Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja isto nisam neki fan Cece ali stojim iza toga da je ona uspela u svom poslu i da je mozda najpopularnija pev. kod nas(zbog cega je to tako uopste nije bitno) i to je cinjenica

enemy87:
Ja isto nisam neki fan Cece ali stojim iza toga da je ona uspela u svom poslu i da je mozda najpopularnija pev. kod nas(zbog cega je to tako uopste nije bitno) i to je cinjenica
Pa jel znas sta cinjenica je i da se krompir prodaje na pijaci gde ga kupuje najbednija i najglupsa govnarija od ljudi,ceca i njena muzika su takodje samo proizvod a ovo je savrsena zemlja da se on proda.

Makijavelli:
Pa jel znas sta cinjenica je i da se krompir prodaje na pijaci gde ga kupuje najbednija i najglupsa govnarija od ljudi,ceca i njena muzika su takodje samo proizvod a ovo je savrsena zemlja da se on proda.
******* mozda i jeste tako ali njoj to i nije bitno, bitno joj je da je ona prozivela sto mi nikad necemo jer je imala para i popularnost koliko je htela

Apache11:
Ja te zaista ne vredjam ali glupo je reci pa sta je lose,ljudi su uzivali,oces da ti nabavim dvd neke najgore death metal grupe i ti reci uzas a ja cu pa jel vidis da ljudi na koncertu uzivaju i sta se sad ti vredjas?
znas kako,meni apsolutno ne smeta kad neko slusa metal ili sta god,znaci nek svako slusa stvarno sta hoce....ako je njima tamo bilo lepo,super,ja sam ionako bila kod kuce ;)

Pa lepo je i narkomanu kada se uradi,sta ja imam sa tim?
Ponavljam,jedino sto je valjalo je ozvucenje,placeno parama njenog pokojnog muza,kriminalca i ubice?Razumete?

Dobro je i sa mojim zivotom ne sekiraj se ali samo kazem (iako ne slusam tu ziku) da je uradila sta je trebala. Pa o njoj je tema j**o te sta treba da pricam o mom zivotu? I ne nazivaj mene nesretnim !!!

enemy87:
Dobro je i sa mojim zivotom ne sekiraj se ali samo kazem (iako ne slusam tu ziku) da je uradila sta je trebala. Pa o njoj je tema j**o te sta treba da pricam o mom zivotu? I ne nazivaj mene nesretnim !!!
Samo polako drugar mi tebe u stvari volimo,da ceca kao pojava nije tako losa ne verujem da bi se ovoliko trudili da te ubedimo u suprotno.

Apache11:
Pa lepo je i narkomanu kada se uradi,sta ja imam sa tim?
Ponavljam,jedino sto je valjalo je ozvucenje,placeno parama njenog pokojnog muza,kriminalca i ubice?Razumete?
te pare koje je uzela od pokojnog muza ionako nije nesto nepredvidjeno,a i ako je vec natrpana sa parama neka ih potrosi na to,ako vec izgleda nema na sta

Lucky girl:
te pare koje je uzela od pokojnog muza ionako nije nesto nepredvidjeno,a i ako je vec natrpana sa parama neka ih potrosi na to,ako vec izgleda nema na sta
Dete,nepredvidjena kradja po ratistu frizidera,televizora,to najmanje pa do najcvecih pljacki.
Reci mi iskeno zasto si toliki debil da ne shvatas sta kazem,ima pare u pravu si ali ih nije zaradila od pevanja,bolidu,da plati ozvucenje od 900.000 wati nego od kradja i ubistava svog muza,ne mozes to da shvatis?

Apache11:
Dete,nepredvidjena kradja po ratistu frizidera,televizora,to najmanje pa do najcvecih pljacki.
Reci mi iskeno zasto si toliki debil da ne shvatas sta kazem,ima pare u pravu si ali ih nije zaradila od pevanja,bolidu,da plati ozvucenje od 900.000 wati nego od kradja i ubistava svog muza,ne mozes to da shvatis?
Ma to care reci mu,ali u stvari ako i sam slusa cecu ne verujem da ce bilo sta razumeti.

Pa ces ti sad biti neko ko ce ispravljati krive drine...Katolicki ili ne moj problem,vazno je da si ti "Veliki Srbin" sa "SRPSKO americkim nikom"
Toliko o tome !

Apache11:
trebala sam da znam da ti sem vredjanja ne umes nista pametno da kazes.....apsolutno nista pametno.....

Well thats my bro' from the hood...
Ne vredi na engleskom,nece nista razumeti,to je brate sa njima,ovakvim bolidima veciti problem,odvale nesto sto ni oni nisu u stanju da shvate i misle da su rekli nesto pametno.

Back