- Poruka
- 7.515
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostao si bez reci vidimCobRa-SiC-:Ahaaaa...
imam sliku koze samo ne znam kako da je ubacim,da se osecas malo domacinski.CobRa-SiC-:Ahaaaa...
Razmisli o onom recniku,ili se uclani u biblioteku.CobRa-SiC-:Ahaaa...
Nadam se da to nije sarkazamElvin:ovom forumu je baš nedostajao jedan vrstan intelektualac,poput ovog makijavelija...
ej ta tvoja slika u avataru,predpostavljam da si to ti licno posle teskog i mukotrpnog kopanja na njivi sa rumunimaCobRa-SiC-:Samose ti nadaj...
pusticu ti lisicu u dvoriste da ti pojede kokoske,a onda cu ti sa cijanidom poprskati grozdje,svinjama cu baciti otrov za miseve,a krave cu isutirati cisto iz samozadovoljstva,kad se vidis posledice cisto da znas da sam to ja.CobRa-SiC-:Bezuspešno... bezuspešno...
sta te zaboleCobRa-SiC-:E zaboleme...
ne smem jos sam mlad,ko ce onda da vodi ultimativne borbe,sa vama cecarosimaCobRa-SiC-:Nećuti kažem... umri...
Makijavelli:Druze pa mi i ne pricamo o muzici,mi pricamo o ceci kao pojavi,da pricemo o muzici ne verujem da bi imali bilo cime da je odbranite,a i da pricamo o muzici ja sam ovde tata,zavrsio sam dve muzicke skole i upisujem akademiju tako da je moje misljenje u vezi muzike jedino objektivno,
Makijavelli:Pa jel si svestan svoje gluposti,rezultat su tvoja glupa pitanja,ti ne znas nista o tupaku zato nemoj da pricas o njemu ,a ja znam sve o toj smrdljivoj ceci iako ne zelim,nametnuto mi je,pa mogu da iznesem neko objektivnije misljenje od tebe.
moje misljenje u vezi muzike je mnogo sire nego sto ti znas,u svakom slucaju za sve postoje granice,tako da ja slusam sve od hip-hopa,preko metala pa do klasike,samo ne slusam nase ogavne i smrdljive narodnjake.a ako vec hoces da glumis licemernog patriotu,slusaj djoleta balasevica koji ima prelepu muziku i tekstove ili zdravka colica,imas milion nasih odlicnih rock grupa ali ne pored svega sto je dobro vi se odlucite za najgore,i jos se ljutite kad vam to neko kaze u lice j...ni seljaci.Fency_Killer:tvoje misljenje u vezi muzike je mnogo ogranicenije nego sto mislis...
Vidis brate prvo cu ti preporuciti da odgledas 2 pac ressurection,a pre toga samo da znas da je pac odrastao u ghettu gde je svakodnevno gledao kako mu ubijaju drugove,majka mu je bila narkos,otac ga je napustio kad je bio mali,i pored svega je upisao umetnicku skolu,ispisao se jer nije imao para da je placa,ima jos mnogo stvari a najvaznije da je tekstovima ohrabrivao milione afroamerikanaca da urade nesto sa svojim zivotima ljudi generalno su ga slusali kao isusa,STA JE CECA URADILA!!!Fency_Killer:pitam se samo,kako neko moze da bude tako objektivan i ogranicen u isto vreme...evo jedno konkretno pitanje,po cemu je proslost "tupaka" bolja i svetlija od proslosti Cece koja je kako kazes bila kafanska pevacica?
Makijavelli:moje misljenje u vezi muzike je mnogo sire nego sto ti znas,u svakom slucaju za sve postoje granice,tako da ja slusam sve od hip-hopa,preko metala pa do klasike,samo ne slusam nase ogavne i smrdljive narodnjake.a ako vec hoces da glumis licemernog patriotu,slusaj djoleta balasevica koji ima prelepu muziku i tekstove ili zdravka colica,imas milion nasih odlicnih rock grupa ali ne pored svega sto je dobro vi se odlucite za najgore,i jos se ljutite kad vam to neko kaze u lice j...ni seljaci.