Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovako ,nije smanjila grudi nego ih je povecala(iskreno ne stoji joj jer je mrsava),napumpala je usta (lepo joj stoji)zatezala lice i ko zna sta jjos,nije operisala nos ali sve sto je starija to joj je veci tako da mislim da ce i to srediti!
inace ne dopada mi se kako trenutno sada izgleda ,jer izgleda mnogo starije faca joj se izoblicila od silnih bodeza!
ali boze moj ,to je ne sprecava da bude najveca folk pevacica na balkanu!
1ijq4o.jpg

znaci ne slusam cecu zato sto je celo moje drustvo slusa vec zato sto se to meni dopada,a drugi deo recenice znaci da govorim u svoje ime kad sam mislila da se dobro provodimo itd.....

ne znam neko je reko da je smanjivala ali nije jednom je povecala ,to se vidi na ovoj slic u haljni nesto kao boja sampanjca a ovo ostalo je drugo povecavanje!
uostalom koga briga

ma extra je ne znas,do .... se provodis ne znam meni prija volim to!a i celooooo moje drstvo to slusa pa ...........

tako su pre slushali i moji, pa sam i ja... kao ona fora kad slushaju svi, shta bi i meni falilo.... ali vishe ne! dok nisma imala net slushala sam te seljobere zato shto se to najvishe prodaje kod nas, ali od kad imam net skidam muziku koja se meni svidja..... ...........a ne ono shto drugi slushaju.........

Back