Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma salo na dve nogeAlice:Sta, i oni imaju celulita?
Ma neam pojma na sta lice, garant na male seljake-mafioze
ako bude kriza pojesce se medjusobnoAlice:Hihihihi
a ja mislila da, sirotani, nemaju sta da jedu... Sad mi je lakse
nemoj preforsiraces sesaki8050:A JAAAAAA MISLAAAAAAAAAAA
to!!!samo civilizovanosaki8050:evo kad' mi ti kazhesh![]()
izmedju poste i zabca,tamo gde 46 skrece prema bulevarubehemoth:e brate, u kom si delu mirijeva???
Istina boli, samo šteta što ne pričaš istinu, ali dobro, popuštam.Apache11:Kako ja defektna zabo od defetne majke mogu da budem na njenom nivou popularnosti,ja nisam pevac,smisli nesto pametnije ako si popizdeo-la zbog mog odgovora.
Istina boli.
I gde je ta poularnost,jeli bilo 300.0000,pa sa ekrana se videlo,mogu misliti tamo,maximum 60-70.000 ljudi,jos se setkaju kroz publiku,kada bi ti znao/la na kojim sam ja sve velikim koncertima bio po Evropi i svetu.
Otkud ti to draga. Mozda bass on postane sledeca zvezda. A Cecin nivo nije tesko dostici.Nisam ja rekla da si pevač, na daj Bože da tebe jednom čujemo na ušću, razbežaće se svi, samo kažem da ti ne možeš ni nadu gajiti da dostigneš na Cecin nivo. Pa da, istina boli, pokušao si iskulirati to sa par cifara, ali
Ali oni koji slusaju sve nemaju sluha. Ocito je. Ceca je uzasna muzicara sa gledista pankera rokera metalaca i mozda repera. Ali sve je to relativnoSlažem se da su ukusi različiti, ali ja obožavam muziku. A ko istinski voli muziku, taj ne voli samo jednu kategoriju, nego sve.
Ma bas i nije. Mislim. Ima i boljih. A svi vi mislite da postoji samo rock i metal.A Ceca je u svojoj kategoriji carica. Nije rock, kao što većina forumaša sluša pa ne znaju šta predstavlja druga vrsta muzike... ma šta ja objašnjavam kad niko ne razume...ćao
@nica:Istina boli, samo šteta što ne pričaš istinu, ali dobro, popuštam.
Nisam ja rekla da si pevač, na daj Bože da tebe jednom čujemo na ušću, razbežaće se svi, samo kažem da ti ne možeš ni nadu gajiti da dostigneš na Cecin nivo. Pa da, istina boli, pokušao si iskulirati to sa par cifara, ali...
Slažem se da su ukusi različiti, ali ja obožavam muziku. A ko istinski voli muziku, taj ne voli samo jednu kategoriju, nego sve. A Ceca je u svojoj kategoriji carica. Nije rock, kao što većina forumaša sluša pa ne znaju šta predstavlja druga vrsta muzike... ma šta ja objašnjavam kad niko ne razume...ćao
sic,jel ti spavas nocu ili samo drkas tu tastaturuCobRa-SiC-:A tise ubijaš slušajući gotovo sve pravce roka, metala, panka i takotoga... naravno da ne... jesi otvorena prema svim pravcima muzike... jesi yrack... pa šta ondak cepeš...
Slazem se. Pa i na prvi pogled se vidi da je tako.Guliverr:mada jos jednom zelim da ponovim da to kako neko peva nema veze sa njegovim izgledom i da je uopste glupo komentarisati,na prilozenim slikama video sam nesto sto ne mogu da tvrdim ali kao covek koji se 6 godina bavi grafikom i dizajnom, doduse amaterski, video sam dakle nesto sto mi lici na fotomontazu, nisam siguran aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........................70% ono je fotomontaza! Videcemo!
labo:dotrajale brajo dizne na nogama, a ono kad ti gledas Cecu na posterima i omotima cd-ova itd. e to ti je kralju kvalitetan rad u fotoshopu, a kad je slusas to ti je jos malo rada na kompu, recimo u sony sound forgeu ili tako nekom programcicu... A kakvi je to stvarno ceca muzicar? Drugi joj pisu tekstove, treci joj komponuju muziku(tamo u grckoj ili turskoj), platila je 5 tv i 5 novinara stampe da non stop pumpaju javnost sa njom... Ona je samo glas i to nista poseban glas...