- Poruka
- 53.646
Договорено!Желим да учествујем у следећем циклусу!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Договорено!Желим да учествујем у следећем циклусу!![]()
Скоро сам читао деци!
Ooo Ježurka!
Ћопића сам увек замишљао као шаљивџију, што ваљда и јесте био, а онда сам прочитао "На Петровачкој цести", и заувек променио угао гледања...Poći ću s vama jer volim šalu,
hoću da vidim ježa- budalu!
Е ту коњ зна сигурно, мислим да је качио ранијеPoći ću s vama jer volim šalu,
hoću da vidim ježa- budalu!
То је баш зајеб, убеђење да су људи који се шале - површни.Ћопића сам увек замишљао као шаљивџију, што ваљда и јесте био, а онда сам прочитао "На Петровачкој цести", и заувек променио угао гледања...
I nju sam znala napamet. Branko mi je oduvek bio među omiljenim.Ћопића сам увек замишљао као шаљивџију, што ваљда и јесте био, а онда сам прочитао "На Петровачкој цести", и заувек променио угао гледања...
Несам читао. Од Твена само Тому Сојера.То је баш зајеб, убеђење да су људи који се шале - површни.
Углавном шалом улепшавају стварност које су итекако свесни.
Ја сам остала затечена књигом Тајанствени странац од Марка Твена.

Прочитај, мала је. Баш ме занима како ће те дојмити.Несам читао. Од Твена само Тому Сојера.![]()
Можда некад. Тренутно сам упетљан у "Јаднике", скоро 1000 страна, ја тек пребацио 300, а прошло већ месец дана.Прочитај, мала је. Баш ме занима како ће те дојмити.
Али Јадници су одличан роман, сјајан.Можда некад. Тренутно сам упетљан у "Јаднике", скоро 1000 страна, ја тек пребацио 300, а прошло већ месец дана.

А шта мари и то ћеш да прочиташ!U stvari, naručila sam Tvena, a greškom stigao Po. Sada sam se setila.
I "Jadnike" ali nisu imali![]()
Trebaće mi posebno raspoloženje za njega.А шта мари и то ћеш да прочиташ!
Мени По не лежи.

Зола је добар, одаавноо сам читала. Могла бих поново. А Пинокио је
Јесу. Врх. Само немам много времена. И сад, то јест већ неко време, планирам да узмем књигу, али узесте ме ви, никако да се откачим!Али Јадници су одличан роман, сјајан.
САмо се пусти![]()
Јел добра "Нана"?
Јесу. Врх. Само немам много времена. И сад, то јест већ неко време, планирам да узмем књигу, али узесте ме ви, никако да се откачим!![]()
Ја памтим да ми се јако допала, али је баш давно било. Утисак је да ми лежи Зола.Јел добра "Нана"?
Зола је добар, одаавноо сам читала. Могла бих поново. А Пинокио је![]()
Овде је искуство!и ово је корисна литература