- Poruka
- 53.960
Јаоо, истоništa mi ne pričaj, kanim se evo sad će 3 sata
Ко да ћу тепихе да перем

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јаоо, истоništa mi ne pričaj, kanim se evo sad će 3 sata

znaš šta, tu je negdeЈаоо, исто
Ко да ћу тепихе да перем

Ko ti kresno kosu?Морам да перем јбну косу

СмогKo ti kresno kosu?

Ми смо све одма поотварале, намазале , напрскале...Saću otvorim twix sto ste mi poklonile

Navucen sam od juce na ovo:pratiš li ovo?
imaš li favorita?
I? Jel stradao neko?Ми смо све одма поотварале, намазале , напрскале...

e. ovo je već neštoNavucen sam od juce na ovo:

Ai napravimo ovo in serbia pare da namlatimo pa da sednemo u may bah na tajlandue. ovo je već nešto

Не бре! Ево нас лепе ко богиње, играмо као балерине! Шпаге и то..I? Jel stradao neko?
To je bazicni set proizvoda.. sledeci put ide tigrova sapa spanska musica i konjev urlik.. tri preparata za bolju cirkulaciju.. i dugovecnost.Не бре! Ево нас лепе ко богиње, играмо као балерине! Шпаге и то..
Постаћемо БесмртнеTo je bazicni set proizvoda.. sledeci put ide tigrova sapa spanska musica i konjev urlik.. tri preparata za bolju cirkulaciju.. i dugovecnost.

"Kako Blic saznaje, sinoć je u akciji mupa uhapšeno 10 osoba za koje se sumnjiči da su koristili nedozvoljene supstance i sve to snimale..."Ai napravimo ovo in serbia pare da namlatimo pa da sednemo u may bah na tajlandu
Neko nas je odrukao"Kako Blic saznaje, sinoć je u akciji mupa uhapšeno 10 osoba za koje se sumnjiči da su koristili nedozvoljene supstance i sve to snimale..."

Мало се шалим, а све је одлично, свака част.To je bazicni set proizvoda.. sledeci put ide tigrova sapa spanska musica i konjev urlik.. tri preparata za bolju cirkulaciju.. i dugovecnost.
konjev urlik... to mora da ispravlja i leči sve živoTo je bazicni set proizvoda.. sledeci put ide tigrova sapa spanska musica i konjev urlik.. tri preparata za bolju cirkulaciju.. i dugovecnost.
Ne znam ti si se uplasila sumadijskog cudovista..konjev urlik... to mora da ipravlja i leči sve živo
 Ko da ujeda ko pterodaktil.
 Ko da ujeda ko pterodaktil.