Sweet_Jane
Domaćin
- Poruka
- 4.540
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hip hop je baziran na lirikama,ne na muzici zato ga slusam.maja cmicak:@Makijavelli
Ne mogu da verujem da neko ko kaze da je zavrsio muzicku moze da slusa hip hop. Pa ajde poslusaj malo bolje te pesmice, da si ih bolje slusao sigurno bi primetio da nemaju vise od tri tona.
A koje to pesme imaju od tri do pet tonova??????
Ako si pomislio na muziku prvobitnih zajednica odgovor je tacan. Toliko od mene, budite mi pozdravljeni.
sik je mentolsaki8050:ma radi shta 'ocjesh,samo mi sika ne diraj!
ne hocu,ali cisto sumjam da imas nesto u toj supi od glave.saki8050:vidi ko mu kazhe...
@oushn
veruj mi necjesh da ti odgovorim...
oces da resimo ovo 1 na 1,ne volim ove pederske prozivke,ma povedi i drugare,da vas ko ***** pocepam majmune bre glupi koga ces ti da prozivas!!!!Ocean_state:@Mikijavelli
NOSI SE U PICKU MATERINU. Nemoj vise d mi vredjas prijatelje. Tupaku jedan. Zar si toliki moron.
svatas li ti da se svi ovde prosto zayebavaju. Ja sam tebi rekao za sika i bracu jer si jedini bio tolko glup
da ne provalis. Ignore. I sada me briga sta pises. pretera ga. Kad ti neko nesto kaze preko PP to znaci da je PRIVATNO. Menik je sik dobar drug tako da zacepi tuki.