Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ceca je jedna tipicna praznoglava turbo folk izvodjacica.Cisto da prilozim neke njene stihove,za koje sam imala tu nesrecu da mi se urezu u mozak:
"K'o dete kazni me
K'o zenu spasi meeeeeee......"
"Pala sam u zoru,pala
Vise nisam izdrzala
Pa neka mi iz knjige rodjenih ime brisu
Na tom mestu gde sam pala
Ostala je mrlja mala
Kao da je neko zgazio trulu visnju"(e tu je u pravu,ona jeste trula)
"Pazi s kime spavas
Ko se sa mnom budi
Osetices sta je zena kad poludi
Pazi koga biras za ulogu zrtve
Resi ces se mene samo
Preko mene,mene mrrtveeee..."
P.S.Ja nisam ni cula da je bila hapsena.Jel moze neko da mi kaze sta je bilo?

ova slika mi je omiljena

Prilozi

• ceca.jpg
    ceca.jpg
    6,5 KB · Pregleda: 39
E,ionako će da me brišu sa ove teme,opet mi manjka lucodnost,a baš sam se satavio prethodnih dana...a i ovaj unplugged mlogo dobar...

Oh ...
State of love and trust as I busted down the pretext
Sin still plays and preaches, but to have an empty court, uh huh
And the signs are passin`, grip the wheel, can`t read it
Sacrifice receiving the smell that`s on my hands ... hands, yeah
And I listen for the voice inside my head
Nothin`, I`ll do this one myself

.pissbottleman:
Je l' ti to Sesa ... Seselj?
Sa njim se vala ne bih....

Ma jok,tako je zovemo mi Pravi i Iskreni fanovi...

pa ide... "Is something wrong?" she said
Well of course there is
"You're still alive," she said
Oh, and do I deserve to be?
Is that the question?
And if so...if so...who answers...who answers...?

I, oh, I'm still alive
Hey I, oh, I'm still alive
Hey I, but, I'm still alive
Yeah I, ooh, I'm still alive
Yeah yeah yeah yeah yeah yeah

Ja bih sve zamolio da se malo pristojnije ponasaju. Milim ako hocete mrzite Cecu ja vam ne branim to je vase licno misljenje ali ipak ne mojte da omalovazavate i da se sprdate sa njom. OK jeste ona nesto najgore sto se kod nas pojavilo i to stoji ali ipak. . . Ostavite je po strani ako imate sta reci a da nije direktno vredjanje i sl. recite nema problema ali manite se tih stvari sto sad radite.

Da zaista zasto tema o doticnoj na ovom forumu.....???? A i ne mislim da ima puno fanova Cece ovde, jer vidim vecina tema se ne bavi takvom muzikom. Ili ljudi mozda ovde pisu da slusaju Pearl Jam, SOAD, EKV, Alice in Chains, Bitlse i slicno a potajno u tami svoje sobe odvrnu Cecu. :shock:

stasa:
Joj sto mi je muka od toga zivela Srbija,bolje bi bilo.OZIVI SRBIJO,jer smo zajedno s njom odavno ispod zemlje!A Ceca je zajedno sa vama koji je volite,predvodnik naseg podzemnog muzickog pakla!

Slusaj ti,jel ti se ne svidja Srbija, vrata ove divne ,prekrasne i najlepse zemlje na svetu su hvala bogu za sve sirom otvorena kroz njih se moze uci i izaci pa kome se god ne svidja slobodno moze da ide a nas koji Srbiju volimo vise od sebe da pusti da zivimo na miru! Pazi ja ni tebe ni nikoga ne teram ko hoce neka ide ko nece dobro je dosao ali ovde da pljujete po Srbiji nije ni casno ni moralno. ZVELA SRBIJA,ZIVELA SRBIJA I ZIVELA SRBIJA i sada i uvek cete citati ovo dok ste ovde a postoje ljudi kao ja pa svidelo vam se to ili ne ZIVELA MAJKA SRBIJA!

A posebno pitanje je sta je muzicki raj a sta pakao, to je druga tema otvori je ,predstavi svoj raj a ja cu moj pa cemo misljenja razmeniti ali SRBIJU mi ne diraj ona je iznad svake muzike,pojedinca bilo koga i bilo cega!

behemoth:
Znate li sta je ceca zavrsila???

2 godine poljoprivredne skole. Odsek svinjogojstvo.

I takva zena drzi koncerte po Srbiji, ne skida se sa tv-a, i drzi sve politicare i budze u ovoj napacenoj zemlji, na uzici. Sta smo doziveli.
Posle treba da se dicim svojom zemljom. Kako? Pobledajte bilans istinskih vrednosti i ovih djubrista. Neuporedivo!

Da jedna Peta Beogradska gimnazija ima podosta ucenika koji je slusaju svim srcem. Koliko znam gimnazije su najjace i najteze srednje skole, tu idu pametni i nadprosecno inteligentni ucenici. E pa kada 1/3 takvih mladih ljudi slusa to sta vise ja mogu da ocekujem od ove zemlje??? Pa neka me neko natera da ostanem ovde!!! Nikada!

amo jos ovo. Kada je na jednom casu srpskog jezika profesorka pokusala da porazgovara na temu toga, i da ukaze ucenicima na problem ( konkretno ovaj ) oni zamalo da je nisu napali ( muski deo, naravno)... Koliko je njihov um suzen i osakacen, da tako nesto urade. I takvi ljudi treba kasnije da budu uzorni gradjani i da budu postavljeni na visokim polozajima u zemlji! Neka, samo je vi slusajte i tonucete u go**a koja sami pravite. Ma niko me nece naterati da ostajem ovde, ako se ovo nastavi.

Sta ti hoces da kazes majke ti, sta si ti zavrsio/la i kakve to veze ima sa muzikom u vidim strane estradne zvezde sve naucnik do naucnika akademik do akademika nemam reci,ne zna se ko je veci intelektualac i mislilac prosto su to takvi umovi da bi pred njima i Nice da je ziv padao na kolena.........ma daj bre o cemu ti pricas, sta mene briga sta je Ceca zavrsila ja kada se govori o njoj gledam samo da li mi njena muzika odgovara ili ne i to je sve! MENI ODGOVARA isto tako dajem i za apsolutno pravo da nekome ne odgovara,to je ono sto se zove tolerancija,demokratija i sloboda misljenja uma i odlucivanja, tu nema neke velike filozofije a izlizane fraze koje iznosis su tako odvratne da mi je muka i da ih komentarisem!

I da sta je tu strasno ako je neko i gaio svinje, mada to sa Cecom nema nikakve veze,ti vidim zelis u svet e pa i treba dda odes tamo jer ce te tamo nauciti da se svaki castani posten posao isplati pa izmedju ostalog i gajenje svinja, mozda tu covek ne moze da profitira enormno ali je to castan posao i nikiga zbog toga ne trebapljuvati i da strasno je sto ce mnogi poput tebe danas pre ceniti dilere narkotika, gluvare i ljude koji prodaju maglu jer ovamo glume face nego nekoga ko je recimo gajio svinje , uostalom znam mnoge profesore fakulteta koji su ih gajili jer im je u odredjenom momentu to bio nacin da prezive ali nisu hteli da kradu i treba im cestitati a ne po njima pljuvati!

I da KO TE TERA DA OSTANES OVDE, ej pa nema vise onog HRVATA TITA da zatvori granice, mada je i u njegovo vreme posle 60-tih moglo olako da se ide, idi covece nemoj da cvekas idi odma a ne kada se iskolujes na racun ove drzave idi u inostranstvo placaj srednje skole,koledze i tako ti boga ne vracaj se nikome neces nedostajati veruj mi!

I jos nesto sasvim je normalno kako su reagovali ucenici na to casu, samo sto nije trebalo ni da brane ni da napadaju Cecu vec da insistiraju da se o tome ne raspravlja, pobogu ljudi zar cas srpskog jezika treba da sluzi da se raspravlja u Cecinom liku i delu ili ma kog pevaca, pa to je strasno, takvi profesori i nastavnici jednostavno ne bi smeli da rade u skolama, da je to bilo na casu gradjanskog vaspitanja, muzicke kulture, eventualno na nekim slobodnim casovima filozofije na kojima bi se raspravljalo o kulturi u Srbiji ja bih nekako i razumeo mada smatram da to nikako ne treba pbiti predmet casova, ali da se tako nesto nadje kao tema na jeziku bilo kom , stranom ili domacem , pa to je nenormalno!

.pissbottleman:
Veliki je covek jer je sasvim opustena i duhovita?
Pa takav je i Antun tun kad se naduva... :lol:

(@ Antun .... sala brate,nema ljutis?)

A pazi Pravi i Iskren velikim slovima.....

E vidis on kada se naduva a ona ima moc duhovitosti i opustenosti bez ikakvih opijata, ali znam za ljude poput tebe zivot bez opijata i nije zivot za ne! Doista mislim da je kvalifikacija veliki covek preterana, jer Srbija ima u svojoj istoriji jako malo takvih ljudi a dan as ih uopste i nema, uostalom veliki ljudi su retkost a 20,21 vek su periodi u kojima citav svet oskudeva u velikim ljudima!

To je inace bila sala...majku mu...
Otkud ti znas da ja koristim opijate?to je uvreda bez ikakvog osnova,mogao bi te tuziti zbog toga,bez obzira sto navijas za milan...
Aj' majke ti smiri se malo...

.pissbottleman:
To je inace bila sala...majku mu...
Otkud ti znas da ja koristim opijate?to je uvreda bez ikakvog osnova,mogao bi te tuziti zbog toga,bez obzira sto navijas za milan...
Aj' majke ti smiri se malo...

Uopste ne kazem da koristis opijate, vec sam insinuirao a to je bilo tako jasno da se radi o insinuaciji da ljudi koji tako komentarisu verovatno vise cene one koji koriste opijate od onih drugih, dakle radi se o insinuaciji, sto se tuzenja tice slobodno izvoli , nemas nikakve sanse da dobijes, igrom slucaja razumem se pomalo u pravo! Insinuacija i demagoski izrecena fraza nikada ne mogu biti isto sto i uvreda, tako to glasi na sudu, i jos jedan specijalan pozdrav za tebe---- FORZA AC MILAN!

.pissbottleman:
Daj covece...nisi valjda stvarno mislio da cu da te tuzim....nemoj biti toliko ozbiljan,krenuce milanu na bolje,samo malo vere...

Ne nisam mislio da oces shvatio sam salu samo sam hteo da i ti shvatis da se radi o insinuaciji a ne o uvredi, naravno da ce krenuti na bolje samo KARLITO da odleprsa!

DOSTA!!!
Ovo vam nije politicki forum, ako biste da politizirate idi tena pod forum politika i tamo udarite u nju!
Ovo je pod forum muzika i o tome divanete!

Pa ona je i pokrenula ovo go**o od turbo-folka!I sa svim svojim maskotama sve vise snizava muzicke vrednosti u Srbiji,mladost vise nije R`N`R,nego udri silikoni,Ceca,..............ma uzas!

Back