NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Jasmin...
Ovaj radi...
Ovaj radi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ajmo zajedno, i ja bih, ali da nas ne cuje Bau, opet ce nas sabotirati!ja bih...jednom kada/ako se domognem Perua...da probam jedan caj![]()

da pa...nekako je...kako se to lepo kaze...ne napet...vec stisnut ovih danaajmo zajedno, i ja bih, ali da nas ne cuje Bau, opet ce nas sabotirati!![]()
![]()

a da vidis tek sada kakav je, jadan, uza ziv, eno ga, zurka se kod moljca, sa prljavom metalikom!da pa...nekako je...kako se to lepo kaze...ne napet...vec stisnut ovih dana![]()

Ovo sam videla, dal si ti ili neko drugi delio na forumu, ali kod mene ga nema.![]()
Ovaj je baš dobar.

Nema ga ni kod mene više, jedino kad idem negde uzmem ili mi neko donese.Ovo sam videla, dal si ti ili neko drugi delio na forumu, ali kod mene ga nema.![]()
Pa ništa. Odeš ko ja u prodavnicu zdrave hrane i kupiš kilo trave za dž, pa miksaš i kombinuješ kako voliš.Nema ga ni kod mene više, jedino kad idem negde uzmem ili mi neko donese.
Ima na nekim mestima čaj od jasmina, ali koliko vidim svuda piše nema na stanju
Ima na onom linku što je Lori postavila.Možda zbog korone, nema toliko uvoza.
a ono sto se ne popije, ubaci se u hleb, pa se umesi, pa onda cela kuca leeeepoooo mirise kad se ispece, preko vikenda (posto mi samo vikend neradni)Pa ništa. Odeš ko ja u prodavnicu zdrave hrane i kupiš kilo trave za dž, pa miksaš i kombinuješ kako voliš.

a tu i pupoljci![]()
Od cega je ne znam ali lepo izgleda....

i za tebe isto vazi, kao i za engleze, ko zna zasto je to dobro![]()
Moram malo da se pravim Englez....![]()

Može! Ja kad mesim ćabata hleb, pospem gore so i origano ili majčinu dušicu. Proslediću ti recept, to možeš da smućkaš za dva minuta pre posla, a kad dođeš, taman je za pečenje spreman.a ono sto se ne popije, ubaci se u hleb, pa se umesi, pa onda cela kuca leeeepoooo mirise kad se ispece, preko vikenda (posto mi samo vikend neradni)![]()
hvala ti, moja ti, obozavam te, napravices ti od mene domacicu par exellenceMože! Ja kad mesim ćabata hleb, pospem gore so i origano ili majčinu dušicu. Proslediću ti recept, to možeš da smućkaš za dva minuta pre posla, a kad dođeš, taman je za pečenje spreman.

Nego kako! Sa par trikova u rukavu, nebo je granica.hvala ti, moja ti, obozavam te, napravices ti od mene domacicu par exellence![]()
![]()

pa cek onda da nadjem neki rukav od muza, tako poveci broj!Nego kako! Sa par trikova u rukavu, nebo je granica.![]()

Uguraćemo trikove u oba i u džepove, ako treba.pa cek onda da nadjem neki rukav od muza, tako poveci broj!
![]()