- Poruka
- 7.515
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I.Sikorsky:Mislis umrtvi se od smaranja na nazovi koncertu?
A koga zabole sta ti pises,nemoj da ti namestim ceo Slipknot da te ispegla sto koristiz za avatara masku pevaca 0 a slusas onu....CobRa-SiC-:Makaveli... što misiš da svi žive samo da pričitaju šta ti kucaš... nisi ti nikome tolko bitan kolko misiš da jesi...
Makijavelli:A pazi sad jedno iznenadjenje za tebe,ja sam pre 4 godine dosao u bg,do 15 sam ziveo na selu,i sve sto pricam,to je samo iz iskustva.
I.Sikorsky:A koga zabole sta ti pises,nemoj da ti namestim ceo Slipknot da te ispegla sto koristiz za avatara masku pevaca 0 a slusas onu....
... etotigana...Osecam negativnu energiju sa tvoje strane prema meni,idi zasadi jedan cen belog luka u basti da se smiris,a trebaju i koze da se pomuzuCobRa-SiC-:Makaveli... što misiš da svi žive samo da pričitaju šta ti kucaš... nisi ti nikome tolko bitan kolko misiš da jesi...

Svinje napoj,i pusti kokoske da radosno trckaraju po dvoristuCobRa-SiC-:Makaveli... upravo tako...
Lukje zasađen.. koze negajim...
Budi konkretnijaFency_Killer:pa dobro,to objasnjava dosta...
I sta si sad smradu rekao?Ovo ni ti ne shvatas.CobRa-SiC-:E vala ima neko kogaje briga...... etotigana...
Nisam tija kriv štosi ti izkompleksiran...
Kod mene slušanje jedne muzike ne isključuje slušanje druge... naaaššš... oro sale njivu...
Uzgred... Cecu neslušam... al mije drago kad vidim daje neko od kafanske pevačice doguro do marakane... ostaviću nastranu muziku i ostalo...
A za kilo sira oces nam reci za kilo sira a!!!ili da ti posaljemo sliku neke domace zivotinje gratisCobRa-SiC-:E nećuti kažem...
A ti morash biti zheshcje retardiran da to ne shvatish...I.Sikorsky:I sta si sad smradu rekao?Ovo ni ti ne shvatas.
hmmmmm...da vidish @Fancy_Killer je mushko.....Makijavelli:Budi konkretnija
Ma daj bre ******,pa to je licemerno kao ne slusas cecu a bio si na koncertu,a to sto je od kafane stigla do marakane ne bi trebalo da koristis kao argument u njenu odbranu,to je samo generalni prikaz kakvim se ljudima u ovoj zemlji daje sansa da postanu nesto zato mi ostali bezimo,ne zato sto hocemo vec zato sto smo prakticno proterani odavde.CobRa-SiC-:E vala ima neko kogaje briga...... etotigana...
Nisam tija kriv štosi ti izkompleksiran...
Kod mene slušanje jedne muzike ne isključuje slušanje druge... naaaššš... oro sale njivu...
Uzgred... Cecu neslušam... al mije drago kad vidim daje neko od kafanske pevačice doguro do marakane... ostaviću nastranu muziku i ostalo...
Tu sam te kretencino i cekao,lupetas nesto sto mislis da razumes a nista ne znaci,retardirana ti mama koja te napravila.saki8050:A ti morash biti zheshcje retardiran da to ne shvatish...
Makijavelli:Ma daj bre ******,pa to je licemerno kao ne slusas cecu a bio si na koncertu,a to sto je od kafane stigla do marakane ne bi trebalo da koristis kao argument u njenu odbranu,to je samo generalni prikaz kakvim se ljudima u ovoj zemlji daje sansa da postanu nesto...
I.Sikorsky:Tu sam te kretencino i cekao,lupetas nesto sto mislis da razumes a nista ne znaci,retardirana ti mama koja te napravila.
Makijavelli:Ma daj bre ******,pa to je licemerno kao ne slusas cecu a bio si na koncertu,a to sto je od kafane stigla do marakane ne bi trebalo da koristis kao argument u njenu odbranu,to je samo generalni prikaz kakvim se ljudima u ovoj zemlji daje sansa da postanu nesto zato mi ostali bezimo,ne zato sto hocemo vec zato sto smo prakticno proterani odavde.
Pa jel si svestan svoje gluposti,rezultat su tvoja glupa pitanja,ti ne znas nista o tupaku zato nemoj da pricas o njemu ,a ja znam sve o toj smrdljivoj ceci iako ne zelim,nametnuto mi je,pa mogu da iznesem neko objektivnije misljenje od tebe.Fency_Killer:pitam se samo sta li je bio ovaj sa tvog avatara pre nego sto je postao "legenda"...
Druze pa mi i ne pricamo o muzici,mi pricamo o ceci kao pojavi,da pricemo o muzici ne verujem da bi imali bilo cime da je odbranite,a i da pricamo o muzici ja sam ovde tata,zavrsio sam dve muzicke skole i upisujem akademiju tako da je moje misljenje u vezi muzike jedino objektivno,CobRa-SiC-:Nisam ja bio na koncertu... jasam bio na trgu... a koncertje bio na trgu...
Jaje nebranim...
Kucam... ostaviću nastranu muziku i ostalo... aaaal ti namerno nećeš da pročitaš...