ancika:Kao da se to ne deshava u drugi zemljama sveta?! Svashta...
I da znash- ima nas mnogo koji ne posmatramo Cecu kao Arkanovu udovicu. Mislim da nema smisla meshati Cecu sa svim onim o chemu ti prichash. Znash- svako je tvorac svog zivota. Nije Ceca stvorila Srbima zivot onakav kakav je on u Srbiji, tako da je za sam zivot i razmishljanje srba najmanje kriva Ceca. Ja nju slusham da bih se razveselila uz njene pesme (i bash me briga shta ce neko na to da kaze), a ne zbog toga kakva je ona. I bash me briga za to shto je Arkanova udovica i shto je, kako ti kazesh, sponzorusha.
Ma kako nije jeste,ceca je naredila bombardovanje,cuo sam i bombe da je bacala, BLER, KLINTON, MEDLIN OLBRAJT, oni su pravili koncerte i jadnom narodu davali malo utehe i slicno, a CECA je mimo svih medjunarodnih propisa, I BEZ ODOBRENJA SAVETA BEZBEDNOSTI I UJEDINJENIH NACIJA, krseci povelju o ljudskim slobodama i pravima i pravu na suverenost jedne drzave, bacala bombe u krlio deci na nosi i gadjala mostove, TV STANICE I BOLNICE kao iskljucivo VOJNE a ne CIVILNE objekte, pridrzavajuci se tako strogih propisa ratnog prava...tako ona srusi fabriku... O BOZE......!