- Poruka
- 82.364
T kao Titograd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da probas Bavariju bezlakoholnu
![]()
Bozuможе и кабезу да пије
НабољеUprjopasticete jadnu devojku.

mene je ovo strah više čitatiUprjopasticete jadnu devojku.
@Elle је пристала да буде Миранда, нема јој изласка сад!mene je ovo strah više čitati

Ајде вала нек лупи, ил ће се опаметимо илће дизгинемо!Teorijski fizičar Avi Loeb sa Harvarda smatra da, ako je misteriozna kometa 3I/ATLAS "vanzemaljski svemirski brod", sutra će stići do Zemlje.
misliš da se cimet i šećer sve lepo rastope i integriraju u palačinkicu?Данас сам палачинку посула шећером и џиметом, заролала и угрејала у микро
Од сад само тако једем палачинце!
РАстопе се од топлоте, прелепоmisliš da se cimet i šećer sve lepo rastope i integriraju u palačinkicu?
da to mora biti lepo. ali je moderno. nebi mi matorka tako napravila sve i da joj nacrtam kako će i šta. za nju je palačinka sa marmelada ili eurokrem palačinka.РАстопе се од топлоте, прелепо
А ти не умеш сам да сролаш палачинку, а буксну умеш а?da to mora biti lepo. ali je moderno. nebi mi matorka tako napravila sve i da joj nacrtam kako će i šta. za nju je palačinka sa marmelada ili eurokrem palačinka.
E za ovo imaš tepsiju burekaUprjopasticete jadnu devojku.
Nisam pila 30 godВолиш?
ne razumemА ти не умеш сам да сролаш палачинку, а буксну умеш а?
Nije me niko pitao da li pristajem@Elle је пристала да буде Миранда, нема јој изласка сад!
Девојко, па и ја волем бурекE za ovo imaš tepsiju bureka

Еси села у кола добровољно? Нема сад трт мртNije me niko pitao da li pristajem
Al ti me ne zoveš devojkomДевојко, па и ја волем бурек![]()
Dobro, ona je u 50% čitavihЕси села у кола добровољно? Нема сад трт мрт