Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ja sam mislila da si rekla da u njenim pesmama ima sarkazma!
nisam znala da si htela ironicno da mi saopstis istinu!

i bas je glupo sto nisi shvatila stih!*** ja ga bas kapiram

ali shto si onda rekla
Daca 94:
ali sarkazam mi ne smeta,nema ga u svim pesmama!

ceca the best
ustvari
nebitno :lol:
necju da se svadjam i da spushtam deci.
inache da bash glupo od mene shto nisam skontala taj stih "na tom mestu gde sam pala ostala je mrlja mala kao da je neko zgazio trulu vishnju"
to mora da je neka visha psihologija koju ja ne razumem
*** umrecju glupa :lol:

nisi ti glupa.....samo imas neki problem!DA PRIHVATIS ONO STO JESTE!a i u pravu si mozda kad ,,porastem,, shvatim sta si mi rekla,nemoj da se spustas na moj nivo

ali shto si onda rekla

ustvari
nebitno :lol:
necju da se svadjam i da spushtam deci.
inache da bash glupo od mene shto nisam skontala taj stih "na tom mestu gde sam pala ostala je mrlja mala kao da je neko zgazio trulu vishnju"
to mora da je neka visha psihologija koju ja ne razumem
*** umrecju glupa :lol:

Ne glupa, neprosvecena je bolja rec:lol: Boze, Saki, pa pocni da slusas de divne:lol: pesme, shvatices:lol::lol:

joj ljudi oko cega se ovde svadjate..........daco ti volis cecu,ok volim je i ja al brate ne napadam sad sve oko sebe ceca pa ceca...............a i vi kog djavola idete na temu ako mislite da je seljancura?????

joj ljudi oko cega se ovde svadjate..........daco ti volis cecu,ok volim je i ja al brate ne napadam sad sve oko sebe ceca pa ceca...............a i vi kog djavola idete na temu ako mislite da je seljancura?????

ovo ej tema o cecu i normalno da pisem o njij,a ja nisam imala nameru da se ovako prepucavam sa ostalim ,,ljubiteljima,, njenih pesama!

Back