Wizzzz
Aktivan član
- Poruka
- 1.057
Kako igrati cod4 online
........
Vide BY: Wlada
Vide BY: Wlada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nabaviti besplatan i legit ključ za CoD WaW?
Unapred zahvalan...![]()
Uf, oba posta su iz 2009-e godine (a klip sa Youtuba ima 125hilj. pregleda), tako da sumnjam da su ključevi legit i da nisu već 100 puta iskorišćeni! Ne znam da li si me shvatio - ja imam te crackovane ključeve, ali mi trebaju originalni, legitimni sa kojima mogu igrati multiplayer na "legalnim" serverima?!
Ljudi,jutros sam instalirao CoD WaW,imam jak lap top , Pentium(R) dual core CPU T4400 @ 2.20 GHz, 3.0 GB rama, 64 bit, da li mi neko moze objasniti zasto mi ta igrica stopa i da li je mogu nekako popraviti da ne stopa,molim vas pomozite ako ima nekih gejmera koji se razumiju molim vas bas bih ovu volio igrati
Drugu je isto zakucavala na laptopu, otprilike takva masina... i problem je na kraju bio sto je lik pokusavao da igra igru bez punjaca, samo na bateriji![]()
Igram COD4 MW. Zanima me koja je poenta skupljanja obavještajnih podataka neprijatelja (laptopovi, papiri)? Nisam do sada primjetio da to nešto utiče na igru. Na polovini sam igre, ali sam skupio samo 6/30 podataka.
Nikad nisam pronasao svih 30 ali bi ti trebalo da ih vec do sada imas preko 10. Treba dobro pogledati sve coskove na mapi i ne zuriti sa misijama.
Znam da postoji varijanta da igras u crno-beloj kombinaciji i jos par slicnih stvari. Kad pronadjem link gde sam to video postavicu ga ovde.
ja sam svojevremeno dok sam igrao skupio svih 30 i kada ti otključa sve postaješ maltene nepobediv , ne puniš oružje matene ti stalno puni magacini ili imaš bombi koliko ti volja i slično
ja tu miniram celo polje tu i mkleymorima i sve automobile gde se pojavljuju neprijatelji aranjenika ostavim na ono brdo a sam se uvučem tu gde su haligaliji tj ona kola za vožnjuNije to ta. Ovo je ono u Černobilu kod onog luna parka. Misija se zove One shot, one kill. Pogledaj na You Tube, baš je teško preći.
Je li neko od vas prešao onaj epilog u COD4 MW? Ja prešao čitavu igru na Veteran, ali ovo zadnje ipak još nisam uspio, jedino na Hardened. Teška misija, nema šta!