- Poruka
- 83.195
Nećemo. Svi smo drugi.hoćete prozivku ili šta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nećemo. Svi smo drugi.hoćete prozivku ili šta?
Imaš sreće. Uzmi radi nešto. Eto i to sam ti rešio. Nema na čemu.mislim, lepo je imati apartman i rentati ga preko leta i stan iznajmljen cele godine ali to te onda ubije. ne radiš ništa postaneš zombi, ideš leći kad se normalni ustaju. zavidim svima koji rade nešto.
Ja radim iz zadovoljstva. Ti kenjas jer ti je dosadno.![]()

sve se poklopilo 
ok ajde, ajde naću na yt neki tutorial za sadnju drvećaIdi posadi neko drvo da se osetis svršishodno![]()

Лепо, радио си док ниси купио стан и апартман, а сад си се пензионисао...па то је сјајно.mislim, lepo je imati apartman i rentati ga preko leta i stan iznajmljen cele godine ali to te onda ubije. ne radiš ništa postaneš zombi, ideš leći kad se normalni ustaju. zavidim svima koji rade nešto.
mačak, nasledio sam. mogu ja još toliko sad zaraditi ali nema potrebeЛепо, радио си док ниси купио стан и апартман, а сад си се пензионисао...па то је сјајно.
Сви ми желимо да као ти уживамо у пензији.
Ок.mačak, nasledio sam. mogu ja još toliko sad zaraditi ali nema potrebe
Зашто? Мени су баш симпа!Ок.![]()
Не подносим лењивце, сору
nisam po prirodi lenjivac nego mi bog daoОк.
Не подносим лењивце, сору
Неки хоби?nisam po prirodi lenjivac nego mi bog dao
šta sad treba da izvodim šou
Мислим на лендове, сва се оспем кад их сретнем.Зашто? Мени су баш симпа!![]()
Шалим се. Лепо се наместило!Мислим на лендове, сва се оспем кад их сретнем.
Бог? Не лупетај лебати, не замери што идеш на блок.nisam po prirodi lenjivac nego mi bog dao
šta sad treba da izvodim šou
dobro sudbina me podarila, pišem bog sa malo slovo znači zna se šta mislim, micek.Бог? Не лупетај лебати, не замери што идеш на блок.![]()