Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gwydion:I kako sada, iz ove vremenske perspektive, gledate na pustanje Cece?
wild_child:Gwydion:I kako sada, iz ove vremenske perspektive, gledate na pustanje Cece?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mojaceca:svi video fajlovi su samo 5-6 MB, tako da ih mogu skinuti i oni sa najslabijom konekcijom...
Nexus 6:ja sam protiv pustanja Cece...ni na radijo, ni na TV, ni na ulicu...a pogotovo ne na Marakanu...
ali, "bilo je to u jednoj zemlji seljaka..."
Joj sto mi je muka od toga zivela Srbija,bolje bi bilo.OZIVI SRBIJO,jer smo zajedno s njom odavno ispod zemlje!A Ceca je zajedno sa vama koji je volite,predvodnik naseg podzemnog muzickog pakla!Guliverr:I sta ako je bilo u zemlji seljaka, da bilo je u Srbiji nejboljoj zemlji na svetu! Zivela Srbija!
behemoth:Samo jos ovo. Kada je na jednom casu srpskog jezika profesorka pokusala da porazgovara na temu toga, i da ukaze ucenicima na problem ( konkretno ovaj ) oni zamalo da je nisu napali ( muski deo, naravno)... Koliko je njihov um suzen i osakacen, da tako nesto urade. I takvi ljudi treba kasnije da budu uzorni gradjani i da budu postavljeni na visokim polozajima u zemlji!
ahaElvin:Hoću da je uhvatim za si, pardon ruku,. hteo bih da se rukujemo...