- Poruka
- 55.453
Ja se spremam da odmorim... Mislim da sam zavrsila za danas ono sto je trebalo...Kod mene
A vi kako te
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se spremam da odmorim... Mislim da sam zavrsila za danas ono sto je trebalo...Kod mene
A vi kako te
Zašto bismo hteli ultra perverzan sadržajuglavnom
hteo sam da kazem da
posto dolaze dugi zimski dani i hladne zimske noci
trebali bi da nabavite ako vec niste neku osobu suprotnog pola radi druzenja u vidu seksa koji ne mora nuzno biti ispunjen ultra perverznim sadrzajem u tom jelte odnosu ali i moze
ustedecete dosta novca akos e budete karrali na gajbi nego da recimo izlazite svako drugo vece
i zimnicu spremite to je bas korisno <3
tjao bumwale <3 jubi vas gani gani hani bani
bananica svima <3 <3 <3
Sad bi ti KCD rekla da zapalis cigaretu, odmah se upale alarmi za izlaz...Шаљите помоћ! У Икеи сам не успевам да изађем![]()
Узела сам воду и неке кроасане, села у неку фотељу. Чекаћу да затворе!Nikad nisam bila u Ikei...Pitaj nekoga..(ne znam kako da pomognem
)
Pa sto si ulazila kad ne znas da izadjes?Узела сам воду и неке кроасане, села у неку фотељу. Чекаћу да затворе!
Натерали ме! Мрзим Икеу!Pa sto si ulazila kad ne znas da izadjes?Salim se malo, ne zameri.
Ma pitaj nekoga, valjda ima neki izlaz..
Sad sam guglala - kako izaci iz ikee![]()
Ko te naterao?Натерали ме! Мрзим Икеу!
Мало се шалим, седећу и чекаћу да заврше и да ме покупе.![]()
ne mora da bude čokoladna, bananica može da bude i mini-penisJel cokoladna bananica?![]()
ne mora da bude čokoladna, bananica može da bude i mini-penis
danas ste baš perverzni
ćeš da umoćiš večerasTo je najlepše
Još kad se ostvaruje![]()