. . .:DOSTA!!!
Ovo vam nije politicki forum, ako biste da politizirate idi tena pod forum politika i tamo udarite u nju!
Ovo je pod forum muzika i o tome divanete!
Ok to je u redu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . .:DOSTA!!!
Ovo vam nije politicki forum, ako biste da politizirate idi tena pod forum politika i tamo udarite u nju!
Ovo je pod forum muzika i o tome divanete!
stasa:Pa ona je i pokrenula ovo go**o od turbo-folka!I sa svim svojim maskotama sve vise snizava muzicke vrednosti u Srbiji,mladost vise nije R`N`R,nego udri silikoni,Ceca,..............ma uzas!
Guliverr:I sta ako je bilo u zemlji seljaka, da bilo je u Srbiji nejboljoj zemlji na svetu! Zivela Srbija!
Guliverr:E vidis on kada se naduva a ona ima moc duhovitosti i opustenosti bez ikakvih opijata, ali znam za ljude poput tebe zivot bez opijata i nije zivot za ne! Doista mislim da je kvalifikacija veliki covek preterana, jer Srbija ima u svojoj istoriji jako malo takvih ljudi a dan as ih uopste i nema, uostalom veliki ljudi su retkost a 20,21 vek su periodi u kojima citav svet oskudeva u velikim ljudima!
AntunTun:a tebi maleni choveche trebaju ti veliki ljudi da bi opravdao shta tachno?...svoju nebitnost?...da danas za razliq od pre 300god nema nekih brkatih meraklija koje tje d povedu malenne ljude poput tebe u odluchujutju borbu za neshto...da vas izgine par desetina iljada pa da bude veliki...nema vishe prosvetitelja koji tje masi prodavati slova i brojeve...ceca je stoka...mentalna nakaza...prikaz svega onogo u shta smo se pretvorili zadnjih 10tak godina...izvitoperena slika devojke koja peva pod shatrama da bi zavrshila kao konqbina motjnoga krimosa...idealan primer za mlade generacije s poremetjenim vrednostima...volim majq srbiju i otkidam na cecu...profil svega onoga shto je loshe u ovoj zemlji sazhet u 6 rechi...bravo...postavio si nove standarde...slino
Guliverr:Sta ti hoces da kazes majke ti, sta si ti zavrsio/la i kakve to veze ima sa muzikom u vidim strane estradne zvezde sve naucnik do naucnika akademik do akademika nemam reci,ne zna se ko je veci intelektualac i mislilac prosto su to takvi umovi da bi pred njima i Nice da je ziv padao na kolena.........ma daj bre o cemu ti pricas, sta mene briga sta je Ceca zavrsila ja kada se govori o njoj gledam samo da li mi njena muzika odgovara ili ne i to je sve! MENI ODGOVARA isto tako dajem i za apsolutno pravo da nekome ne odgovara,to je ono sto se zove tolerancija,demokratija i sloboda misljenja uma i odlucivanja, tu nema neke velike filozofije a izlizane fraze koje iznosis su tako odvratne da mi je muka i da ih komentarisem!
I da sta je tu strasno ako je neko i gaio svinje, mada to sa Cecom nema nikakve veze,ti vidim zelis u svet e pa i treba dda odes tamo jer ce te tamo nauciti da se svaki castani posten posao isplati pa izmedju ostalog i gajenje svinja, mozda tu covek ne moze da profitira enormno ali je to castan posao i nikiga zbog toga ne trebapljuvati i da strasno je sto ce mnogi poput tebe danas pre ceniti dilere narkotika, gluvare i ljude koji prodaju maglu jer ovamo glume face nego nekoga ko je recimo gajio svinje , uostalom znam mnoge profesore fakulteta koji su ih gajili jer im je u odredjenom momentu to bio nacin da prezive ali nisu hteli da kradu i treba im cestitati a ne po njima pljuvati!
I da KO TE TERA DA OSTANES OVDE, ej pa nema vise onog HRVATA TITA da zatvori granice, mada je i u njegovo vreme posle 60-tih moglo olako da se ide, idi covece nemoj da cvekas idi odma a ne kada se iskolujes na racun ove drzave idi u inostranstvo placaj srednje skole,koledze i tako ti boga ne vracaj se nikome neces nedostajati veruj mi![/QU
Svaka cast, Gulivere! Ako si mu rekao!!! U potpunosti se slazem s tobom!
Znam pomalo kakav je Zitoradja kraj (mesto odakle potiche Ceca), a moj je u pogledu opstanka jos gori i dobro znam da ljudi iz mog kraja moraju i da kopaju i da oru i da peru tudje posudje i da im popuju nad glavom razni maloobrazovani shefovi, koji ili su zaradili pare bez motike ili su s vremenom zaboravili kako su ih s teskom mukom stekli, i da chuvaju svinje samo da bi opstali i da bi imali osnovna sredstva za zivot- pa ja sad treba da pljujem po tim ljudima zato sto cuvaju svinje, a i moji roditelji su medju tim ljudima?! Ma svashta... Uostalom, svi mi znamo kako nam je ponekad slatka svinjetina- e pa da bismo je imali mora neko i da chuva te zivotinje. Bolje i to da radim, znacu da je zakonito, nego da kupujem cigare na granici i da ih posle preprodajem i svaki dan da strahujem da me neko ne uhvati- mnogi ljudi su se tako "obogatili" - neki parama, neki iskustvom sto su izgubili bukvalno i poslednju paru. Stvarno mi nisu jasne te izjave o Cecinoj poljoprivrednoj skoli. U ovoj drzavi treba da se ulaze, osim u komunikacione sisteme i ostale savremene stvari, i u poljoprivredu- to nam je jedan od puteva buducnosti. E, sad, sto ja to ne volim da radim- to je vec druga prica, ali ne treba zbog toga da ismevam one koji to vole ili moraju to da rade. Koliko znam, Ceca ne potice iz neke bogataske porodice, pa mozda ljudi nisu imali ni para da je poshalju na neko drugo mesto u srednju skolu. Ona se jeste dobro unovchila, ali to je njena i samo njena stvar.
Sto se tiche njene muzike- nemam nikakav odnos prema njoj. Uglavnom je ne slusham, ali mi ni ne para ushi kad je neko drugi slusha. E, sad, ima i trenutaka kad je slusham- Trulu vishnju volim da chujem u posebnim momentima...
behemoth:Sta ova devojka govori???
Pa ostavite se vise svinja, pobobu ljudi, smorili ste vishe... Obradjuj njivu i cuvaj te svinje, ali zato oces da koristis internet i kompjuter? Ceca nije ni cuvala te svinje niti obradjivala njivu!!! A koliko para ima! Pa ako u podrumu takve zene nadju arsenal oruzja kako ona moze biti opustena majke vam??? Pa zasto takvi nisu Bajaga ili Bora Djordjevic? Ili mozda Stefan Milenkovic? Ili mozda cuveni Bane Jelic??? Zasto?
A to da'l nije imala para pa je morala u polj. skolu... Pa sta? Sto je nije zavrsila? I moj otac nije imao para kad je bio mlad, majka ga je poslala u policijsku skolu u Kamenicu pa je zavrsio, jer je znao to da ceni. Ali je zato posle zavrsio prava! I da voli da cuje PRAVU IZVORNU NARODNU MUZIKU, ali zato se raspameti kad cuje Hendrixa, Gary Moore-a, Steve Vaughan-a itd.
Posto si nesto Gulivere spominjao dilere droge i cigara, to je bilo indirektno prebacivanje...
Ja bre nemam druga posla nego to da radim? Pa idem u beogradsku gimnaziju imam odlicno drusto, mlad sam, sviram sa ljudima, obozavam devojke... Volim rock i heavy metal. Zivim punim plucima! Vidis planiram da upisem arhitekturu, a ti meni spominjes neke dilere droge koji se bogate??? Zanimljivo...
behemoth:Sta ova devojka govori???
Pa ostavite se vise svinja, pobobu ljudi, smorili ste vishe... Obradjuj njivu i cuvaj te svinje, ali zato oces da koristis internet i kompjuter? Ceca nije ni cuvala te svinje niti obradjivala njivu!!! A koliko para ima! Pa ako u podrumu takve zene nadju arsenal oruzja kako ona moze biti opustena majke vam??? Pa zasto takvi nisu Bajaga ili Bora Djordjevic? Ili mozda Stefan Milenkovic? Ili mozda cuveni Bane Jelic??? Zasto?
A to da'l nije imala para pa je morala u polj. skolu... Pa sta? Sto je nije zavrsila? I moj otac nije imao para kad je bio mlad, majka ga je poslala u policijsku skolu u Kamenicu pa je zavrsio, jer je znao to da ceni. Ali je zato posle zavrsio prava! I da voli da cuje PRAVU IZVORNU NARODNU MUZIKU, ali zato se raspameti kad cuje Hendrixa, Gary Moore-a, Steve Vaughan-a itd.
Posto si nesto Gulivere spominjao dilere droge i cigara, to je bilo indirektno prebacivanje...
Ja bre nemam druga posla nego to da radim? Pa idem u beogradsku gimnaziju imam odlicno drusto, mlad sam, sviram sa ljudima, obozavam devojke... Volim rock i heavy metal. Zivim punim plucima! Vidis planiram da upisem arhitekturu, a ti meni spominjes neke dilere droge koji se bogate??? Zanimljivo...
Painkiller_girl:Joj,ja ne mogu da vjerujem da mozete da gubite vrijeme na tu primitivku.
Ovo vazi za rockere,metalce i punkere.
Pustite seljake da raspravljaju o njhivim idolima,koji u zivotu nista pametno nisu ucinuli.
Njihova bruka sto slusaju novokomponovanu narodnu muziku!!!
Ko sisa narodanjake neskolovane!!!
,