Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne moraju ko ih ****,znas kako kazu znanje-imanjeApache11:Ma smack my bitch up,kada bi oni ovo razumeli.
Sine,samo ti,tvoj tata i mama sljakajte za dvesta jura,to je bas cool.enemy87:Ja isto nisam neki fan Cece ali stojim iza toga da je ona uspela u svom poslu i da je mozda najpopularnija pev. kod nas(zbog cega je to tako uopste nije bitno) i to je cinjenica
Pa jel znas sta cinjenica je i da se krompir prodaje na pijaci gde ga kupuje najbednija i najglupsa govnarija od ljudi,ceca i njena muzika su takodje samo proizvod a ovo je savrsena zemlja da se on proda.enemy87:Ja isto nisam neki fan Cece ali stojim iza toga da je ona uspela u svom poslu i da je mozda najpopularnija pev. kod nas(zbog cega je to tako uopste nije bitno) i to je cinjenica
******* mozda i jeste tako ali njoj to i nije bitno, bitno joj je da je ona prozivela sto mi nikad necemo jer je imala para i popularnost koliko je htelaMakijavelli:Pa jel znas sta cinjenica je i da se krompir prodaje na pijaci gde ga kupuje najbednija i najglupsa govnarija od ljudi,ceca i njena muzika su takodje samo proizvod a ovo je savrsena zemlja da se on proda.
znas kako,meni apsolutno ne smeta kad neko slusa metal ili sta god,znaci nek svako slusa stvarno sta hoce....ako je njima tamo bilo lepo,super,ja sam ionako bila kod kuceApache11:Ja te zaista ne vredjam ali glupo je reci pa sta je lose,ljudi su uzivali,oces da ti nabavim dvd neke najgore death metal grupe i ti reci uzas a ja cu pa jel vidis da ljudi na koncertu uzivaju i sta se sad ti vredjas?
Decko nesretni,imas li ti uopste neki zivot nego zivis njen zivot i divis se sta je sa svim parama radila?A tvoj zivot-pa i nije bitan,koga zabole kako ti zivis.enemy87:Mislis da joj je nesto falilo u zivotu....
- ostalo nije bitno
Polako poceo je da popusta,a ovo sto se tice para,ma imacemo i mi ali za razliku od nje cemo znati na sta da potrosimo,a i ako ne budemo imali toliko ,**** it` ima mnogo vrednijih stvari na ovome svetu od para.Apache11:Tu-pac,kako da mu pomognemo?
Samo polako drugar mi tebe u stvari volimo,da ceca kao pojava nije tako losa ne verujem da bi se ovoliko trudili da te ubedimo u suprotno.enemy87:Dobro je i sa mojim zivotom ne sekiraj se ali samo kazem (iako ne slusam tu ziku) da je uradila sta je trebala. Pa o njoj je tema j**o te sta treba da pricam o mom zivotu? I ne nazivaj mene nesretnim !!!
te pare koje je uzela od pokojnog muza ionako nije nesto nepredvidjeno,a i ako je vec natrpana sa parama neka ih potrosi na to,ako vec izgleda nema na staApache11:Pa lepo je i narkomanu kada se uradi,sta ja imam sa tim?
Ponavljam,jedino sto je valjalo je ozvucenje,placeno parama njenog pokojnog muza,kriminalca i ubice?Razumete?
Dete,nepredvidjena kradja po ratistu frizidera,televizora,to najmanje pa do najcvecih pljacki.Lucky girl:te pare koje je uzela od pokojnog muza ionako nije nesto nepredvidjeno,a i ako je vec natrpana sa parama neka ih potrosi na to,ako vec izgleda nema na sta
Negativna je nasa svarnost,ne ja,radikalko sa italijanskim ,katolickim nickom.Giovanna:Apache ne razumem zasto si toliko negativan?
Ma to care reci mu,ali u stvari ako i sam slusa cecu ne verujem da ce bilo sta razumeti.Apache11:Dete,nepredvidjena kradja po ratistu frizidera,televizora,to najmanje pa do najcvecih pljacki.
Reci mi iskeno zasto si toliki debil da ne shvatas sta kazem,ima pare u pravu si ali ih nije zaradila od pevanja,bolidu,da plati ozvucenje od 900.000 wati nego od kradja i ubistava svog muza,ne mozes to da shvatis?
trebala sam da znam da ti sem vredjanja ne umes nista pametno da kazes.....apsolutno nista pametno.....Apache11:Dete,nepredvidjena kradja po ratistu frizidera,televizora,to najmanje pa do najcvecih pljacki.
Reci mi iskeno zasto si toliki debil da ne shvatas sta kazem,ima pare u pravu si ali ih nije zaradila od pevanja,bolidu,da plati ozvucenje od 900.000 wati nego od kradja i ubistava svog muza,ne mozes to da shvatis?