Чак 72% Мађара верује да се у ,,комунизму" боље живело!!!

Da bilo kom Madjaru predlozie da dodje u Srbiju i zivim polili bi vas napalmom i spalili pa bacili u Dunav.

Ja probao, od tada izgledam kao Fredi Kruger.

- - - - - - - - - -

Naravno, to ne znaci da Madjarska nije qrton od drzave, ona to jeste, to je drzava-muzej, mrtvo mesto, kao recimo, Pompeji. Ne, to samo znaci da smo mi jos gori.

To bi uradili jer mrze Srbiju iz nacionalistickih razloga, a ne zato sto je ovde objektivno mnogo gore u Srbiji. Isto je ko u madjarskoj. Mozda i malo bolje ovde.

За огромну већину данас у екс социјалистичким државама источног лагера сем Пољске, Чешке и Словачке, живот је преживљавање.
Да ли им је то сиво, или их весели поглед на осветљене маркете и фенси клубове где се тискају деца приходовно 10%(ако и толико) најситуиранијих није битно, ионако им је то недостижно.
Интернет егзистира и у Индији само им је то слаба утеха, а још имају саморекламерску паролу о најмногољуднијој демократији на свету!

A opet, u tom lageru u kojem je zivot prezivljavanje, u Srbiji je najgore, a u Madjarskoj znatno bolje.

Onda ti bude jasno u kakvim smo mi... problemima.

A nesto pri kraju taj komunizam i ne bi tako zlatan u toj Madjaroniji?

To bi uradili jer mrze Srbiju iz nacionalistickih razloga, a ne zato sto je ovde objektivno mnogo gore u Srbiji. Isto je ko u madjarskoj. Mozda i malo bolje ovde.

Ne, ovde je najgore. Proverena informacija. Ovde je kao u Gvineji Nambiji.

U Madjarskoj je svetlosnim godinama bolje.

A Madjarska je rupetina.

Zakljucak?

Dobro, Manu jeste car, kao i Pop, ali ovi glupi prangijasi anonimusi me izrazito nerviraju.
Grin ulazi u legendu.2 puta kontra 2:1 sa DŽejmsom kao glavnim protagonistom i 2 puta Grin ponizi King-a kao da je čuvao nekog našeg lokalnog klinca.Valjao sam sed od smeha.Još samo fali da T-Mac,propala zvezda,uvalja 20-tak poena preko King-a pa da bude:

lebron-james1.jpg

Grin ulazi u legendu.2 puta kontra 2:1 sa DŽejmsom kao glavnim protagonistom i 2 puta Grin ponizi King-a kao da je čuvao nekog našeg lokalnog klinca.Valjao sam sed od smeha.Još samo fali da T-Mac,propala zvezda,uvalja 20-tak poena preko King-a pa da bude:

lebron-james1.jpg

Ma posrecilo mu se oba puta. Razvalice ih Kralj sada:super:

Ma posrecilo mu se oba puta. Razvalice ih Kralj sada:super:
Nadam se da neće.Mamuze posebno volim.To je jedini NBA tim koji već godinama ima drugačiji pristup košarci i međuljudskim odnosima u timu.Pre par god. su imali čak 5 visokoobrazovanih igrača na čelu sa psihologom Dankanom,Finlijem ekonomistom (videlo se po procentu šuta),Bovinom profesorom (ne znam ni ja čega,ali je držao predavanje na terenu kada je odbrana u pitanju :D).S' obzirom da je Timi postao ikona tima i Popova desna ruka,kada je vođenje tima u pitanju,svaki koorčeviti novajlija koji je razmišljao u fazonu:"šta ima da slušam trenera,ja sam rastuća zvezda" se ugledajući se na Timija postao lojalan i poslušan Popu.Tako je npr. Parker,kada je tek došao voleo na svoju ruku da uzima puno nerezonskih šuteva.Pop ga je savetovao da koristi svoju brzinu i dribling da bi više prišao košu odakle je efektivniji.Nije ga poslušao.Posle mu je i Dankan dao isti savet i Toni ga je poslušao,pošto ga je jako poštovao.Nedavno je Parker rekao da je jako zahvalan Popu i Timu,jer da nije bilo njih,on bi danas bio samo prosečan igrač...

Nadam se da neće.Mamuze posebno volim.To je jedini NBA tim koji već godinama ima drugačiji pristup košarci i međuljudskim odnosima u timu.Pre par god. su imali čak 5 visokoobrazovanih igrača na čelu sa psihologom Dankanom,Finlijem ekonomistom (videlo se po procentu šuta),Bovinom profesorom (ne znam ni ja čega,ali je držao predavanje na terenu kada je odbrana u pitanju :D).S' obzirom da je Timi postao ikona tima i Popova desna ruka,kada je vođenje tima u pitanju,svaki koorčeviti novajlija koji je razmišljao u fazonu:"šta ima da slušam trenera,ja sam rastuća zvezda" se ugledajući se na Timija postao lojalan i poslušan Popu.Tako je npr. Parker,kada je tek došao voleo na svoju ruku da uzima puno nerezonskih šuteva.Pop ga je savetovao da koristi svoju brzinu i dribling da bi više prišao košu odakle je efektivniji.Nije ga poslušao.Posle mu je i Dankan dao isti savet i Toni ga je poslušao,pošto ga je jako poštovao.Nedavno je Parker rekao da je jako zahvalan Popu i Timu,jer da nije bilo njih,on bi danas bio samo prosečan igrač...

Pop je najbolji trenner u ligi definitivno, ali mi je San Antonijo jedna od najneomiljenijih ekipa. To za Parkera je tacno, da nije Popa, od bi bio zesci prosek.

Pop je najbolji trenner u ligi definitivno, ali mi je San Antonijo jedna od najneomiljenijih ekipa. To za Parkera je tacno, da nije Popa, od bi bio zesci prosek.
Zašto ne voliš Spurse?
Elem,Parker je dokaz da se od prosečno talentovanog čoveka može napraviti superstar uz dobro vođstvo.Čovek je iz godine u godinu sve bolji.S' obzirom da smo na pdf-u "politika" ovo bi se moglo primeniti i na Srbiju i politiku u njoj.Mi smo zemlja sa prosečno talentovanim ljudima i sa prosečnim prirodnim resursima.Sada smo država ispod svakog proseka u ekonomskom,kulturološkom i svakom drugom smislu.Da li smo krivi mi,kao ljudi koji nastanjuju ovaj prostor,ili ljudi koji nas vode?

Zašto ne voliš Spurse?
Elem,Parker je dokaz da se od prosečno talentovanog čoveka može napraviti superstar uz dobro vođstvo.Čovek je iz godine u godinu sve bolji.S' obzirom da smo na pdf-u "politika" ovo bi se moglo primeniti i na Srbiju i politiku u njoj.Mi smo zemlja sa prosečno talentovanim ljudima i sa prosečnim prirodnim resursima.Sada smo država ispod svakog proseka u ekonomskom,kulturološkom i svakom drugom smislu.Da li smo krivi mi,kao ljudi koji nastanjuju ovaj prostor,ili ljudi koji nas vode?

Sta je rek'o Napoleon, bolje imati vojsku magaraca koju vodi lav, nego vojsku lavova koju vodi magarac.

Zašto ne voliš Spurse?

Zato sto su ekipa koja napada reket skoro pa samo i iskljucivo u zavisnosti od toga kakav je dan Parkeru i Djinobiliju, i zato sto im konacni rezultat previse zavisi od suta. Ne volim to u kosarci.

Sto se tice toga da smo ispod proseka u nekom ekonomskom i kulturolokom smislu, to je tacno kada bi se u obzir uzela Evropa, i taj neki zapadni svet. Ali generalno, na svetskom nivou, nije to bas tako, cak smo i nesto iznad proseka u tom smislu. Tako da sve zavisi koju uzorak uzimas u obzir.

Meni je narod uvek najveci krivac za nesto lose, tj. obicni ljudi; a za nesto dobro mi je uvek zasluzan pojedinac, ili mala grupa ljudi.

Poslednja izmena:

Back