Dvanaestog marta 2003. ubijen je premijer Zoran Ðindic. Usledila je akcija ''Sablja‚‚ a medu uhapšenima našla se i nacionalna heroina, osumnjicena da je pomagala u prikrivanju glavnih organizatora atentata. U zatvoru je provela cetiri meseca. Za vreme tamnovanja, na Trgu Republike okupili su se njeni fanovi koji su tražili njeno oslobadanje.
Ceca se posle zatvora ponovo blago povukla. Sa decom je putovala van zemlje.
Novi album ''Gore od ljubavi‚‚ izdaje 2004. godine. Iako su mnogi predvidali da je nakon pritvora Ceca potpuno zaboravljena i nepoželjna, nove pesme postaju hitovi, Ceca pocinje opet da se pojavljuje u medijima, gostuje u popularnim emisijama i ponovo je imala razloge da bude srecna i zadovoljna.

Prošla, 2006. godina, bila je za nju godina velikih promena. Uz album ''Idealno loša‚‚ objavljen te godine, na sebi i oko sebe uradila je više promena nego u dotadašnjih skoro dvadeset godina karijere. Od seksepilne crnke, postala je plavuša, angažuje stilistu Sašu Vidica...
Ako je neko i mislio da je Marakana njen krajnji domet i da su ''Sablja,, i njena poznanstva sa ljudima za koje nije znala cime se bave, uticali na njenu karijeru, koncertom na Ušcu, prevazišla je sve svoje velike domete. Pred oko 150.000 ljudi proslavila je svoje punoletstvo na estradi. Bina, zvuk i osvetljenje bili su na svetskom nivou.

_____________________________

Zašto je ona bez obzira na sve najpopularnija žena u Srbiji ?
Žena koja je albumima i koncertima samo redala uspeh za uspehom i potvrdivala svoje mesto na tronu srpske estrade, zna onu tajnu koja se zove harizma, onaj neobjašnjiv deo koji vrlo popularne deli od slavnih.

Vreme ce pokazati ko je zapravo Svetlana Ražnatovic. Do tada, mnoge devojcice ce želeti da budu kao Ceca, a mnoge ce želeti da nikako ne budu kao ona. Do tada, ona je najpopularnija i najkontroverznija pevacica kod nas. Najvoljenija i najomraženija, žena koju tajnu zna...tajnu uspeha i još neke tajne. Svetlana Ražnatovic i dalje uzbuduje, zbunjuje, zapanjuje, iritira i oduševljava balkanski prostor, svidelo se to nekome ili ne.
Jer, ako neko zna tajnu uspeha, kako ostati i opstati, zna je ona.
 
Ne znam da li sam već ostavljala komentar na ovoj temi, ali ako jesam nije sigurno bio dobar.Ja stvarno ne mogu da verujem da nju neko sluša.Naslušala sam je se po diskotekama u koje idem jednom u sto godina baš zbog takvih muzičkih bisera i ne kapiram i dalje šta je na njoj lepo i dobro.Mislim ne pljujem po njoj zato što peva narodno ili tako nešto, ali opet ne vidim, sli stvarno uopšte ni jedan jedini deo kod nje koji je vredan moje pažnje i koji je bolji od ostalih izvođača da bi se ja bazirala na njoj.
 

Back
Top