dominatrix
Početnik
- Poruka
- 13
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ti hmm,kako to da nisi na cecinom koncertu,doci ce sva govnarija iz okolnih sela mozda se vidis sa nekim starim ortakom a*Bratislav*Nikolić*:Znači, ipak si ti ljubomoran na nju...???
AHAHAHAHAHAH!!!!!!!?!?!??!?!!
,smej se sad
,kozo jedna

E, defektu, kad ti budeš stigao na Cecin nivo popularnosti, onda se javi i kritikuj.Apache11:![]()
Njoj je nivo Zitoradja a ako nam je ona najbolja pevacica,to sve govori ko smo i sta smo i zasto nam kao narodu lose ide,samo vi kukajte kako je losa drzava,kako lose zivite,standard i ostalo,razmislite vi koji nju volite koliko tome doprinosite i radite protiv sebe.
Kako ja defektna zabo od defetne majke mogu da budem na njenom nivou popularnosti,ja nisam pevac,smisli nesto pametnije ako si popizdeo-la zbog mog odgovora.@nica:E, defektu, kad ti budeš stigao na Cecin nivo popularnosti, onda se javi i kritikuj.
Tu-pac Mirijevo,peace brother,Mirijevo rulezzzz!Makijavelli:A kad ti podignes nivo inteligencija sa majmunar retardos na majmunar average,daj sebi za pravo da nekog nazivas defektom.![]()
za ovog kretena sto je postavio temu
To kazi njoj ako mislis da je zensko...Lucky girl:dobro,sta se vredjate zbog jedne cece.....njoj se svidja,tebi ne,oko toga se prepirete....
Ja te zaista ne vredjam ali glupo je reci pa sta je lose,ljudi su uzivali,oces da ti nabavim dvd neke najgore death metal grupe i ti reci uzas a ja cu pa jel vidis da ljudi na koncertu uzivaju i sta se sad ti vredjas?Lucky girl:a cemu sva ta copy/paste na ovoj stranici......i to ako ti se ne svidja sta pise,ne moras da odmah zakljucujes da su glupe misli.....ja nisam nikog vredjala,tako da ne vidim potrebu da isto i ti cinis
Apsolutno se slazem@nica:E, defektu, kad ti budeš stigao na Cecin nivo popularnosti, onda se javi i kritikuj.
Ja sam Pavaroti ajde sad sta imate da mi kazete?enemy87:Apsolutno se slazem
Ma smack my bitch up,kada bi oni ovo razumeli.Makijavelli:Yes,smack in the face.