Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fency_Killer:
bas si kontradiktoran...slusas sve od hip hopa do klasike a Cecinu muziku ocenjujes po tome da li je muz doticne bio mafijas,koliko ima para itd...sta ja onda o tupaku da kazem...
najlakse ti je da kazes da ne volis Cecu umesto sto nameces svoje misljenje i ponasas se kao pritivni majmun sto tvrdis da nisi...nisam patriota,ne volim Cecu i ne volim kada se neko pravi pametan kada to ocigledno nije...tacka
Ma koji muz bre budalo jedna,ja sam muzicar jel sam ti rekao vec jednom,boli me ko je njen muz vazno je to da je njena muzika odvratna,o tome pricam evo sad dok slusam cold play-in my place komsija slusa cecu pa jel znas koja je razlika,astronomska

Makijavelli:
Ma koji muz bre budalo jedna,ja sam muzicar jel sam ti rekao vec jednom,boli me ko je njen muz vazno je to da je njena muzika odvratna,o tome pricam evo sad dok slusam cold play-in my place komsija slusa cecu pa jel znas koja je razlika,astronomska

Ma nije valjda da slušaš...

Kakav muzičar bre...

CobRa-SiC-:
Makaveli... kakav film bre...
Ai dasi imalo pametan primetiobi dase ovde većinom oglašavaju ljudi koji nevole cecu... naaaššš... oro sale njivu...
ne ne,u redu je da ti kazes da volis cecu onda cu te oterati u tri lepe,ali kad mi kazu ne slusam cecu ALI je ona nesto uradila pa daj ****** dosta sa tim licemerjem vise

*Bratislav*Nikolić*:
Makijaveli, ne lupaj molim te!!!
Dostigni ti njenu popularnost, zaradi milione kao njen muz pa onda se paravi pametan???
AHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!?!?!?!?!??!
Navratio sam samo da ostavim slicicu ali posle ove poruke moram da se ukljucim i u diskusiju...
A KAKO JE NJEN MUZ ZARADIO PARE???
Tao sto je bio mafijas i sta sve ne!!!

*Bratislav*Nikolić*:
Makijaveli, ne lupaj molim te!!!
Dostigni ti njenu popularnost, zaradi milione kao njen muz pa onda se paravi pametan???
AHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!?!?!?!?!??!
vidis to je ekstreman slucaj,prvo se stice znanje pa onda novac,kod njih je to suprotno,i corava koka ubode neko zrno,i nemoj njima da se divis molim imas toliko boljih primera a ti si izabrao cecu i arkana

*Bratislav*Nikolić*:
Izmedju ostalog i ti...
AHAHAHAHAHAHA!!!!????
E, ne da mi se da se spustam na tvoj nivo i da raspravljam ovde sa tobom o nekim pevaljkama...
Idi gledaj Pink i uzivaj, imas tamo jos mnogo drugih kao Ceca, i gorih, to je tvoj nivo...

Back