- Poruka
- 54.605
Тренутно си бар 10×ближе, али када нисам овде, онда сам у самом епицентру.zapravo jesam, otprilike ne sad u milimetar. ne ja ali moja baba da ali to je isto kuća meni ostaje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тренутно си бар 10×ближе, али када нисам овде, онда сам у самом епицентру.zapravo jesam, otprilike ne sad u milimetar. ne ja ali moja baba da ali to je isto kuća meni ostaje.

onda smo tu možemo pljunuti jedno do drugogaТренутно си бар 10×ближе, али када нисам овде, онда сам у самом епицентру.
![]()

Tom Henks nije sam na pustom ostrvu,dobice prijatelja Wilsona.tom henks je doživio avionsku nesreću nad okeanom i uspio se spasiti dočepavši se pustog ostrva. ustvari ne znam koliko je pusto jer se po noći čuje neka čudna buka. bit će zanimljiv film.
Sreće devojku na plaži koju je postavila prethodna ekipa brodolmnikanemoj mi govoriti što će se desiti nemoj spojlati baš sam se uživio
Pa nisi pročitao aman!!!!pa ****** mater nemojte spojlati
ne želim pročitati gledamPa nisi pročitao aman!!!!
Nata je odu ševljena sa idejombaš zsmišljam, doživjeti ovako brodolom i samo nata i ja na ostrvu
Нема шта да се спојлује. Гледај, добар је филм као и сваки где глуми Томаne želim pročitati gledam
kako znaš de je onaNata je odu ševljena sa idejom
Nata je odu ševljena sa idejom

Ja sve znamkako znaš de je ona
sinoć sam gledao zelenu milju, predobar filmНема шта да се спојлује. Гледај, добар је филм као и сваки где глуми Тома
msm da stavljaju serijal njegovih filmova svaku večer po 1 
javim ti se u ibnoksJa sve znam
Imam moje ljude svuda
Ajdejavim ti se u ibnoks
Генијалан.sinoć sam gledao zelenu milju, predobar filmmsm da stavljaju serijal njegovih filmova svaku večer po 1
![]()
To neki novi film?sinoć sam gledao zelenu milju, predobar filmmsm da stavljaju serijal njegovih filmova svaku večer po 1
![]()