Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
ko zna zasto je to dobroU Velikoj Britaniji je običaj da narod pije čaj tačno u !7 h

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko zna zasto je to dobroU Velikoj Britaniji je običaj da narod pije čaj tačno u !7 h

dobila sam od brata na dar caj od jasmina, kad se vratio iz Indonezijedjumbir je divan...i ja ga volim...
Meni je omiljen od nane bez icega...Nanu tj. mentu prosto obozavam
Sem toga u Kini sam pila caj od licija, i oni stavljaju nekada osusene pupoljke ruza u cajeve koji daju divnu aromu i miris...ocaravajuci
To sam pila dok nisam istrosila...Ne znam jel ima da se kupi kod nas, verovatno ima...
Jedno vreme mi bio ok i caj od jasmina...i ono sto se u cvece otvara...
ovo 80 stepeni... na jednom sajtu sam nasla uputstvo kako da znate kada je ta temp postignutaJa ako se dobro secam najoptimalnije je da se prelije i to vodom oko 80°C ,ne kljucalom...Ali verovatno ce neko od cajdzija da bolje zna.
Nikad nisam probao od jasmina, a voleo bih da probam.dobila sam od brata na dar caj od jasmina, kad se vratio iz Indonezije
ili ne znam da ga lepo skuvam, ili je to meni previse jak miris i okus, a on kaze da je dobar i skup taj caj koji je on kupio, nije znaci do caja
svakako sam probala i ne ide mi nikako vise od jedne solje za mesec dana
isto doneo mi i neki od kokosa, ali mi se uopste nije dopao, nekako mi bljutnikavo bas
I ja bih.Nikad nisam probao od jasmina, a voleo bih da probam.
sacuvacu ti, imam ga jos dosta, pa Boze zdravlja, kada se vidimo, dobices, da ga probasNikad nisam probao od jasmina, a voleo bih da probam.

Ne znam da li ga ima, sad ću pogledati po netu.I ja bih.
A jel ga ima kod nas? Nisam nigde videla.
i za tebe imamI ja bih.
A jel ga ima kod nas? Nisam nigde videla.

gde se seti ovoga?

Ima ima...nije to nikakva egzotikaNe znam da li ga ima, sad ću pogledati po netu.

jel to onaj africka sljiva caj?![]()
Ovaj je baš dobar.

Nije to taj.jel to onaj africka sljiva caj?![]()
ovde?Ima na nekim mestima čaj od jasmina, ali koliko vidim svuda piše nema na stanju.
i kazes da je dobar caj, m? potrazicu ga, kad odem u Bgd, ovde kod mene ga nisam nigde videla
sto si, bre, Bau, danas takav? i meni jutros nisi dao caj od sljive, sad i Lory kazes da nema takvog caja, ih, bre, Bau!Nije to taj.

Tu nisam gledao, eto ima.