Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
depresivna:
Millena i Ancika,sa ljudima koji okrecu glavu od problema i razmisljaju tako zaista nemam ni zivaca a ni volje da diskutujem...nek bude i da sam 'pobegla' bash me briga sta misle ljudi kao vi od takvih primitivaca sam i 'pobegla' pa necu cak ni virtualno da se vracam na vash seljacki nivo!Ajd' u zdravlje,budite mi i dalje lepe,vesele,srecne i glupe...tako je sigurno lakshe i veselije!

:D :D :D
Saglasan!
Nemoj da ides ocu ja da pricam s tobom...

Millena:
a sto si ti toliko opterecena sa cecom? ne slusam njenu muziku, ali nije ti ona kriva sto se fabrika srusila. mene bas briga, prebacim kanal i cao!
Josh neshto;mnoooogo vise mi idu na nerve takvi kao ti nego ovi sto otvoreno kazu da slusaju to djubre!Zamisli da ti ja kazem-ej mislim da imam komsiju pedofila,kad sam nosila bajs u podrum cula sam neke klinke kako placu a onda je izasao on zakopcavajuci slic ali sam odmah zmureci istrcala napolje...i ne,nisam zvala policiju jer ja to nisam videla pobogu!
Najlakse je zmureti...

depresivna:
Josh neshto;mnoooogo vise mi idu na nerve takvi kao ti nego ovi sto otvoreno kazu da slusaju to djubre!Zamisli da ti ja kazem-ej mislim da imam komsiju pedofila,kad sam nosila bajs u podrum cula sam neke klinke kako placu a onda je izasao on zakopcavajuci slic ali sam odmah zmureci istrcala napolje...i ne,nisam zvala policiju jer ja to nisam videla pobogu!
Najlakse je zmureti...

ne mogu reci da slusam njenu muziku ako je ne slusam. da je slusam otovreno bi rekla, da slusam je! ja sam svesna cele situacije u ovoj zemlji, drustvu ali ja sam tu nemocna. ko sam ja, niko i nista. jedino sto mogu da uradim je da promenim kanal. jos nesto, treba da si srecna sto si otisla odavde.

depresivna:
Millena i Ancika,sa ljudima koji okrecu glavu od problema i razmisljaju tako zaista nemam ni zivaca a ni volje da diskutujem...nek bude i da sam 'pobegla' bash me briga sta misle ljudi kao vi od takvih primitivaca sam i 'pobegla' pa necu cak ni virtualno da se vracam na vash seljacki nivo!Ajd' u zdravlje,budite mi i dalje lepe,vesele,srecne i glupe...tako je sigurno lakshe i veselije!
i ja bezim odavde,mrzim to licemerje,veseli su samo kad odvrnu narodnjake a veci deo zivota provedu u gluposti,nemastini,nezadovoljstvu,lepo si rekla probleme ne resavaju jer inace nisu ni sposobni pa samo zazmure na njih,znas sta je najgore ja sam u beograd dosao da bih pobegao od takvih ljudi,ali se ta zaraza prosirila cak i ovde,tako da sam sebi obecao kad odem odavde ne vracam se,a decu cu da pravim daleko odavde moram da se osiguram da ih ne zakaci ova primitivnost koja vlada na ovim prostorima.

action-smiley-003.gif
action-smiley-028.gif
action-smiley-022.gif

Najtuznija stvar je to sto sam upisao Petu gimnaziju s namerom da imam pametne ljude kao drugove i prijatelje, da sam okruzen pametnima i pametnijim od sebe, a dobio sam nafrakane fufice i dzibere u odeljenju koji ne znaju gde su sahranjeni Vuk Karadzic i Dositej Obradovic, ne znaju gde je Sidnej, ne znaju gde je Engleska i gde je Amazon...
Dalje necu da spominjem, ali verujte mi, ima mnogo toga jos goreg!

Pola od njih se podsmevaju svakom pametnom odgovoru nekog ucenika, ismevaju ga kada se preslisava pre kontrolnog, a kasnije jedan od njih trazi od istog tog ucenika da mu pokazuje matematiku. Samo da sednete 2 sata u tu prostoriju i saznacete stra znaci rec licemerje... E takve iste da pitate sta slusaju, mozete i da pretpostavite! I sve to u vrlo "poznatoj i elitnoj" Petoj gimnaziji... ko su njima uzori i idoli? Pa zna se , ne bi ih ni pominjao... I zasto bi se ja sa takvima smarao, kada mi ne daju da napredujem, svako normalan bi lepo otisao u bolju sredinu i ulagao u svoju buducnost.

Ali ajde da kazemo da mala vecina slusa to, nego samo izadjes uvece u grad i pogledas onaj srednji stalez adolescenata i sve ti bude jasno... Relativna situacija u nasoj zemlji - KATASTRASNO !!!

Prilozi

• guitar.gif
    guitar.gif
    3,6 KB · Pregleda: 34
behemoth:
Za pocetak, svidja mi se tvoj avatar... ;)

U kom gradu zivis???
Hvala,mislim da se slaze uz nick...zivim u gradu gde se uskoro igra polufinale sp-a u fudbalu i najradije bih pobegla tih dana odavde ali nazalost tek u avgustu mogu da bezim:? Inace sam Shumadinka kako ja volim da kazem a moze da se kaze i Kragujevcanka 8-)
And where you may roam?

Ja iz Beograda, tacno je to da je ovde profil ljudi malo zaostao (u generalnom smislu), ali ja imam tu srecu da sam okruzen super ljudima... Bitno je da ti biras drustvo, a ne drustvo tebe...
Ali bih voleo da obidjem celu Evropu da vidim kakvi su gradovi... Mora da je kod tebe sve divno... Ono kao, nema papria na ulici, psecih govana, smrada od izduvnih gasova automobila, prokuvanih autobusa bla bla...

behemoth:
Ja iz Beograda, tacno je to da je ovde profil ljudi malo zaostao (u generalnom smislu), ali ja imam tu srecu da sam okruzen super ljudima... Bitno je da ti biras drustvo, a ne drustvo tebe...
Ali bih voleo da obidjem celu Evropu da vidim kakvi su gradovi... Mora da je kod tebe sve divno... Ono kao, nema papria na ulici, psecih govana, smrada od izduvnih gasova automobila, prokuvanih autobusa bla bla...
Ma daleko od toga da sam ja od onih koji su otisli pa sad pljuju po svemu onome sto su nekad bili i odakle dolaze...to rade uglavnom oni koji ovde dodju iz ruralnih sredina pa preko noci postanu 'gospoda'....ja sam besna zbog nekih stvari,zbog tih istih stvari sam i odlucila da odem ali daleko od toga da je ovde sve divno...ne mogu da kazem da ljudi ovde nemaju dushu jer bi to bila laz i stereotip ali njihova dusha je toliko drugacija od nashe da to boli...nema dana a da mi ne nedostaju moji ljudi,moj grad,moj zivot....ali sam shvatila da necega moram da se odreknem..i guram nekako..

behemoth:
Necega??? Odrekla si se mozda glavnih stvari, zajebana je to stvar... Pa vratices se ti ovde jednog dana je'l tako???
Pa odrekla sam se svog zivota da bih zivela ali sam na kraju samo jos jedna depresivna...vraticu se,jedva cekam da se vratim,ali ne mogu josh...jos jedno 20-ak godina :?

depresivna:
Pa odrekla sam se svog zivota da bih zivela ali sam na kraju samo jos jedna depresivna...vraticu se,jedva cekam da se vratim,ali ne mogu josh...jos jedno 20-ak godina :?

STA? Jel znas sta je 20 godina???
Mnogo je to... pola zivota, nije to mala stvar, zalices posle ( pa jedno 20 puta vise) nego sada. Sto se nisi vratila ranije. Ja ne mogu da izdrzim 3 dana kada odem na selo...

Millena:
a sto si ti toliko opterecena sa cecom? ne slusam njenu muziku, ali nije ti ona kriva sto se fabrika srusila. mene bas briga, prebacim kanal i cao!

kako nije kriva,pa ja sam licno gledao cecu kako rusi fabriku,,uhvatila CECA i rusi li rusi,ciglu po ciglu

Back