Znate li sta je ceca zavrsila???
2 godine poljoprivredne skole. Odsek svinjogojstvo.
I takva zena drzi koncerte po Srbiji, ne skida se sa tv-a, i drzi sve politicare i budze u ovoj napacenoj zemlji, na uzici. Sta smo doziveli.
Posle treba da se dicim svojom zemljom. Kako? Pobledajte bilans istinskih vrednosti i ovih djubrista. Neuporedivo!
Da jedna Peta Beogradska gimnazija ima podosta ucenika koji je slusaju svim srcem. Koliko znam gimnazije su najjace i najteze srednje skole, tu idu pametni i nadprosecno inteligentni ucenici. E pa kada 1/3 takvih mladih ljudi slusa to sta vise ja mogu da ocekujem od ove zemlje??? Pa neka me neko natera da ostanem ovde!!! Nikada!
Samo jos ovo. Kada je na jednom casu srpskog jezika profesorka pokusala da porazgovara na temu toga, i da ukaze ucenicima na problem ( konkretno ovaj ) oni zamalo da je nisu napali ( muski deo, naravno)... Koliko je njihov um suzen i osakacen, da tako nesto urade. I takvi ljudi treba kasnije da budu uzorni gradjani i da budu postavljeni na visokim polozajima u zemlji! Neka, samo je vi slusajte i tonucete u go**a koja sami pravite. Ma niko me nece naterati da ostajem ovde, ako se ovo nastavi.