Capoeira (kapuera)

• Začetnik teme Začetnik teme Kapoerista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vanda&Dragan:
Mi odavno nismo bili na ovom forumu,a poslednji put ,bilo je samo par poruka. Pozdravljamo sve iz kluba. V&D

Ej,ti sto si operisala koleno, sta je tacno bilo? D.

Ej, ja :lol: sto sam operisala koleno...
Bavila sam se kosarkom, 7 godina aktivno, prosla sve selekcije u Zvezdi od pionira do prvog tima, raspala mi se hrskavica od napora (period intenzivnog rasta + veliki napor), pa sad imam "plastificiranu" casicu...Prilicno gadna operacija...al' eto meni je sport - vezbanje u dusi...Volim da se mucim :wink:

Pozdrav,
Nesi

Vanda&Dragan:
Mi odavno nismo bili na ovom forumu,a poslednji put ,bilo je samo par poruka. Pozdravljamo sve iz kluba. V&D

Ej,ti sto si operisala koleno, sta je tacno bilo? D.
Pa di ste vi stvarno nema smisla, pokrenete ovu diskusiju nalozite decu i onda zapalite cccc, nema veze WELCOME BACK! Jeste procitali za zurku? Ocemo plesati sambu?

pozdrav svima :lol:

ZA NESI

Ne brini uvek mozes da probas i sama ocenis imamo jednu devojku koja je sa kolenima totalni ranjenik pa ipak trenira (Tanja, Ivanova devojka) i odlicno joj ide. Mada postoji veliko opterecenje na kolenima, meni isto ponekad predstavlja problem koleno pa ipak ne dozovoljavam da me to spreci jer je ljubav ka ovom ludom sportu jaca od bilo cega. U krajnjoj liniji ako si operisala koleno mislim da samo ako zaista zelis to, mozes i dalje da treniras a u susitni bilo koji sport je rizican u tom slucaju.
Pozdrav

ZA FEDJU

Pa di si ti juce.... Znas da se Kocka drao na mene i ozbiljno hteo da me izbaci sa treninga i falio si mi da "DZUSKAMO NASU DZUSKU"
Zvacu te kasnije .....

Cmoka svima :)

Izvinjavam se unapred ako je ovo vec neko pitao ranije, mrzi me da citam prethodne strane.
Elem, da li postoji klub u NS? Ako postoji, a verujem da postoji, gde se nalazi, info oko uclanjenja i sl.
Unapred hvala!
Poz!

Branka B.:
ZA NESI

Ne brini uvek mozes da probas i sama ocenis imamo jednu devojku koja je sa kolenima totalni ranjenik pa ipak trenira (Tanja, Ivanova devojka) i odlicno joj ide. Mada postoji veliko opterecenje na kolenima, meni isto ponekad predstavlja problem koleno pa ipak ne dozovoljavam da me to spreci jer je ljubav ka ovom ludom sportu jaca od bilo cega. U krajnjoj liniji ako si operisala koleno mislim da samo ako zaista zelis to, mozes i dalje da treniras a u susitni bilo koji sport je rizican u tom slucaju.
Pozdrav

ZA FEDJU

Pa di si ti juce.... Znas da se Kocka drao na mene i ozbiljno hteo da me izbaci sa treninga i falio si mi da "DZUSKAMO NASU DZUSKU"
Zvacu te kasnije .....

Cmoka svima :)

Nesi...vec te obozavam...(Red Star :D )

Branka...e od utorka sam poceo da sljakam u do yaya fesi restoranu na senjaku,tako da sam radio od jutra do mraka i naravno nisam mogao da dodjem na trening,nadam se da cu regulisati moje smene po treninzima...videcemo. Djusku moramo da uradimo,obavezno. Sto se tice dranja velikog TATE tj Kocke...iskuliraj...mislim da si vec navikla da nas stalno opominju...ma skroz opusteno, volimo da budemo najgori od sve dece :D

Anonymous:
Izvinjavam se unapred ako je ovo vec neko pitao ranije, mrzi me da citam prethodne strane.
Elem, da li postoji klub u NS? Ako postoji, a verujem da postoji, gde se nalazi, info oko uclanjenja i sl.
Unapred hvala!
Poz!

prelistaj stranu dve...napisao sam sve sto se tice treninga u NS-u...mrzi me opet da kuckam :D

Jao Ivana.... Prvo bilo bi to jednos iskustvo vise u tvom zivotu drugo Kocka je samo neshvaceno dete u telu odraslog coveka i jako je simpatican ponekad... Trece kad je to mozda bih ja mogla da se ufuram ako je izmedju 8. i 18. 04. ali samo mozda... Nesto sam juce bas razmisljala a i jedino tad bih mozda mogla da se izvucem sa posla... Elem koliko mi novca treba i do kad moram da ti javim?
pozdrav!

OK VIDIM POMERILA SI TEMU SORI... :roll:

zhivana:
E da, ovo malopre sam isto ja, zaboravih da se potpisem
hehehehehe Zivce,Zivce pa de si bre crko sam od smeha za kocku .:lol: Ja bi vrlo rado otish'o u dansku ali nemam vremena 'trljam prstima' mozda odemo za brasil.Branka kao sto znas sve je sredjeno sa znas vec sa kime.E fedja sta sam ti ja rekao za sank :twisted: COMPASSO pa ti vidi da li ces biti pored sanka.Zezam se bre neces stici do njega od mene :wink:

AXE todos

Kao prvo da se izvinim Ivani jer se nisam setio da na treningu postoji jos neka Ivana sem Sreckove sestre. :(
Branka,ove i sledece nedelje verovatno necu dolaziti na treninge jer mi je upala popodnevna smena u restoranu,znaci od 16 do 24,****,****,****.Nadam se ce se sef sazaliti na mene i prebaciti me u prvu smenu.Ali na zurkicu dolazim obavezno.

STO SE TICE ONAOG MAILA ZA DOPUNU...NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE........................
TO TI JE VELIKA PREVARA OD STRANE NEKIH LIKOVA KOJI LOZE LJUDE DA MOGU VISE PUTA DA DOPUNE KREDIT A USTVARI TI TU TVOJU DOPUNU SALJES NJIMA NA MAIL ILI MOB. TO TI JE STARA PROVALJENA FORA ALI JOS UVEK SE NEKO ISTRIPUJE PA URADI TO!!!

Alexandro,jel si uspeo da se skontas sa onom malom??? Rezervisacu kod Branke dva mesta pored sanka za nas dvojicu ili bi opustenije bilo da mi radimo za sankom :D :D :D

AXE

Axe to everybody!
Kako gurate, ne date se a? Dobro vidim niste me zaboravili to je jako fino ...

ZA IVANU
Zivce Ivance pa nisi mi rekla najbitnije a to je kad je batizado tacan vremenski period!

ZA FEDJU
Mislis da je prevara a? Hihihi pa ja reko da budem dobra... Ma svako ima svoju glavu za razmisljanje.....
Znam kako ti je sto se tice posla, seti se mene kad sam pocela da radim u Telekomu pa nisam trenirala dobrih mesec dana, ne daj se, drzim ti fige i nedostajes mi......

ZA RASICA
Cuj bre dete moje slatko nista nije reseno, reseno je samo POLA PROBLEMA druga polovina koja se tice problema tvoje sestre starije (u ovom slucaju mene)... :cry: nije resena jos uvek, a znas da se ja necu smiriti dok to ne odradimo... Ali u medjuvremenu ti UZIVAJ I ZA MENE sa novom snajkom, cmoka.

AXE

za Jeasusa:
nista, nista, izvinjenje prihvaceno

za Rasica:
tchau, Alejandro, kako ljubav? :D

za Branku:
Batizado im pocinje 7. maja ( valjda ), no smo mi vec odneli dokumenta u ambasadu... Al' ima nesto trulo u drzavi Danskoj... Videcemo da l' ce da daju vizu nama 'teroristima' i 'drug-dilerima' :?

Alegria, ljudi!!!

Back