Call of Duty 4: Modern Warfare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teško je pronaći ozbiljnije propuste koji bi primetno ugrozili konačnu ocenu igre, ali i dalje stoji da je singleplayer kampanja prekratka, pa je to i najveća zamerka. Iako je šest sati igrački optimum završetka, treba uzeti u obzir količinu i šarenilost sadržaja, tako nabreklog emotivnim nabojem akcije da odmora nećete imati. Biranjem izazovnijih težina igranja produžićete trajanje glavne kampanje za par sati, a oni koji favorizuju multiplayer komponentu ubrzo će (zbog njene „prepunjenosti“) zaboraviti na sve izvan iste. Već sada je jasno da će COD: MW duboko zagristi na online sceni, a čim Activision reši problem s lagom i preopterećenim serverima uspeh je neminovan.

Infinity Ward je prethodnih pet godina pekao svoj zanat, diplomirao i oformio ugled igrom Medal of Honor: Allied Assullt, ubrzo magistrirao Call of Duty radom, a sada doktorirao Call of Duty: Modern Warfare naslovom. Ukoliko vam i dalje nedostaje mehanizam pražnjenja, sa pozamašnom dozom ratnog haosa gledanog kroz okvir nišana, ova igra je preporuka na kvadrat.

Naziv Igre:
Call of Duty: Modern Warfare
Žanr igre:
FPS
Razvojni Tim:
Infinity Ward
Izdavač:
Activision
Datum Izlaska: 1
6. novembar 2007.
Veličina:
1 DL-DVD
Ostali screenshotovi
Call Of Duty 4 Modern Warfare

Minimalna konfiguracija:
CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz ekvivalentan AMD Athlon 64 2800+ ili 1.8Ghz Dual Core
RAM: 512MB RAM (768MB za Vistu)
GPU: NVIDIA Geforce 6600 ili ATI Radeon 9800 Pro
Preporučena konfiguracija:
CPU: Intel 2.4 GHz Dual Core ili ekvivalent
RAM: 1024MB RAM (2048MB za Vistu)
GPU: Nvidia Geforce 7800 ili ATI Radeon X1800 DX9c podrška

-Ocene
Grafika: 93
Zvuk: 95
Igrivost: 90
93/100 Odlično
+ Prezentacija, atmosfera, tehnička strana
- Kratka singleplayer kampanja

call_of_duty_4_modern_warfare.jpg

Ne, nisam ljubomoran, a pošto izgleda ne vidiš i pored očiju, opisuješ ( ili bolje rečeno prepisuješ tuđe utiske) o igri na 20 stranici teme koja je pokrenuta pre dve godine. Sve ovo tvoje " otkrivanje rupa na saksiji " već je neko napisao na prvim stranama ove teme, tako da nema potrebe da se ponavlja sto puta nešto što je već napisano. Ako imaš nešto novo, samo izvoli, i ja sam rad da saznam.
Inače, nemoj da shvatiš ovo da imam nesto protiv tvog pisanja, samo se neki put uzdrži od preteranih komentara tipa " j******* Vista i Win 7, najbolji je XP ...." ili bubneš glupost da neko menja operativni sistem samo zbog izgleda desktopa. A možda taj neko ima računar ( laptop ) koji je kupio sa Vistom i nema podršku za XP, a ne sviđa mu se Vista ( kao i tebi ) iz XXX dosad navedeni razloga, pa je Win 7 usvojio kao manje nužno zlo...
A i taj neko možda ima 37 god. i vremena provedenog za računarom koliko ti godina života, tako da za ljubomoru ali i za ***** savete nema vremena ... i taj neko sa 37 možda i deluje matoro za ovu temu. ali je možda tek nedavno dobio Adsl pa hoće da udovolji davno ne ostvarenim željama...
Isuviše je "možda" da bi tek tako o nečemu donosio sud na način na koji ti radiš .
Da si mi živ i zdrav, i interesantan kao i do sada ...

Poslednja izmena:
Ne, nisam ljubomoran, a pošto izgleda ne vidiš i pored očiju, opisuješ ( ili bolje rečeno prepisuješ tuđe utiske) o igri na 20 stranici teme koja je pokrenuta pre dve godine. Sve ovo tvoje " otkrivanje rupa na saksiji " već je neko napisao na prvim stranama ove teme, tako da nema potrebe da se ponavlja sto puta nešto što je već napisano. Ako imaš nešto novo, samo izvoli, i ja sam rad da saznam.
Inače, nemoj da shvatiš ovo da imam nesto protiv tvog pisanja, samo se neki put uzdrži od preteranih komentara tipa " j******* Vista i Win 7, najbolji je XP ...." ili bubneš glupost da neko menja operativni sistem samo zbog izgleda desktopa. A možda taj neko ima računar ( laptop ) koji je kupio sa Vistom i nema podršku za XP, a ne sviđa mu se Vista ( kao i tebi ) iz XXX dosad navedeni razloga, pa je Win 7 usvojio kao manje nužno zlo...
A i taj neko možda ima 37 god. i vremena provedenog za računarom koliko ti godina života, tako da za ljubomoru ali i za ***** savete nema vremena ... i taj neko sa 37 možda i deluje matoro za ovu temu. ali je možda tek nedavno dobio Adsl pa hoće da udovolji davno ne ostvarenim željama...
Isuviše je "možda" da bi tek tako o nečemu donosio sud na način na koji ti radiš .
Da si mi živ i zdrav, i interesantan kao i do sada ...
Pu,ne baksuziraj.Nedaj boze... xD

alo bre ljudi nelupetajte cd-klucevi etc etc.
Ja sam imo taj prob i resio ga tako sto (ja npr. imam gainward karticu) skino driver ne sa nvidie nego sa gainwardovog sajta,ili recimo uzmi sa guru 3d sajta, uglavnom menjaj driver.Ili uzmi stariji malo ili tako nesto (DRIVER)
cao

Ej momci, imam cod4 ali nije onaj sa obicnim setupom koji bi ga smjestio u control panel, vec je Rarov install, i samo bude u documentima i opcijama....

Trenutno mi treba da igram online preko xfire... posto mi ga sada nema u detektovanim igrama...

Poslednja izmena:
Ljludi kada hocu da instaliram patch(1.3)kaze da je vec instaliran!:dontunderstand::dontunderstand:a nije!:neutral::neutral:koji je patch najbolji za igranje na netu u cod4????plz hlpa kada hocu da se konektujem na neki server krene da loaduje ali polako i stigne do 11!onda kaze timed out!sta da radim?pl hlp:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::roll::neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back