Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da,samo sto je okupila 150000 ,,debila,, samo ste vi normalni!ok pozzzzzz

Nemoj ovo da shvatis kao svadju!! Kda si RHCP bilu u indjiji bilo je preko 150000 ljudi!!!
Kada je Iron Maiden u srbiji bila je puna arena dupke
kada su Stones bili u bg-u 150000 ljudi!!!A kod nasih pevaca samo kod jedne dodje 150000 ljudi i vise nikad e u tome je stvar!!!
Ove tri grupe kad god dodju u bg ili bilo gde drugde u svetu opet ce biti toliko ljudi!!!

Sto losi su????????????????/Mecu se sigurno diviti Ceci,i onim likovima sa granda posebno ne onom plavom mikici!!!!Da mu se na ************ k//////////////////////ve

Pa ti znaci gledas i/ili slusas te grandovce?... Ja sam od turbo-folka cuo samo za Cecu i to par starijih pesama...

E,sedim ja tako i upalim televizor,kada ono na pinku bravo show,mrzelo me da trazhim daljinski,i ostavim ja reko aj da vidim kakva je emisija…Pa ja sam se toliko smejala da me stomak boleo,kako su ti ljudi umobolni…znam da nije smeshno kada je neko tako glup,ali opet I’m only a human!Ta ceca shto je provaljivala…ima pesmu zove se ZHUTO PILE!!!Paz’ ti taj naziv :roll:,i onda kazhe da kada ju je otpevala,da je danima bila pomerena :roll:,pa i ja bih bila da mi se pesma zove zhuto pile,i znam da je bilo josh provala,ali sada ne mogu da se setim,ali ovo je bilo TRAGICHNA-KOMEDIJA!!!!izvinjavam se fanovima cece,ali ono je :roll::roll::roll:

DA LI SI UOPSTE CULA TU PESMU,pesma je stvarno dobra

Ti stvarno mislis
da si nezni princ
na belom konju
Malo je sada kasno
za nas dvoje

Produzi dalje
mozda sebi nadjes
neku bolju
Za mene bajke
vise ne postoje

Ja nisam heroina