- Poruka
- 27.632
Zolu sam uzela da bih je pročitala pre gledanja prestave i posle par stranica tokom čitanja vidim pred očima Tamaru Aleksić kao Nanu i shvatim da sam je već gledala.Зола је добар, одаавноо сам читала. Могла бих поново. А Пинокио је![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zolu sam uzela da bih je pročitala pre gledanja prestave i posle par stranica tokom čitanja vidim pred očima Tamaru Aleksić kao Nanu i shvatim da sam je već gledala.Зола је добар, одаавноо сам читала. Могла бих поново. А Пинокио је![]()

Ма јел могуће да их ниси прочитао?!
Ове овде јесам. Нану нисам.Ма јел могуће да их ниси прочитао?!
Prestava je divna, knjigu nisam dovršila. Ja uvek čitam 2-3 knjige uporedo.Јел добра "Нана"?

Мислим да си то већ једном рекла.Никад то не радим.Prestava je divna, knjigu nisam dovršila. Ja uvek čitam 2-3 knjige uporedo.![]()
Као што рекох, само Тома Сојер.ćaos
ne znam da li ste čitali od Tvena - ljubavni roman mlade eskimke
mislim da sam imala 12-13 godina kada sam je pročitala i ta prva priča o mladoj eskimki me je tada toliko poremetila da se sećam skoro svake reči i dan danas

sreli se King Kong i Van HelsingЗдраво Хрлећи!![]()
Мислим да нисам. Мада...ćaos
ne znam da li ste čitali od Tvena - ljubavni roman mlade eskimke
mislim da sam imala 12-13 godina kada sam je pročitala i ta prva priča o mladoj eskimki me je tada toliko poremetila da se sećam skoro svake reči i dan danas
Je je
Капетан Мики, Кен Паркер...zagor te-nej, tex willer, kit teller, blek stena,
komandant mark...to su moje knjige
Има тема о стриповима.zagor te-nej, tex willer, kit teller, blek stena,
komandant mark...to su moje knjige
otkad nema nate baš sam nadrndanИма тема о стриповима.
А теби све смета...и торте и књиге и све теме овде???
А пре си био екстремно ненадрндан, приметили смоotkad nema nate baš sam nadrndan
Е то. Ната је јамачно.Nata je...
Jamačno
![]()
Krenulo te danasА пре си био екстремно ненадрндан, приметили смо![]()
I Pekić gu koristi tu rečјамачно