Ćaskatorium

Gde sam ja partibrejker upala? Ja koja pažljivo čitam da nešto ne liči na ćaskanje, čitam svako slovce bilo da je pisano velikim ili malim slovom.

Ja stroga upravnica jednog odeljenja ovde, šta ja to sada vidim? Kakva se to duboka država spominje?

Da li se zna dubina te duboke države?

Btw, kad sam već u ćaskatorijumu red je da ćaskam..ili da ćutim jer ne znam da ćaskam?

A možda i znam..🤓:strika:

Gde sam ja partibrejker upala? Ja koja pažljivo čitam da nešto ne liči na ćaskanje, čitam svako slovce bilo da je pisano velikim ili malim slovom.

Ja stroga upravnica jednog odeljenja ovde, šta ja to sada vidim? Kakva se to duboka država spominje?

Da li se zna dubina te duboke države?

Btw, kad sam već u ćaskatorijumu red je da ćaskam..ili da ćutim jer ne znam da ćaskam?

A možda i znam..🤓:strika:

Shhh to je drzanva tjana (top sekret). Zato sve pise u siframa!

Pojavljuje se u caskatorijumu kao number stations na radio talasima, niko ne zna kako! I sta to sve znaci!

Da li je rano da se ovaj Ćaskatorium ukrasi za NG?

1733611686423.png

Da li je rano da se ovaj Ćaskatorium ukrasi za NG?

Pogledajte prilog 1654124
Moze!

katolicki tanks gad itc krismas, hanukah, nova godina, pravoslavni bozic, sveti joca, sveti sava ... itd itd itd

stavite sve! jelke, palme, svecnjake, ukrase, minijaturna sela u snegu, visuljke, drnduljke, treptalice, migalice, namiguse, crno svetlo, cokolade, bonbonbone, secerleme i plazu u tropima!

Back