- Poruka
- 53.899
Јаоо, истоništa mi ne pričaj, kanim se evo sad će 3 sata
Ко да ћу тепихе да перем
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јаоо, истоništa mi ne pričaj, kanim se evo sad će 3 sata
znaš šta, tu je negdeЈаоо, исто
Ко да ћу тепихе да перем![]()
Ko ti kresno kosu?Морам да перем јбну косу

СмогKo ti kresno kosu?![]()

Ми смо све одма поотварале, намазале , напрскале...Saću otvorim twix sto ste mi poklonile

Navucen sam od juce na ovo:pratiš li ovo?
imaš li favorita?
I? Jel stradao neko?Ми смо све одма поотварале, намазале , напрскале...![]()

e. ovo je već neštoNavucen sam od juce na ovo:

Ai napravimo ovo in serbia pare da namlatimo pa da sednemo u may bah na tajlandue. ovo je već nešto![]()

Не бре! Ево нас лепе ко богиње, играмо као балерине! Шпаге и то..I? Jel stradao neko?![]()
To je bazicni set proizvoda.. sledeci put ide tigrova sapa spanska musica i konjev urlik.. tri preparata za bolju cirkulaciju.. i dugovecnost.Не бре! Ево нас лепе ко богиње, играмо као балерине! Шпаге и то..
Постаћемо БесмртнеTo je bazicni set proizvoda.. sledeci put ide tigrova sapa spanska musica i konjev urlik.. tri preparata za bolju cirkulaciju.. i dugovecnost.
"Kako Blic saznaje, sinoć je u akciji mupa uhapšeno 10 osoba za koje se sumnjiči da su koristili nedozvoljene supstance i sve to snimale..."Ai napravimo ovo in serbia pare da namlatimo pa da sednemo u may bah na tajlandu![]()
Neko nas je odrukao"Kako Blic saznaje, sinoć je u akciji mupa uhapšeno 10 osoba za koje se sumnjiči da su koristili nedozvoljene supstance i sve to snimale..."

Мало се шалим, а све је одлично, свака част.To je bazicni set proizvoda.. sledeci put ide tigrova sapa spanska musica i konjev urlik.. tri preparata za bolju cirkulaciju.. i dugovecnost.
konjev urlik... to mora da ispravlja i leči sve živoTo je bazicni set proizvoda.. sledeci put ide tigrova sapa spanska musica i konjev urlik.. tri preparata za bolju cirkulaciju.. i dugovecnost.
Ne znam ti si se uplasila sumadijskog cudovista..konjev urlik... to mora da ipravlja i leči sve živo
Ko da ujeda ko pterodaktil.