Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
vazno je da si se ti uvredio,a cim si se uvredio znaci da sve sto sam rekao je istina,mentolcino.*Bratislav*Nikolić*:Opet me vredjas!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vazno je da si se ti uvredio,a cim si se uvredio znaci da sve sto sam rekao je istina,mentolcino.*Bratislav*Nikolić*:Opet me vredjas!!!
Smrdljiva seljacino.*Bratislav*Nikolić*:Opet me vredjash!!!!
a buuuuhuuuuuuu!mnogo tuzhno...Makijavelli:Vidis brate prvo cu ti preporuciti da odgledas 2 pac ressurection,a pre toga samo da znas da je pac odrastao u ghettu gde je svakodnevno gledao kako mu ubijaju drugove,majka mu je bila narkos,otac ga je napustio kad je bio mali,i pored svega je upisao umetnicku skolu,ispisao se jer nije imao para da je placa,ima jos mnogo stvari a najvaznije da je tekstovima ohrabrivao milione afroamerikanaca da urade nesto sa svojim zivotima ljudi generalno su ga slusali kao isusa,STA JE CECA URADILA!!!

btw.nije tu i tamo,on je mnooooogo zanimljivMakijavelli:Ej COBRASICU,gde si nestao ne mogu vise da se mlatim sa ovim seljacinama,ti si bar zanimljiv tu i tamo.
ma da svadje sa njim su zabavnesaki8050:btw.nije tu i tamo,on je mnooooogo zanimljiv
saki8050::shock::shock::shock:
zar ovo josh traje :shock:

ma da,**** `em allSlim_ShadY:Brate Makijavelli samo opusteno.Kad znas da si ti u pravu sto se toliko nerviras kad to neko nece da prihvati.Samo opusteno.
Peace to all
ej dobio sam dojavu da ti slusas nu-metal,zato nemoj vise da smaras,pogledaj neki film na tv-u sve si nas smorio.*Bratislav*Nikolić*:Ali kad chovek nije siguran dali je u pravu, onda se to odrazhava na druge.
a dobio sam jos jednu dojavu,da su bratislav i cobrasic isti *****,brate jel te zlostavljaju kuci,ako ti je potrebna pomoc,tu smo kupicemo ti dzak krompira da ga udaras umesto sto mucis taj jadni kompjuterCobRa-SiC-:Kakva fora... *Bratislav* sluša nu metal.. haha...
E tu si grdno zayebo brale i sik su bracaMakijavelli:a dobio sam jos jednu dojavu,da su bratislav i cobrasic isti *****
Jao @bratislave, ti ko pauk pletes pucinu `vatas glupe muve....misko85:Navratio sam samo da ostavim slicicu ali posle ove poruke moram da se ukljucim i u diskusiju...
A KAKO JE NJEN MUZ ZARADIO PARE???
Tao sto je bio mafijas i sta sve ne!!!