Čarli Kirk o plaćanju na prvom dejtu

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Само зато што је рекао да дете које је плод силовања треба да се роди? 🤔

Теби је то одвратно толико да не жалиш што је попио метак?

А убијање детета ти није одвратно?
silovano dete ne treba da rađa dete šta ti tu kog vraga nije jasno

{

Izvini, po čemu je radikalan neko ko zagovara neko svoje mišljenje. Slušala sam ga, to su uglavnom stavovi koji su hrišćanski, tj ništa drugačije odpropovedi u crkvama

S ovim tipom baš delim mišljenje. Svet je otišao u q

Na isti nacin smo ga dozivele.

Danasnja ekstremna levica je puna slabica, Tu slabost pokusavaju da prikriju agresijom, urlanjem, deljenjem epiteta i laganjem. Tako je i on vrlo brzo proglasen fasistom, rasistom i sl.
Nista od toga nije bio. Bio je konzervativan, katolik, vernik i otvoren za razgovor sa svima. Pogotovo sa onima koji su zastupali neke druge ideje.

Cudna su vremena dosla - konzervativci ispadose manje agresivni u odnosu na levicu.

Sebe sam oduvek smatrala levicom, a sada stvarno ne mogu…

silovano dete ne treba da rađa dete šta ti tu kog vraga nije jasno
Zašto ne pomeneš da je to bilo na insistiranje ove poremećene osobice?

Izvlačite rečenice iz konteksta, niste gledali snimke, kao pravi botovi ponavljate šta vam kažu debilne stranice koje pratite.

Čak i kad se uzme u obzir da je odgovor bio iznuđen, rekao je to za svoje dete koje je maloletno i o kom on kao roditelj ima pravo da odlučuje.

Da li je pogrešno? Možda. Ima li pravo na to? Ima. Sme li neko znog toga da ga ubije? Ne sme.

Licemerje vas radikalnih levičara ide u nebesa jer ste protiv prekidanja života/smrtne kazne kada je neki okoreli kriminalac u pitanju.

Danasnja ekstremna levica je puna slabica, Tu slabost pokusavaju da prikriju agresijom, urlanjem, deljenjem epiteta i laganjem. Tako je i on vrlo brzo proglasen fasistom, rasistom i sl.
Nista od toga nije bio. Bio je konzervativan, katolik, vernik i otvoren za razgovor sa svima. Pogotovo sa onima koji su zastupali neke druge ideje.

Cudna su vremena dosla - konzervativci ispadose manje agresivni u odnosu na levicu.

Znaci super ti je njegov stav kojim je protiv akta o ljudskim pravima, koji je izjednacio prava crnaca sa belcima u USA?

Smatras da je covek koji je za segragaciju dobar vernik i katolik?

Super.

Znaci super ti je njegov stav kojim je protiv akta o ljudskim pravima, koji je izjednacio prava crnaca sa belcima u USA?

Smatras da je covek koji je za segragaciju dobar vernik i katolik?

Super.
Gde sam napisala da mi je CK super?

Moze neki link na preostale dve tvrdnje?
Bas link na njegov originalan govor, a ne na proizvoljna tumacenja od strane „levice“.

Procitala sam taj deo.
Ono sto je izostalo je objasnjenje zasto je to izjavio. (Zvanicnog snimka nema, samo svedocenje jedne novinarke)
Objasnjenje sam nasla tek na drugom mestu.
„He argued the bill “created a beast” focused on equality of outcomes rather than equality of opportunity, and that it “led to more crime.”
On to vidi tako.
I dalje ga ne smatram fasistom, nacistom, rasistom.
A uopste ne moram da se slazem sa njim.

Ima dosta ženskih koje se hrane na taj način. Naruče na prvom sastanku dobru hranu, pojedu, lik plati, i adio, nikad više. Tako jeftinije žive.

Kirk je bio tu naivan, nije znao dubine ženske pokvarenosti i sitnodušja.
Baš nije naivno. On bi to uradio svakako iz svoje potrebe da bude muško. Izgleda ne razumeš da neko radi stvari iz principa, a ne kad je neko dobar

Haos. Vidiš, nisam pratila medije s tim u vezi
Samo sam slušala šta priča, jer pratim neke hrišćane na insta. Gledam samo energiju koja je čista. I iskreno, slušala sam evangeliste, baptiste, katolike, ne vidim da je bio ekstremniji od nekih hrićanskih standarda.
Meni samo nije jasno kako je došlo do toga da ljudi žele drugima zlo, čisto zlo.

čovek je bio debil kome je abortus po cenu rođenog deteta neprihvatljiva stvar ikada a ti i dalje briši poruke jer očigledno si na njegovim talasnim dužinama
Izbor reči ti je neprimeren, postoji nacin da se iskaze stav i neslaganje bez vredjanja, a video sam da etiketiras i forumase.
Dalje video sam sta si pisao, i ne vidim kakve veze ima sa temom, al ajd, da analiziramo.
1. Čas biologije: devojcica sa 10 godna ne moze da zatrudni, kao prvo. A silovanje bilo koga, a posebno deteta je strasan zlocin, nedopustiv.
2. Ta histericna voditeljka koja mu je postavila to putanje, ocigledno nije imala dobre namere, te se ponela veoma zlobno, ostrasceno i presla svaki vid profesionalizma, uplitanje porodice, jos maloletnika i postavljanje pitanja uspod pojasa, se kosi ne samo sa etikom, vec i sa zdravim razumom.
3. I finalno, tesko je tu biti pametan, ne mozes gledati crno na belo. Da rascistimo, devojka koja moze da zadrudni je polno sazrela zena, tako da se ne radi o devojcici, a sad da li spada u oedofifliju to zavisi od godina i tu je zakon jasan (varira malo od drzave do drzave, al u grubo).

Argument za abortus bi bio:
silovana je, ne zeli dete silovatelja, ne zeli da gleda silovatelja u tom detetu, podseca je na taj dogadjaj koji je rak rana i oziljak za ceo zivot, trauma. Da ne oricamo o mogucim mentalnim posledicama. I razumljivo je da joj se to dete gadi na neki nacin.

Kontra argument bi bio: to je ipak ubistvo, pricaj ti sta hoces, to dete bi se rodilo, i to dete nije nista krivo i ima pravo na zivot, ima pravo na svoju decu, unuke praunuke.. e sad sta je jace ? to dete je i njeno 50%, dakle, majcinska ljubav ili mrznja prema zlotvoru?

Zakljucak:
dakle za abortus glavni argument je:
njeno blagostanje, tipa brisemo sve tragove, al ono sto se desilo se ne ipak ne moze obrisati.
Protiv:
1 humani razlozi, zivo bice je u ptanju, sto se kaze bezgresno i pred Bogom i pred narodom.
2 moralni razlozi, igrom slucaja znam devojku koja je maloletna abortirala, nije bila silovana, ali roditelji starog kova, i nikad nije prezalila, pokajala se i ne moze sebi da oprosti, da ne uootrebim reci koje je ona upotrebila dok je privala i plakala. Dakle, moguce kajanje, kad se slegnu stvari i rane zalece.
3. Zdravstveni razlozi: abortus uopste nije naivna stvar, i postoje rizici, kako da zena ostane nepolodna za ubuduce, tako i po sam njen zivot.

Paralelno razmisljanje:
9 meseci nije tako mnogo u ljudskom zivotu, a i 9 meseci moze da promeni mnogo i da majka zavoli to dete koje nosi u sebi kroz taj period, pogotovo hormonski to tako ide, majcinski instinkt se javlja itd. I eto kad donese dete na svet, nek odluci da li ce ga zadrzati ili dati na usvajanje. Toliko ljudi koje ne moze da ima decu bi to dete ucinilo presrecnim.
Mislim da je ovo najhumanija opcija.

Tako da naoadas Kirka, a i sam si pokazao veliki stepen iskljucivosti. Tako i nikako.
Sve se da analizirati i sagčedati iz vise uglova.

tebi se samo treba posrati u usta isto važi i za moderatrku i to je to
Došao si na miroljubiv deo foruma, gde se svačije misljenje postuje, imas pravo da se ne slazes, ali ne i da vredjas misljenja a ni forumase, moderaciju. A, ako se vec, ne slazes, to se uvek moze argumentovano i civilizovano izneti, uz uvazavanje sagovornika.

Pri tom si pomesao ptf, poceo si o politici ili gde vec spada to sto si pisao. A i rec "debil" si ne znam ni sam koliko puta upotrebio, kako indirektno da okarakterises forumase koji su doveli u pitanje tvoj komentar, tako i za doticnog.

Procitala sam taj deo.
Ono sto je izostalo je objasnjenje zasto je to izjavio. (Zvanicnog snimka nema, samo svedocenje jedne novinarke)
Objasnjenje sam nasla tek na drugom mestu.
„He argued the bill “created a beast” focused on equality of outcomes rather than equality of opportunity, and that it “led to more crime.”
On to vidi tako.
I dalje ga ne smatram fasistom, nacistom, rasistom.
A uopste ne moram da se slazem sa njim.

Lik koji želi segragaciju ljudi po boji kože, koji je otvoreno protiv pravnog akta koji sprečava tu segragaciju, nije rasista???

Okej.

Lik koji želi segragaciju ljudi po boji kože, koji je otvoreno protiv pravnog akta koji sprečava tu segragaciju, nije rasista???

Okej.

Не жели сеграгацију људи по боји коже.

Његови политички противници су наопако тумачили његове ставове, извлачили речи из контекста.

Okej.

Ili imas problema sa razumevanjem engleskog ili neces da razumes, jer ti ne odgovara.
Uopste se nije zalagao za segregaciju ljudi po boji koze. Nigde i nikada. Podrzavali su ga ljudi svih boja koze. Protiv Akta je govorio, jer je smatrao da je taj akt crncima i belcima ucinio magarecu uslugu.
Smatram da je Civil Rights Act bio potreban, preko potreban, u ono vreme kada je izglasan, ali tacno razumem o cemu govori.
Citarala sam ti gore. Tu nigde nema rasizma.

*tema

Ne smatram da muskarac treba da mi finansira bilo sta u zivotu. Dovoljno sam sposobna da sebi priustim sve sto zelim, ali bih volela da on preuzme racun za nas prvi susret.
Romanticnije je i po meni ima širu poruku i dosta govori o karakteru.

Privlacniji mi je muskarac koji ima zelju i nameru da se stara o svojoj porodici, deci i zeni, od onog koji u startu sve deli na pola i kuka zbog onog sto ga u buducnosti mozda ceka. Na takvu osobu (po meni) ne mozes da se oslonis, ako stvari nekad krenu po zlu.

Ili imas problema sa razumevanjem engleskog ili neces da razumes, jer ti ne odgovara.
Uopste se nije zalagao za segregaciju ljudi po boji koze. Nigde i nikada. Podrzavali su ga ljudi svih boja koze. Protiv Akta je govorio, jer je smatrao da je taj akt crncima i belcima ucinio magarecu uslugu.
Smatram da je Civil Rights Act bio potreban, preko potreban, u ono vreme kada je izglasan, ali tacno razumem o cemu govori.
Citarala sam ti gore. Tu nigde nema rasizma.

Covek je protiv akta o jednakim pravima.

Kakva magareca usluga? Objansi mi, sta je magareće u tome da dete, tamne boje kože, moze da ide u isto skolu kao dete bele boje kože?

Engleski mi je kao maternji, i bas zato odlicno razumem kad ga slusam, kao sto razumem i Šešelja.

Jedina razlika je u tome sto je ovaj lik bio daleko elokventniji i govorio pametnije, u smislu da je bolje prikrivao svoje radikalske stavove, ali su dovoljno isplivali da se otkrije.

Back