Call of Duty Serijal

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uf, oba posta su iz 2009-e godine (a klip sa Youtuba ima 125hilj. pregleda), tako da sumnjam da su ključevi legit i da nisu već 100 puta iskorišćeni! Ne znam da li si me shvatio - ja imam te crackovane ključeve, ali mi trebaju originalni, legitimni sa kojima mogu igrati multiplayer na "legalnim" serverima?!

Ljudi,jutros sam instalirao CoD WaW,imam jak lap top , Pentium(R) dual core CPU T4400 @ 2.20 GHz, 3.0 GB rama, 64 bit, da li mi neko moze objasniti zasto mi ta igrica stopa i da li je mogu nekako popraviti da ne stopa,molim vas pomozite ako ima nekih gejmera koji se razumiju, molim vas bas bih ovu volio igrati

Ljudi,jutros sam instalirao CoD WaW,imam jak lap top , Pentium(R) dual core CPU T4400 @ 2.20 GHz, 3.0 GB rama, 64 bit, da li mi neko moze objasniti zasto mi ta igrica stopa i da li je mogu nekako popraviti da ne stopa,molim vas pomozite ako ima nekih gejmera koji se razumiju molim vas bas bih ovu volio igrati

Ljudi,jutros sam instalirao CoD WaW,imam jak lap top , Pentium(R) dual core CPU T4400 @ 2.20 GHz, 3.0 GB rama, 64 bit, da li mi neko moze objasniti zasto mi ta igrica stopa i da li je mogu nekako popraviti da ne stopa,molim vas pomozite ako ima nekih gejmera koji se razumiju molim vas bas bih ovu volio igrati

Proveri podešavanja u igrici, smanji rezoluciju, isključi opciju Sync every frame, probaj da spustiš ostala podešavanja na medium ili low... Koju grafičku kartu imaš?

Drugu je isto zakucavala na laptopu, otprilike takva masina... i problem je na kraju bio sto je lik pokusavao da igra igru bez punjaca, samo na bateriji :)

Da, pojedini laptopovi imaju procesore koji rade na manjoj frekvenciji kad su samo na bateriji (radi uštede). Čim se uključe na punjač, podiže se i radni takt procesora, samim tim i performanse laptopa.

Igram COD4 MW. Zanima me koja je poenta skupljanja obavještajnih podataka neprijatelja (laptopovi, papiri)? Nisam do sada primjetio da to nešto utiče na igru. Na polovini sam igre, ali sam skupio samo 6/30 podataka.

Igram COD4 MW. Zanima me koja je poenta skupljanja obavještajnih podataka neprijatelja (laptopovi, papiri)? Nisam do sada primjetio da to nešto utiče na igru. Na polovini sam igre, ali sam skupio samo 6/30 podataka.

Nikad nisam pronasao svih 30 ali bi ti trebalo da ih vec do sada imas preko 10. Treba dobro pogledati sve coskove na mapi i ne zuriti sa misijama.
Znam da postoji varijanta da igras u crno-beloj kombinaciji i jos par slicnih stvari. Kad pronadjem link gde sam to video postavicu ga ovde.

Nikad nisam pronasao svih 30 ali bi ti trebalo da ih vec do sada imas preko 10. Treba dobro pogledati sve coskove na mapi i ne zuriti sa misijama.
Znam da postoji varijanta da igras u crno-beloj kombinaciji i jos par slicnih stvari. Kad pronadjem link gde sam to video postavicu ga ovde.

Shvatio sam. Što više skupiš podataka, to više možeš koristiti čitova u igri, a to me ne zanima. Bolje bi bilo da skupljaš podatke do određene misije, pa da ti kasnije bude lakše.

ja sam svojevremeno dok sam igrao skupio svih 30 i kada ti otključa sve postaješ maltene nepobediv , ne puniš oružje matene ti stalno puni magacini ili imaš bombi koliko ti volja i slično

To je korisno za onaj arkadni mod kad se otvori na kraju ili za zanimaciju i izivljavanje dok ne izadje nastavak.
Call of Duty 2 sam zadnji put odigrao 90% sa lugerom jer sam igru naucio napamet i nije mi bilo zanimljivo. Mozda su ovo ubacili da malo razbiju monotoniju kao sto Black Ops ima zombi mod.

Kako me nervira ona misija u COD4 MW kad mene i onog mog ranjenog lika napada 70 protivničkih vojnika. Nema šanse da preživiš. Posebno me nerviraju protivničke bombe. Ja se sakrio u onaj kiosk, za 2-3 minuta dok čekamo pomoć, puklo je 57 bombi pored mene. Jedva dočekamo naš helikopter, ja da istrčim napolje, oni me obiju. Pa **** te bog! Razumjem da naprave tešku misiju, ali da je baš ovako teško, to mi ne ide u glavu!

Nije to ta. Ovo je ono u Černobilu kod onog luna parka. Misija se zove One shot, one kill. Pogledaj na You Tube, baš je teško preći.
ja tu miniram celo polje tu i mkleymorima i sve automobile gde se pojavljuju neprijatelji aranjenika ostavim na ono brdo a sam se uvučem tu gde su haligaliji tj ona kola za vožnju
pustim uh prvo da nalete nakleymotre a zatim ih skenjamsa mašinkom i dizanjem mkola u vazduh posle se pojave oni helikopteri -tu poskidaš pola pre nego što se spuste iz njih ljudi , zatim jurnem u prolaz između zgrada i tu ih potamanim onda izletim do ranjenika pokupim ga i ubacim u svoj helikopter koji se pojavio i to je to
inače tu između zgrada ima jedan ulaz koji se otvara povremeno i tu ti je sakriven jedan intel

Poslednja izmena:
Prešao sam posle 30 pokušaja.

Prvo sam postavio klejmore kod onog prolaza, pa onda eksplozive na automobile. Kad je krenuo prvi napad, neki su izginuli od klejmora, a neke smo poskidali snajperom. Onda je došao prvi njihov helikopter, tu sam pucao snajeperom, a onda sam se sakrio na zadnji ćošak platforme za autiće. Odatle sam mitraljezom pucao na njih. Kad je došao naš helikopter, samo sam pretrčao po livadi do onog mog jadnika i odnio ga u helikopter. Bilo je mnogo lakše nego što sam mislio.

Prije toga sam probao mnoge taktike za onaj zadnji napad: krio se između zgraga, krio se u onom kiosku, ležao u travi, ali ništa nije pomoglo.

Back