Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Apache11:
Nego kao da niko nije provalio kolika je Ceca folirantkinja,sinoc je na koncertu cestitala Crnogorcima nezavisnost,samo da im se uvuce a onda spominje svog pokojnog muza nazovi komadanta nazovi dobrovoljacke garde,koji se borio za Veliku Srbiju.

cestitala je nezavisnost Srbiji...da li si ti upste pratio/la koncert? :lol:

I.Sikorsky:
Kako bi neke ovde poredjao i dok mlataram sa ovim automatom svima rekao:"Pa nismo dosli ovde da se vredjamo"
Cobra,saki i fency killer,pa vi imate sopstveni klubic,ko vam je idol jel neki masinbravar iz mokrog luga,ili auto limar iz male ivance,jel volite motiku a :?: :?: :?:

Fency_Killer:
cestitala je nezavisnost Srbiji...da li si ti upste pratio/la koncert? :lol:
Jel si siguran/sigurna da nije rekla da pozdravim Crnogorce i da im cetitam nezavisnost,posto je publika nikako reagovala?Pa i da je rekla za Srbiju,bezveze komentar,toliko je prazna i nema kontakt sa publikom,ne znam sta da im prica da je to bio uzas,secam se na Marakani,to je bilo samo ajmo ruke gore,idemo i jos mozda neka rec,uzas!I ko prozva taj stadion Marakana,50.000 ljudi naspram prave u Riju 200.000!?
I opet,jedino sto je valjalo sinoc je ozvucenje,za koje se imalo para da se plati,pa ja joj ne bi otisao na koncert sto evra da mi se nudi,za 1000,mozda,ali bi morao pre toga da se olesim sa nekom skotskom radzom da se to prezivi.

I.Sikorsky:
Jel si siguran/sigurna da nije rekla da pozdravim Crnogorce i da im cetitam nezavisnost,posto je publika nikako reagovala?

cestitala je nezavisnost Srbije,pozdravila bracu crnogorce i ostale koji su dosli iz okolnih zemalja...a to sto je publika umrtvljena kad god se spomenu crnogorci nema veze sa Cecom...

Makijavelli:
Cobra,saki i fency killer,pa vi imate sopstveni klubic,ko vam je idol jel neki masinbravar iz mokrog luga,ili auto limar iz male ivance,jel volite motiku a :?: :?: :?:

more,treba tebi jedna motika :lol: izvini sto nismo tako kul kao ti...kakvih se sve tr00 beogradjana nakotilo za ovo kratko vreme :roll:

Back