- Poruka
- 53.911
Па много си је трошио, мислим срчкуMeni skače čuka od toga. Kao i od zelenog (crnog) čaja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па много си је трошио, мислим срчкуMeni skače čuka od toga. Kao i od zelenog (crnog) čaja.
Mom organizmu jednostavno ne trebaju te stvari. Kvare mi harmonijuПа много си је трошио, мислим срчку![]()
Мјок, саћу 5,6 да стучемbaš sam pomislio kako sam ti naoblačio na paradu
А допада ти се укус? Или неMom organizmu jednostavno ne trebaju te stvari. Kvare mi harmoniju
Stavi sliku, ili se nije desilo.Мјок, саћу 5,6 да стучем![]()
Mogu da jedem, nisam zaluđen.А допада ти се укус? Или не
Да виш како сам их сипала у кутијуStavi sliku, ili se nije desilo.
Gde to?Да виш како сам их сипала у кутију
Сликаћу после, сад се свађам на форуму па немам кад
Пфффф, ја то превазишла а и нисам баш фан чоколада.Nego, sad mi je u modi Dubaju čokolada
Код Лагерте гостујемGde to?

To pola čokolada, pola fil. Ustvari, sad sam jeo jednu vrstu gde je pola cookie (ono tamno brao, skoro crno) a pola Dubaji fil. I gore 2-3 mm čokolada. Nisam neki naročiti ljubitelj kukija ali ovo je boli glavaПфффф, ја то превазишла а и нисам баш фан чоколада.
De? Didem da gledamКод Лагерте гостујем![]()
Ја јела у Турској, право са кадифом, јесте лепо, али је прецењено.To pola čokolada, pola fil. Ustvari, sad sam jeo jednu vrstu gde je pola cookie (ono tamno brao, skoro crno) a pola Dubaji fil. I gore 2-3 mm čokolada. Nisam neki naročiti ljubitelj kukija ali ovo je boli glava
Ма да, ал не разумеју меDe? Didem da gledam
Jel Mentalna kastracija?

Vidim nisi više Natali Vud nego neka opasna naoružanaМа да, ал не разумеју ме![]()
Stavi sliku, ili se nije desilo.

То је тренутно, јер сам мамита мафијашицаVidim nisi više Natali Vud nego neka opasna naoružana
Jel se ne lepe za zube?
Не, топе се, нестајуJel se ne lepe za zube?
Učiš jezik?Јао морам да радим домаћи, ауу што је досадан!
Ма, мало немачкиUčiš jezik?

UzinatМјок, саћу 5,6 да стучем![]()