Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ljudi znaju sta je dobro....
da,samo sto je okupila 150000 ,,debila,, samo ste vi normalni!ok pozzzzzz
Isto ti je to kao sto se ja divim U2 devojka ima njen izbor ja svoj i ti svoj!!!
de se njima divis hehe :shock:
 ...Pusti to, o tome ne treba raspravljati
 ...Pusti to, o tome ne treba raspravljatide se njima divis hehe :shock:
Ili sto se mi divimo AC/DC-u ili Van Halenu...Pusti to, o tome ne treba raspravljati

Sto losi su????????????????/Mecu se sigurno diviti Ceci,i onim likovima sa granda posebno ne onom plavom mikici!!!!Da mu se na ************ k//////////////////////ve
E,sedim ja tako i upalim televizor,kada ono na pinku bravo show,mrzelo me da trazhim daljinski,i ostavim ja reko aj da vidim kakva je emisija…Pa ja sam se toliko smejala da me stomak boleo,kako su ti ljudi umobolni…znam da nije smeshno kada je neko tako glup,ali opet I’m only a human!Ta ceca shto je provaljivala…ima pesmu zove se ZHUTO PILE!!!Paz’ ti taj naziv,i onda kazhe da kada ju je otpevala,da je danima bila pomerena
,pa i ja bih bila da mi se pesma zove zhuto pile,i znam da je bilo josh provala,ali sada ne mogu da se setim,ali ovo je bilo TRAGICHNA-KOMEDIJA!!!!izvinjavam se fanovima cece,ali ono je

Pa ti znaci gledas i/ili slusas te grandovce?... Ja sam od turbo-folka cuo samo za Cecu i to par starijih pesama...
zato sto su imali trzalicu sudbine
 . Znaci ova ako hoce da bude popularna u celom svetu mora da nabavi i da je okaci oko vrata kao Jack Black u onom njegovom snu
 . Znaci ova ako hoce da bude popularna u celom svetu mora da nabavi i da je okaci oko vrata kao Jack Black u onom njegovom snu 
Da. Znaci ova ako hoce da bude popularna u celom svetu mora da nabavi i da je okaci oko vrata kao Jack Black u onom njegovom snu

te stare su joj najbolje
trzalice nema vise , sada samo duvanje pomaze...8)

ajde na temuceca
nemojte da se dele poeni.