Call of Duty 4: Modern Warfare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupuj 8800 Ultra i moces da igras sve igrice,mada ako ti nije hitno bolje sacekaj malo jer od nove godine ce izaci graficke sa novim cipovima koje ce raditi mnogo bolje od ovih sadasnjih High end grafa.

Pa ideja ti i nije nesto pametna.

Posto ima 6200 on ima AGP slot. Prema tome da bi uradio kako mu predlazes morao bi da menja ploca a sa njom i RAM (posto sam siguran da ima DDR1) a kad to vec menja zbog drugacijeg pinskog rasporeda (nisu vise pinovi na procesoru nego na ploci) morace da menja i procesor ;) i tako ode par stotina evrica.

Vrlo inteligentan predlog ;)

cu moci da igram na cel.2.8, 9600 pro, 512 rama?
igra je i na low detaljima milina za oci..tako da nije frka ni na 800x600 da teram, samo da mogu da igram :lol:

Sumnjam
Celeron na 2.8 ima slabije performanse od pentiuma na 2.4 a posto si "knap" sa RAM-om a i graficka te ne izvlaci taman si na ivici tako da mislim da je bolje da sacekas malo.
Nece ti kruna pasti sa glave ako sacekas par meseci da ojacas racunar i onda uzivas.

Posto ima 6200 on ima AGP slot. Prema tome da bi uradio kako mu predlazes morao bi da menja ploca a sa njom i RAM (posto sam siguran da ima DDR1) a kad to vec menja zbog drugacijeg pinskog rasporeda (nisu vise pinovi na procesoru nego na ploci) morace da menja i procesor i tako ode par stotina evrica.

Vrlo inteligentan predlog
Imam PCI-E slot tako da bih ne bih morao da menjam ništa osim grafičke :wink:

Posto ima 6200 on ima AGP slot. Prema tome da bi uradio kako mu predlazes morao bi da menja ploca a sa njom i RAM (posto sam siguran da ima DDR1) a kad to vec menja zbog drugacijeg pinskog rasporeda (nisu vise pinovi na procesoru nego na ploci) morace da menja i procesor ;) i tako ode par stotina evrica.

Vrlo inteligentan predlog ;)
Ako sam ja njega dobro razumeo on ima PCI-E x16 (bar mi je tako reko kad smo pricali) Sto bi znacilo da samo treba da kupi graficku

ne isplati se uzimati high end graficku za procesor star 3 godine. prosto.

Neisplati se uzimati high end karticu bez 2 GB rama i Core2Duo / Core2Quad eventualno AMD X2 ili Phenom X4..... Nijedan Single core ili Pentium D nije dovoljan da izgura grafichku na njene maksimalne performanse..... ( porcesor ce biti usko grlo )... Evo video sam lika upario neki semprom 2800+ s.939 ( radi na 1.67 GHz ) + 1.5 GB DDR1 rama + 8800 GTS i kaze da mu igre rade sporo a kupio je karticu iz gornje klase.... :lol::lol: Kad je provrteo 2D Mark 05 dobio je ~9500 poena a ljudi sa tom karticom dobijaju ~10500 poena u 3D marku 06 U 3D marku 05 sa tom karticom je trebalo da dobije 17 - 19k ( u zavisnosti dali ima AMD X2 ili Intel C2D )

Pa nece on uvek imati tu konfu,sta sad.Trebao bi da uzme 7300GT samo zato jer mu konfa nije dovoljno dobra za 8600GT ,a to sto ce mozda sledece godine uzeti neki dual core ili quad core i par GB rama nema veze.
A u svakom slucaju ta 8600GT mu mora raditi bolje od 6200 64MB htela ona to ili ne.A kad kupi novu konfu onda ce moci da iskoristi njen pun potencijal.

Igra je savršena ja je baš igram i upravo sam prešao misiju 'One Shot, One Kill',a javljam se iz razloga što imam jedan predlog da kada se otvori tema da se odmah napiše šta je minimum od konfiguracije da bi se neka igra igrala i da se sa konfiguracijama završi jer ovde se priča o svemu a najmanje o konkretnoj igri

evo sta izbacuje. kod dvojice drugara sam je instalirao i radi a kod mene ne?

Prilozi

• cod4 problem.jpg
    cod4 problem.jpg
    27 KB · Pregleda: 29
  • cod4 problem 1.jpg
    cod4 problem 1.jpg
    17 KB · Pregleda: 26
AKO SI TOLIKO PAMETAN, ODGOVORI NA PITANJE, A NEMOJ ME ISPRAVLATI GRAMATICKI

Ne bih da se pravim pametan ;) ali covek te nije ispravio u gramatici nego u pojmu.
Velika je razlika izmedju porta i slota i ne treba da se ljutis i deres nego da prihvatis ispravku, nesto naucis i nastavis dalje. ;)

Sto se tice tvog pitanja ja nesto ne pratim AMD video karte ali ako ta koju hoces da uzmes postoji u AGP varijanti (a ne samo PCIE) onda sigurno mozes posto sve novije AGP karte imaju "zljeb" sa obe strane. Zbog tog "zljeba" sam svojevremeno morao da predjem sa voodoo 3 karte na GForce 2 jer je "zljeb" bio "naopako" okrenut pa mi je voodoo bio okrenut na unutra umesto na spolja :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back