totsi
Domaćin
- Poruka
- 3.114
upravo u momentu kad je počela spominjati glavu kako počima da je boli ja sam zamalo izginuoJa sam vec bio pomislio da si zavrsio posao, kad ona poce prvo neko pivo posle glava.
Pivo je krivo za sve.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo u momentu kad je počela spominjati glavu kako počima da je boli ja sam zamalo izginuoJa sam vec bio pomislio da si zavrsio posao, kad ona poce prvo neko pivo posle glava.
Pivo je krivo za sve.![]()
TAJ kolač znači muškog roda. Tačno sam znao. Šta sam vam reko.ja bi sad nekakav kolač od jabuka pitu nekakvu
Ti uvek imaš nešto slatko u kući
Sad ce Ella da dodje mozda ona zna da pravi kolace.ja bi sad nekakav kolač od jabuka pitu nekakvu
Da, nisam imala popodne pa sam morala samo zbog toga da izlazim 50. put danasTi uvek imaš nešto slatko u kući![]()
msm da sam joj na blokuSad ce Ella da dodje mozda ona zna da pravi kolace.![]()
prin. prev. I da nisi imala konj je mislio da si ti slatka pa u tvojoj kući imaš uvek nešto slatko i takoDa, nisam imala popodne pa sam morala samo zbog toga da izlazim 50. put danas
Medeno srce
prin. prev. I da nisi imala konj je mislio da si ti slatka pa u tvojoj kući imaš uvek nešto slatko i tako![]()
Pa daprin. prev. I da nisi imala konj je mislio da si ti slatka pa u tvojoj kući imaš uvek nešto slatko i tako![]()
išle su leći umorne suOtera nam sve žene. Ja 16 godina skupljam ovo malo jada i on dođe i...
i još si ih sve oterao u različite krevete to je tek...išle su leći umorne su
ma pogledaj šta su divlje ahahahaZene se jos nisu vratile sa Oktoberfesta iz Münchena,eno ih jos piju pivo.