- Poruka
- 95.628
razmišljao sam da napišem "situiran, imam dobra kola" umesto "imam dobra primanja"@Plavooki Treptač преееевиишее је!
И не пијеш и не пушиш и добра примања и лепо плаво трепћеш, па разграбиће те...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razmišljao sam da napišem "situiran, imam dobra kola" umesto "imam dobra primanja"@Plavooki Treptač преееевиишее је!
И не пијеш и не пушиш и добра примања и лепо плаво трепћеш, па разграбиће те...![]()
Ако напишеш : возим ферари, подразумева се да си ситуиран.razmišljao sam da napišem "situiran, imam dobra kola" umesto "imam dobra primanja"
To je onaj što je ličio na pelenu?
Mercedes-Benz G-ClassАко напишеш : возим ферари, подразумева се да си ситуиран.![]()
То! Заинтересованима довољно.Mercedes-Benz G-Class
Voli prirodu, a ima s čim tamo da ideТо! Заинтересованима довољно.
Налог ти изгледа као реклама, можда ти фали у профилној нека гитара или цела колекција.Voli prirodu, a ima s čim tamo da ide
Da znaš. Da naređam jedno dvaestinu najskupljih, taman kolko može da stane u slikuНалог ти изгледа као реклама, можда ти фали у профилној нека гитара или цела колекција.![]()
СавршеноDa znaš. Da naređam jedno dvaestinu najskupljih, taman kolko može da stane u sliku
A to smo odavno rešili da mi budeš menađerАл би била добар адвертајзер, а?
A to smo odavno rešili da mi budeš menađer
Лету шушке, лету авиониIma šuške samo da lete
![]()
Лету шушке, лету авиони
Je jebaš nam je lepo ovde. baš se lepo družimo.
Hvala NatoПрелеп аватар![]()
pa da mi smo kao femili ovde, kao adams femiliKako ponekad? Valjda uvek
![]()
nije problem. bit ćeJeste al ti nikako da se izbacis... Otvori se za svima po picu.