Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kakva god da je ,skupila je vise ljudi nego pepersi i stonsi zajedno;)

Sto je jako zalosno i govori mnogo o nama kao narodu....Ali,da je karta za Peperse i Stonse kostala koliko i za njen koncert,mozda bi bilo mnogo vise ljudi.Da ne zaboravimo da je i Exit bio tacno izmedju ova dva koncerta....pa su se verovatno mnogi morali odreci koncerta zarad Exita.Ili se ja to samo tesim da jos ima nade za nas,i da nismo tolika stoka od naroda?!:oops:Ja samo znam da nisam isla na more,jer nisam mogla sebi da dozvolim da propustim Stonse,Peperse i Planta(exit).

Jeste. . . Zena ih je dovukla, ma sta mi pricali. . . I ako bi se kandidovala za precednika kladim se da bi narod glasao za nju koliko je obozava. . .
Al' sta njoj to vredi kad je ja ne slusam. . .

Jashta da bi glasali kad su ... da ne kazem sta... :p
p.s. za ovo boldovano... kaze se PREDSEDNIK. ;)

Dobro i kazes....:)U jednoj emisiji kod pokojnog Mini-Maxa je izjavila(Marina)kako njoj najcesce dodje inspiracija u kupatilu dok se tusira,na sta joj je ovaj odgovorio..."Mogu da zamislim kolika vam je tek inspiracija kada sedite na solji!"

Nadam se da mi modetator nece obrisati ovu temu koju posvecujem najboljoj folk pevacici ikada!oni koji je ne vole neka zaobidju ovu temu u sirokom luku!

inace obozavam njene pesme,ima fantastican glas i tekstove!
:wink:

ne trpim ti ja te kao ti ,naduvane sto misle da su najpametniji!kome se ne svidja rekla sam ZDRAVO!ovo nije tema vredjanja!

ne mislim da sam najpametniji nego samo iskazujem svoje misljenje o retardima
ganci sa silikonima...i svinjskim glasom (sto rece neka devojcica odje)...ako slusas tu muziku slusaj bar kvalitetnu npr. nedju

nema veze,ovo je forum svako ima svoje misljenje,svako uziva u cemu hoce!pa neka uzivaju dok pljuju!
ne moze mi niko nista,jaca sam od sudbine,mogu samo da me mrze oni sto me ne vole,,

s postovanjem
cecin fan

sestro mozda je bolje da nisi otwarala temu ne znam jes bila swesna da tje mnogi pljuwati cecu ja bi rado al netju ipak je owo tema za nju a ne protiw nje....

Back