Tankian
Iskusan
- Poruka
- 5.046
koja chak ne zna ni da peva.....eto ti ironije....Svetlana_:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja chak ne zna ni da peva.....eto ti ironije....Svetlana_:
Ceci apsolutno nije mesto pored Simon-a, Johna, Nick-a i ekipe..nikada nece ni biti.VIP jeste kada je za njih. Oni jesu VIP, a Srbija ima osobe koje mogu da dodju i budu drustvo njima ...medjutim, od silikonskih seljancura sa`garniturom laznih noktiju`Misanthropos:VIP zurka - zurka za najgori sljam ove zemlje, i ljude koji dolaze u nju. Ceci apsolutno jeste mesto tu, kao sto sam vec naglasio.
Dragi decace (ako si decak :?) ,nesons:Nisam se duugo raspravljao sa slicnim slucajevima pa mi ovo doslo kao lek na ranu![]()
![]()
(ma pusti.... oci sitne,dusa pusta,srce probuseno,glava luda, organ crven - i eto falio je Djuran Djuran da to nadoknadi)
Misanthropos:VIP zurka - zurka za najgori sljam ove zemlje, i ljude koji dolaze u nju. Ceci apsolutno jeste mesto tu, kao sto sam vec naglasio.
TNXWhite_Shadows:Seljancura!!!!Bolje da je otisla na neki splav nego sto je isla na njihov koncert!!!!Kladim se da nije znala ni 3 njihove pesme!!!Samo ne znam sta ona izigrava!...mOLIM TE ONA KAO TO SLUSA?!?!?!Pa sto onda "peva" ovo sto "peva", sto onda nije posla njihovim stopama, ako voli njihovu muziku....?!??!!!
wow, cico ti si baš neki načitan:shock:speedball_2006:iskreno ne razlikujem mnogo ljude koji slusaju duran duran i cecu.Sve jo to meni isto njesra
Sve ono sto zameram Ceci zameram i kojekavim nakazama sa MTV-a.OK Duran Duran jesu velicine ali,navedi mi koja je razlika izmedju Britni Spirs i Cece,Sakire i Karleuse,Djus i 50 -cent...Cosmic babe:Mislim da je odlicno sto uvek imas svoje misljenje i zaista zelim da cujem dve stvari :
1. ko je za tebe VIP u Srbiji?
2. da mozes, sta bi menjao, zapravo, kako ti vidis `svoju` Srbiju?
Nadam se da se razumemo...i da ces odgovoriti, jer me zaista zanima tvoje vidjenje....ne zelim da vidim samo sarkazam i negaciju svega na forumu vec konkretne predloge...cekam odgovor.Pozdrav ... :smile:
Kao i u većini slučajeva rekao si ono što mislim.nikodim:Kosmicka babo... za tebe je verovatno ovo sto pises samo zgodna tema da isteras neki svoj inat i nezadovoljstvo. To sto Ceca radi, zovi ga kako hoces, iako nema veze sa onim sto inace slusam, svakako je muzicki dobro odradjeno. To sto tvoje nejake usi to ne cuju, to ne znaci da je ceca neki kreten, to znaci da ti zapravo i nemas pojma o cemu pricas. Zar je bitno ko je na toj zurci bio VIP a ko ne? Sta ti imas od toga?
A ta Ceca ima sasvim dovoljno novca da plati najboljeg muzicara u Srbiji da joj radi na albumu, sto ne znaci da je taj najbolji muzicar naki magarac, vec da covek radi svoj posao za novac, a to sto svira na svojim albumima (ako ih snima) verovatno je nesto sasvim drugacije.
I tako dalje... tema di je neopisivo glupa a tako ishitreni i nepromisljeni nastupi jos gluplji...
Sta si ti zelela sa ovom temom, da nekom otvoris oci? Kome? kada ni sama ne vidis kako treba...
E to je tuzna sujetna i jadna Srbija, prepuna pametnjakovica koji sebi ni nos ne umeju obrisati kako bi trebalo.
blaaaaaah....ceca je seljanka......ne kazhem nishta za njenu muziku,bila mi je <relativno> ok ranije,ali sada....ko poslednja ciganka s ulice.....ma bre ko prava cjoshkara....uzhas...i ondaK ona ide na duran duran....ma nek se pokrije ushima.....da ne kazhem neshto drugo....nikodim:Kosmicka babo... za tebe je verovatno ovo sto pises samo zgodna tema da isteras neki svoj inat i nezadovoljstvo. To sto Ceca radi, zovi ga kako hoces, iako nema veze sa onim sto inace slusam, svakako je muzicki dobro odradjeno. To sto tvoje nejake usi to ne cuju, to ne znaci da je ceca neki kreten, to znaci da ti zapravo i nemas pojma o cemu pricas. Zar je bitno ko je na toj zurci bio VIP a ko ne? Sta ti imas od toga?
A ta Ceca ima sasvim dovoljno novca da plati najboljeg muzicara u Srbiji da joj radi na albumu, sto ne znaci da je taj najbolji muzicar naki magarac, vec da covek radi svoj posao za novac, a to sto svira na svojim albumima (ako ih snima) verovatno je nesto sasvim drugacije.
I tako dalje... tema di je neopisivo glupa a tako ishitreni i nepromisljeni nastupi jos gluplji...
Sta si ti zelela sa ovom temom, da nekom otvoris oci? Kome? kada ni sama ne vidis kako treba...
E to je tuzna sujetna i jadna Srbija, prepuna pametnjakovica koji sebi ni nos ne umeju obrisati kako bi trebalo.

DeteSunca:Kao i u većini slučajeva rekao si ono što mislim.![]()
Najcrnje je od svega kada se jazzer kao što je Nikodim zauzme za Cecu i ispraši bolje nego svi Cecini fanovi.
Inače tema je za desetogodišnjake, kao i intelekt postavljača teme.

Cosmic babe:Ceci apsolutno nije mesto pored Simon-a, Johna, Nick-a i ekipe..nikada nece ni biti.VIP jeste kada je za njih. Oni jesu VIP, a Srbija ima osobe koje mogu da dodju i budu drustvo njima ...medjutim, od silikonskih seljancura sa`garniturom laznih noktiju`se ne vide u masi....

nikodim:Kosmicka babo... za tebe je verovatno ovo sto pises samo zgodna tema da isteras neki svoj inat i nezadovoljstvo. To sto Ceca radi, zovi ga kako hoces, iako nema veze sa onim sto inace slusam, svakako je muzicki dobro odradjeno. To sto tvoje nejake usi to ne cuju, to ne znaci da je ceca neki kreten, to znaci da ti zapravo i nemas pojma o cemu pricas. Zar je bitno ko je na toj zurci bio VIP a ko ne? Sta ti imas od toga?